Már évek óta pedzegetik, de úgy tűnik, végre lesz is belőle valami! Azért mérget ne vegyünk még rá, de manapság a legtöbb, korábban sikeres sorozat feltámad, lásd: Szex és New York. Miért pont a Lila Akác köz született feleségei képeznének ezalól kivételt?

 

 

 

szuletett felesegek 01

kép: pinterest

 

A népszerű dramedy 2004 és 2012 között pörgött Teri Hatcher, Felicity Huffman, Marcia Cross és Eva Longoria főszereplésével. A 180 rész alatt egyszerűen nem lehetett nem beleszeretni a 4 nő történetébe, pláne úgy, hogy sokan a saját életünket, helyzeteinket, bakijainkat vagy épp pasijainkat láttuk a sorozatban.

 

Nem mellesleg, egy másik népszerű sorozat is feltámadni készül. A Szex és New York visszatéréséről idekattintva olvashatsz.

 

Nem is olyan régen kérdezték Marcia Crosst  (Bree Van De Kamp) a Twitteren, hogy mit tud a sorozat felélesztéséről.

TV Reboots and Revivals

 

"A @Hulu-n belüli forrásunk megerősítette, hogy egy 10 epizódos felélesztett Született feleségek fejlesztésének utolsó szakaszában vannak." - tweetelte egy rajongó január 13-án, szerdán - Izgatott vagy???"

 

 "Számomra ez újdonság!"

 

A kérdés csupán az… azért újdonság neki, mert tényleg nem tud semmit? Vagy amiatt, mert köti a titoktartási szerződés? Gyanús, mert éppen előző nap „tetszett” neki egy válasz a Us Weekly tweetjére, amelyben megkérdezték a rajongókat, hogy milyen sorozatokat hoznának vissza eredeti szereplőivel. A neki tetsző tweet így hangzott: „A #DesperateHousewives az egyetlen helyes válasz itt! @ReallyMarcia @EvaLongoria. ”

 

Különben szegény Maria nagyon nehéz időszakon van túl. Három évvel ezelőtt tudta meg, hogy bélrákja van, de egy éven át sikeresen leplezte a nagyvilág előtt. Épp akkor  diagnosztizáltak nála, amikor férjénél torokrákot találtak. Az orvosok úgy vélik, mindkettőjüknél HPV okozhatta a súlyos betegséget. Szerencsére két éve tünetmentes, de azóta is folyamatosan azért küzd azért, hogy felhívja az emberek figyelmét a bélrákra.

 

szuletett felesegek 02

 

Egyébként érdekes, hogy Marcia Cross tavaly egy videochat beszélgetésen azt nyilatkozta, hogy semmiben sem hasonlít Bree Van De Kampre. Bree Van De Kamp megőrizte nyugalmát a háziasszonyok összes botrányában. Még terhességet is színlelt, és mindenre tudta a megoldást. „- Nem, én épp az ellenkezője vagyok. - mondta Cross. „Bárcsak irányíthatnék. De még a saját gondolataimat sem tudom követni, nemhogy irányítani őket. ” De ezzel együtt imádta Bree-t, még ha teljesen különböznek is.

 

Valószínű, hogy a 4 szexi feleségek még most is hajlandó lenne összeállni egy 9 évadra. Még 2018-ban kérdezték Teri Hatchert, mi lenne, ha ismét összeállhatnának egy újabb évadra: "Én lennék az első ember. Soha nem akartam, hogy ennek vége legyen. Szeretem ezeket a karaktereket."

 

2020 szeptemberében Longoria is azt mondta, hogy szívesen szerepelne akár egy Született feleségek filmben: "Holnap megcsinálnám" - mondta a Good Morning Americának. "Hiányzik, hogy Gaby Solis vagyok, és azt hiszem, az emberek is hiányolják őt és főleg ezekben a napokban, egy olyan korban, amikor néha csak nevetnünk kellene."

