Az idei év egyik legjobb és legkarácsonyibb filmje hamarosan a mozikban. 

Én személy szerint már nagyon várom ezt a filmet, mert már nagyon rég volt egy ilyen érzelmekkel teli és a szeretetről szóló film a mozikban.

A film rövid története:
Howard Inlet (Will Smith) egy new york-i reklámszakember. Miután lánya meghal teljesen magába zuhan, nem tud örülni semminek. Levélírásba kezd, amelyeket az Időnek, a Szerelemnek és Halálnak címez, majd egy nap nagy meglepetés éri. Többet nem árulnék el a trailer úgyis magáért beszél.

 

varatlan szepseg01a kép forrása : fuzine.hu

A film projektje elég furcsán kezdődött.
A film két főszerepét eredetileg Hugh Jackman és Rooney Mara játszhatta volna, mindeztAlfonso Gomez-Rejon vezényletével. Azonban a Wolverine 3 közbeszólt, így Jackmannem vállalta a szerepet, később pedig Rooney Mara is lelépett. Ekkor érkezett Will Smith, aki hozta magával produceri cégét is a drámához. Rövid idő után Alfonso Gomez-Rejon is elhagyta a Váratlan szépség fedélzetét, a helyére David Frankel érkezett.

A film Amerikában pont a Zsivány Egyes: Egy Star Wars történettel közösen startol, szóval az időzítés nem igazán tökéletes figyelembe véve a STAR WARS rajongótáborát.
Itthon egy hetet toltak a premieren hála istennek, így mi december 22-én ülhetünk be a drámára. Smith mellett Keiry Knightley, Kate Winslet, Michael Pena, Edward Norton és Naomie Harris is szerepet vállalt a produkcióban. Szóval a szereposztás végülis parádésra sikeredett és az előzetes is nagyon nagy várakozásra ad okot.

Én személy szerint nagyon sokat várok ettől a filmtől és úgy érzem ebben nem is fogunk csalódni. Aki tehát nem fanatikus Star Wars rajongó és egy karácsonyi érzelmekkel tűlfűtött drámára vágyik, annak azt ajánlanám, ezt ki ne hagyja.

 

Váltás teljes nézetre!
Az oldal tetejére!