Elindult a 2017-es filmes őrület. Már előre tudjuk mit is várhatunk ettől az évtől. Sajnos januárban egyfolytában akciófilmeket nézhetünk és semmi romantikát. Az egyetlen olyan film, amit ajánlani tudnék nektek ebben a hónapban az a Számolás joga című film.

film jan

Forrás: www.vox.com

Igazán ígéretesnek ígérkezik bár trailer alapján már tévedtem párszor, mint például a Váratlan szépség című filmnél, ami valamilyen furcsa oknál fogva sok ismerősömnek nagyon tetszett, de én azt is megbántam, hogy megnéztem annyira untam magam, mert ami jó volt és érdekes azt már a trailer-ben láttam. Bízzunk benne, hogy most mégsem csalódunk, hiszen a történet izgalmasnak tűnik és a főszereplő nők is ígéretesek.

• főszereplők: Taraji P. Henson, Octavia Spencer, Janelle Monáe, Kevin Costner, Kirsten Dunst, Jim Parsons, Glen Powell
• gyártó studió: 20th Century Fox

Magyarországon január 19-étől látható és már nagyon kíváncsian várom.

film jan2

Forrás: www.mafab.hu

A történet nagyon röviden, hisz azt szeretném, ha inkább megnéznétek és véleményeket küldenétek nekem róla.

Az ötvenes-hatvanas évek az USA-Szovjet űrverseny jegyében teltek, amiben az oroszok jócskán előrébb haladtak. Amerika a lehető legtöbb támogatást megadta a NASA-nak, hogy ők is embert juttassanak az űrbe, de a biztonságos repüléshez szükséges számításokat a mérnökeik nem tudták meghatározni. A megoldás kidolgozásával előállt három NASA alkalmazott, de az akkori társadalmi nézetek miatt ügyet sem vetettek rájuk. Nemhogy nők voltak, hanem még feketék is.
A három nő igazi emberi kompjúter: senki nem érti, hogyan képesek megcsinálni azokat a számításokat, amiket végeznek, de rakétasebességgel emelkednek a NASA ranglétráján, ott, ahol a kor legnagyobb tudósai dolgoznak. A cél: John Glennt feljuttatni az űrbe? Azután haza is hozni.

film jan3

Forrás: www.fusion.net

Én biztosan megnézem, és nagyon kíváncsi vagyok, hogy a nagyon ígéretes bemutató után vajon mennyire lesz tényleg valósághű és izgalmas. Sajnálom, hogy ebben az évben semmi romantikus került a film nem mozikba januárban.  Talán majd nem csak a széria és remake filmeket és folytatásokat kell néznünk, hanem kapunk valami igazi romantikát is.  Bár Valentin napkor nem hiszem, hisz folytatódik a Sötét Ötven árnyalata című valami, ami már tavaly is nagy botrányt kavart. Én személy szerint a velem egykorú olvasóimnak, vagy aki a könyvet olvasta semmiképpen nem ajánlanám, de tudom, hogy minden fiatal lány és rajongó már hetekkel előtte sorban fog állni a jegypénztáraknál, szóval erről inkább nem nyilatkoznék többet, de erre a filmre viszont szívesen felhívnám, a figyelmeteket hisz vannak olyan nők és voltak is mindig a történelemben, akik nagy dolgokat alkottak.

 

 

Váltás teljes nézetre!
Az oldal tetejére!