Ha rám néz, akkor az istennőt lássa bennem. Az életének értelmét. Azt a nőt, akiért szívesen eldobna mindent csak azért, hogy vele legyen. Legyen képes arra, hogy kilométereket utazzon értem. Akkor legyen a legboldogabb, ha a magáénak tudhat és hogy éjszakánként ott fekszem mellette. Hadd jelentsem neki én a boldogságot.

 

 

szerelmunk lapjai 01

kép: finance.yahoo.com

 

„Ha valami megtetszik, muszáj imádnom. Szinte megőrülök érte.” – de szeretném, ha nekem is ezt mondaná valaki. Vagy azt, hogy „Lehetek vicces, ha akarod, vagy komoly, okos, babonás, bátor vagy táncos lábú. Olyan, amilyet akarsz. Csak mondd ki, és teljesül a kívánságod.” Félreértés ne essék, nem egy papucsra van szükségem. Hanem egy szerelmes férfira. Aki ugyanilyen nyíltan és őszintén kimondja és kimutatja az érzéseit.

 

Aki képes néha őrültségekre, csakhogy rámutasson arra, mennyire kellek neki. Nem kell óriáskeréken lógnia, de veszítse el az eszét, ha arról van szó, hogy megtartson. Harcoljon értem foggal-körömmel, ne akarjon elengedni. Vagy ha mégis el kell távolodnunk egymástól, akkor legalább mindennap írjon és keressen! Akarjon.

 

Tudjon olyan bohókás lenni, hogy az utca közepén, zene nélkül táncoljon velem. Ha én azt mondom, madár vagyok, mondja azt, hogy az vagyok és legyen ő is az! Tartson velem a játékban! És mikor elmesélem neki a legtitkosabb vágyamat, emlékezzen rá. Akár egy saját festőszobára, akár egy kis kertre. Bármit is mondok neki, jegyezze meg azt, ami igazán számít, hogy érezzem, fontos vagyok neki és odafigyel rám. Mikor a jövőjére gondol, hogy házat épít vagy vesz, akár saját kocsit szerez, legyek én is ott. Lásson a házában, az autójában, akár a jövő évi nyaralásában tervezzen velem. Mert akkor hiszem el, hogy komolyak a szándékai, ha a jövőjét mellettem képzeli el.

 

Mindellett pedig… nem baj, ha néha nem értünk egyet. Ha veszekedünk, ha sértegetjük egymást és elküldjük a másikat melegebb éghajlatra. Semmi baj. Mivel ez a szenvedélyes, lángoló szerelem jele. Ezt akarom érezni, hogy miénk épp ilyen intenzív. A tűz melegíthet és néha megégethet, de nem baj. Vesszünk hát össze, mert tudni fogom, hogy ő úgyis utánam jön vagy én megyek utána és fogad újra a karjaiba. Hiszen az a szív, ami ennyire erőteljesen lángol, abban csak őszinte és igaz szerelem lapulhat meg.

 

szerelmunk lapjai 02

 

„Nem lesz könnyű, iszonyú nehéz lesz. Minden nap meg kell küzdenünk, de én erre vágyom, mert akarlak téged mindenestül, örökre, együtt, minden nap.” Én is erre vágyom. Nem arra, hogy a kapcsolatunk könnyű legyen, hogy sose civakodjunk. Nem vágyom tökéletes viszonyra, mert nem akarok vele mások előtt felvágni. Érzelmekkel teli kapcsolatra vágyom, ahol szeretve érezhetem magamat és szabadon szerethetek. Sőt, azt szeretném, hogy a legjobbat, a legtöbbet hozzam ki magamból a másikért. Szeretnék úgy szeretni, mint még sose.

 

Nem zavar, hogy nincs pénze, hogy egyszerű munkás. Nem érdekel a státusza, sem az, honnan jött. Csak az érdekel, hogy ki ő, hogy a szívéből mit adhat. És őt se érdekelje én honnan származom és mégis, mekkora különbségek vannak közöttünk. Ugyanis a valódi szerelemnél ezek mind lényegtelenné válnak.

 

Nem vágyom nagy dolgokra. Beérem, ha fekszünk a fűben és a felhőket bámuljuk. Ha csónakázni visz vagy ha felolvas nekem. Úgyis annyi élménnyel töltjük meg az életünket, amennyivel akarjuk és jól esik. Elvégre, nem az fog számítani, mit csinálunk, hanem az, hogy együtt csináljunk. Hogy együtt legyünk. Szeretném tudni, hogy ő lesz az, aki mellett megöregedhetek, aki gondoskodik rólam, ha beteg leszek, akire számíthatok, hogy mikor szépségem vagy egészségem hanyatlani kezd, nem hagy el. Nem kell megígérni, ne ígérj semmit, inkább beszéjenek a tettei! Mutassa meg, hogy ő az az ember, aki életem végéig szeretni fog. Hogyha ő megad mindent, amire vágyok, én is megadok majd neki mindent.

 

szerelmunk lapjai 03

 

Ennyi. Ezekre vágyunk mi nők. Talán soknak tűnik, lehetetlennek és a férfiak azt mondják: ilyen ember nem létezik. Megint csak mi álmodozunk. Ébredjünk már fel, mert álomvilágban élünk. Talán igen. De az is lehet, hogy nem. Nagyon is létezik ez az ember, aki maradéktalanul teljesítheti mindazt, ami itt áll. Csak meg kell találni. Elvégre, nincsenek nagy kéréseink. Mi olyan nagy abban, hogy őszinte szerelmet várunk? Egy kapcsolatot, amelyben a férfi kimutatja irántunk való imádatát és amelyben mi is félelmek és szégyenérzet nélkül kitárhatjuk egészen a szívünket?

 

Ez nem álom. Valahol itt a nagyvilágban keresnek bennünket azok a férfiak, akik csak arra várnak, hogy imádhassanak bennünket.

 

 

Amennyiben tetszett a cikk, látogasd meg facebook oldalunkat és nyomj rá egy lájkot, hogy első kézből értesülhess az újdonságainkról! Ezen kívül szeretettel várunk Téged a csoportunkba is, ahol meg tudjuk beszélni a téma összes részleteit egy remek társaságban, még akkor is, ha nem értesz vele egyet. 

 

 

Ha tetszett a cikk, akkor ez is tetszeni fog:

 

Miért én harcolok érted, és nem te értem? Ez régen nem fordítva volt?!

Váltás teljes nézetre!
Az oldal tetejére!