 

Pedig az utóbbi két hölgy a pletykák szerint nem jött ki valami fényesen egymással. Kisebb botrány volt a forgatások idején abból, hogy Longoriát zaklatta, illetve terrorizálta az egyik munkatársa, de sosem derült ki, hogy pontosan ki. Erre az is kiderült, hogy Teri Hatcher (Susan Mayer) nem jött ki valami fényesen a többi szereplővel, és emiatt sokan azt feltételezték, hogy ő a zaklató. Longoria ezt 2018-ban a Jimmy Kimmel Live-on! meg is erősítette, hogy nem jött ki jól a színésznővel. Remek viszonyban van Huffmannal – aki kiállt mellette a zaklatóval szemben - és Marcia Cross-szal, de elismerte, hogy nem áll közel Hatcherhez.

 

szuletett felesegek 03

 

Az E!News azt is megjegyezte, hogy a Vanity Fair 2005-ös fotózása során drámaiság alakult ki a nők között. Cross állítólag nem volt hajlandó Hatcher mellett pózolni, és Nicollette Sheridannek (Edie Britt) kellett közöttük állnia. 2012-ben pedig Hatchert a „leggonoszabb nőnek nevezte a világon”. Hatcher nem sokat mondott ezekkel kapcsolatban. A TV Guide 2012-es nyilatkozatában elgondolkodott a műsor végén, mondván: "Soha nem árulom el mindannyiunk igazi és bonyolult kapcsolatát, de mindenkinek a legjobbakat kívánom ebben a műsorban."

 

Apropó… mi újság Felicity Huffmannal (Lynette Scavó)? Ő időközben megjárta a börtönt. Még 2019 tavaszán tört ki Amerikában az egyetemifelvételi-botrány. Több gazdag szülő csalással és vesztegetéssel intézett helyet a gyerekének neves, drága elitegyetemeken. Na, és ki volt a listán a leghíresebb? A Született feleségek sztárja. A színésznőt pénzbüntetésre és 14 nap börtönre ítélték, az utóbbiból végül 11 napot kellett letöltenie. De nem kell őt félteni, mert a börtön után röviddel már főszerepet is kapott egy vígjátéksorozatban.

Szóval nem marad más, minthogy erőteljesen reménykedjünk abban, hogy kedvenc feleségeinket csak-csak viszontláthatjuk egy 9 évadban!

 

 

Amennyiben tetszett a cikk, látogasd meg facebook oldalunkat és nyomj rá egy lájkot, hogy első kézből értesülhess az újdonságainkról! Ezen kívül szeretettel várunk Téged a csoportunkba is, ahol meg tudjuk beszélni a téma összes részleteit egy remek társaságban, még akkor is, ha nem értesz vele egyet. 

 

Ha tetszett a cikk, akkor ez is tetszeni fog:

 

Csak mert a feleséged vagyok, azt hiszed, jogod van azt tenni velem, amit akarsz?!

 

 

 TÁMOGASSUK EGYMÁST!

 

Mint azt bizonyára ti is tudjátok, a jelenlegi járványhelyzet sokakat megvisel, ahogy a magazinokat is. Sajnos mi sem vagyunk kivételek. De igyekszünk a nehézségek ellenére is kitartani és minden körülmény ellenére, továbbra is a maximumot nyújtani nektek, minőségi cikkekkel szórakoztatni, informálni benneteket.

 

Ezért arra kérünk titeket, kedves olvasóinkat, hogy támogassatok bennünket! Az alábbi számlaszámon tudjuk fogadni a felajánlásokat, amelyek hozzásegíthetnek bennünket a magazin fennmaradásához.

 

Cserébe ígérjük, hogy a tőlünk telhető legjobbat nyújtjuk nektek!

 

Bankszámlaszám: 10918001-00000025-99320004 (UniCredit)

 

Cégnév: Mega-Invest Ingatlanközvetítő és Tanácsadó Korlátolt Felelősségű Társaság

Pin It
Váltás teljes nézetre!
Az oldal tetejére!