Lehetne mondani, hogy az általános igazságnak új köntöst adtak a filmben, bár ami a szereplőket illeti: ritkán viseltek köntöst. Vagy bármit. Nagyon forró, nagyon szexi lett a lengyel 365 c. film, ami nyáron csakúgy tarolt a Netflixen. Persze a kritikusok megpróbálták lehúzni, meg A szürke 50 árnyalatának csúfolni, de attól még igenis rabul ejtette a nők szívét. De még a férfiakét is!

 

 

 

365nap 01

kép: pinterest

 

Sokan azt mondják, hogy ez egyszerű szexfilm, ám nem igaz. Igenis több annál, mert jó a története! Egyáltalán nem a szokásos, sablon romantikus-erotikus filmet kaptuk.

 

A „botrányosnak” titulált film alapjául Blanka Lipinska könyve szolgált. A sztoriban halványan érezhető egy alapséma, amire szerintem egy igenis új és fogyasztható történetet húzott rá az írónő. Igen, van egy rosszfiúnk, Massimo Torricelli, a fiatal, atomszexi, szicíliai maffia vezér, aki élet és halál között lebegve meglátja az Igazit és mindent tűvé tesz érte, hogy meglelje.

 

Sikerrel is jár és nem lacafacázik a randival meg ismerkedéssel: elrabolja és azt mondja: adok neked 365 napot, hogy belém szeress. Laura, a varsói luxusszálloda értékesítési igazgatója eleinte természetes küzd, harcol, ágál, aztán mivel úgysincs más választása, belemegy a játékba. Legalábbis azt hiszi: játszik. Ő irányít. Elvégre a pasi őt akarja.

 

 

Nos, befigyel egy kis Stockholm-szindróma és ahogy várható: Laura beleszeret a fogva tartójába. Aki végülis, milyen pasi? Most tekintsünk el attól, hogy gyilkos meg bűnöző. De gazdag, szörnyen jóképű, álomba illő teste van és a belső felhozatal sem rossz. Határozott, céltudatos, tökös, kicsit romantikus, tudja, mi kell a nőnek. Kész főnyeremény. Egy igazi alfahím, ahogy maga Laura is állítja! Az már csak a hab a tortán, hogy az ágyban is félisten.

 

365nap 02

 

Kellhet ennél több egy nőnek? Egy ilyen erőskezű vezető, aki ugyanakkor képes a gyengédségre is? Valaki, aki mindent megtesz a nő szerelméért és azért, hogy megtartsa? A tenyerén hordozza, kényezteti a figyelmével, a szerelmével, mindennel, amije van neki. Jó, persze, mindannyian mások vagyunk. Nem mindenki vágyik egy ilyen férfira. Vagy hiányolnak belőle bizonyos tulajdonságokat. De többségében a legtöbb nő boldog lenne egy ilyen férfi mellett. Sőt, titokban abban reménykednek, hogy egy ilyen férfit találnak!

 

 

Nagyon is sokan álmodoznak egy Massimoról, aki felemeli és védelem alá helyezi őket. Ez teljesen természetes, nincs ebben semmi szégyellni való. A férfi feladata a védelem, hogy erőt és biztonságot sugározzon. Nincs semmi kivetni való abban, ha megadjuk neki ezt a lehetőséget, magunknak pedig azt, hogy megóvjon. Hagyjuk, hadd gondoskodjon rólunk!

 

A legtöbb nő, igenis nő akar lenni a férfi mellett. Szeretne a gyengébb fél lenni. Laura is erős egyéniség, őszintén megmondja a véleményét, kiáll magáért, és tud határozott lenni. Ám ahogy sok erős nő van így: arra vágyik, hogy elengedje magát. Meglelje azt a férfit, akiben megbízhat. Érzelmi biztonságra vágyik. Ha egy ilyen férfi megadja neki mindazt, a nő ragyogni, szárnyal fog. Nem azért, mert anyagi szinten megkap mindent, amire vágyik és boldog, békés életet élhet. A valódi, igazi nőnek sokkal fontosabb az, amit a férfi lelki szinten adhat neki. Mindebből kifolyólag teljesen érthető, mitől lesz a nő olyan ragyogó! Egy alfahím mellett minden nő meggyógyulhat és helyreállhat az önbizalma.

 

365nap 03

 

Azt hihetnénk, csak a könyvekben, a filmekben léteznek ilyen férfiak. Ám ez nem igaz. Nem kell hozzá Olaszországba menni és a maffia között kutakodni. Mindenütt élnek a világban alfahímek. Akadnak közöttük beképzelt fickók és olyanok is, akik nem verik a mellüket. Mibe lehet még belekötni? Talán abba, hogy az ilyen férfiak mind foglaltak? Hát, az a nő, aki ilyen pasira vágyik, nem is teketóriázik elfogadja-e egy ilyen ember szerelmét vagy sem. De minden bizonnyal léteznek még szingli alfahímek is, csupán venni kell a fáradtságot és megtalálni őket, nem pedig belerohanni az első szembejövő karjaiba.

 

Talán te is díjaznál egy Massimót. Ha így van, akkor keresd meg és ne érd be kevesebbel! Megérdemelsz egy ilyen férfit!

 

 

Amennyiben tetszett a cikk, látogasd meg facebook oldalunkat és nyomj rá egy lájkot, hogy első kézből értesülhess az újdonságainkról! Ezen kívül szeretettel várunk Téged a csoportunkba is, ahol meg tudjuk beszélni a téma összes részleteit egy remek társaságban, még akkor is, ha nem értesz vele egyet. 

 

Ha tetszett a cikk, akkor ez is tetszeni fog:

 

Az Értelem és érzelem film főkérdése: Melyikre jobb hallgatni?

Váltás teljes nézetre!
Az oldal tetejére!