2021-ben visszatér a képernyőre a világ egyik legismertebb, legsikeresebb sorozata, amit az eddigi 6 évad, 94 rész és a mozifilmek is igazolnak. Kapaszkodjatok csajok a székeitek karfájába, mert Carrie Bradshaw visszatér! Ez volt a jó hír, de sajnos van egy rossz is…

 

 

 

szex newyork 01

kép: pinterest

 

1998 és 2004 között pörgött A Szex és New York. Alig van nő, aki ne ismerné és ne imádná a négy szingli nő forró, romantikus, olykor poénos és bizarr kalandjait. Akkoriban Carrie, Miranda és Charlotte a harmincas éveikben jártak, míg Samatha a negyvenes éveit taposta. Azóta a csajok érett korba léptek – persze a valóságban is - és minden bizonnyal még bölcsebbek lettek amellett, hogy rengeteg élményben lehetett részük.

 

Szóval 2021-ben jön a hetedik évad, Sarah Jessica Parkerrel, Kristin Davisszel és Cynthia Nixonnal. Igen, egy név hiányzik és sajnos most sokak szemébe csalok majd könnyeket, de bizony a szexi szarkasztikus, tipikusan alfanő nő, Kim Cattrall semmi pénzért nem volt hajlandó vállalni a visszatérést. Viszont pokoli jónak kell lennie a sztorinak, ha a HBO ennek ellenére is berendelte a 10 részes évadot.

 

De mégis… miért nem csatlakozott Kim Cattrall is a nagyszabású produkcióhoz? Nos, lehet, hogy a sorozatban öribarik, de a valóságban már a legkevésbé sem. Évek óta hangoztatja, hogy nem jön ki jól a többiekkel, pláne nem Sarah Jessica Parkerrel, akivel régóta hadilábon állnak egymással. Ha valaki azt hinné, banális cicaharcról van szó, annak feleleveníteném azt az esetet, amikor Kim Cattrall rendesen kiosztotta Sarah Jessica Parkert, amikor nyilvánosan részvétet nyilvánított Cattral elhunyt öccse miatt. "Nincs szükségem a szeretetedre vagy a támogatásodra ebben a tragikus időszakban."  továbbá: „Hadd tegyem nagyon világossá. (Ha eddig még nem tettem volna.) Nem tartozol a családomhoz. Nem vagy a barátom”. Szerinte Parker így próbálta ápolni a kedves, jó barátnő imázsát.

 

Vajon tényleg csak álszentségből írt Parker? Korábban írtunk a képmutató emberekről, róluk idekattintva olvashatsz.

 

szex newyork 02

 

A gyűlölet szikrája a sorozat idején lobbant lángra. Parker mindig is egy nagy családként tekintett a négyes csapatra. Azt is hangsúlyozta, hogy nagy szükség volt Cattralra, mert nélküle nem lenne olyan a sorozat, amilyen. Ugyanakkor erős kézzel, ám kedvesen vezette a lányokat. Aztán 2010-ben Catrall azt nyilatkozta a Daily Mailnek, hogy elege van abból, hogy az emberek próbálják őket egymásnak uszítani, mert olyan felfoghatatlan, hogy két erős nő képes együtt dolgozni. Viszont annyira nyilvánvaló vált, hogy Parker a góré, hogy a második évad idején a stáblistán executive producerként tűntették fel és jóval több pénzt kapott színésznőtársaihoz képest. Ez fel is bosszantotta Catrallt aki állandóan fizetésemelést akart kiharcolni. Mindezzel azt érte el, hogy megutálták a többiek és az Emmy-díj átadóján állítólag már egyikük sem akart mellé ülni.

 

Ráadásul Cattrall a sűrű munkarendjét okolta, hogy nem lehetett gyereke. Parker viszont ezt a dolgot sosem értette vagy pedig úgy tett, mint aki nem tudja, miről van szó. Ő úgy látja, sosem volt köztük harc, nem vette fel Catrall beszólásait.

 

Tehát, már eleve halott ötletnek tűnt, amikor 2017-ben felmerült annak lehetősége, hogy a csajok visszatérnek egy harmadik mozifilmmel, de végül elengedték ezt a lehetőséget. Talán éppen emiatt az összeférhetetlenség miatt is. Hadd idézzem Kim Catrall Metrónak tett szavait, amikor felmerült ennek a lehetősége, hogy elkérik egy új mozifilmre vagy sorozatra: „Soha. Nemet mondok rá." 

 

szex newyork 03

 

Azt is hozzátette a színésznő, hogy az évek során megtanulta, hogy az a fontos, hogy élvezze a munkát és hogy ezt jó emberekkel tegye. Ám ebbe nem tartoznak bele a sorozatbeli kolléganői.

 

Ez bizony rossz hír a Samantha Jones karakter kedvelőinek, nélküle biztos teljesen más lesz a sorozat, de öröm az ürömben, hogy legalább nem is próbálják meg mással helyettesíteni, mert az kész rémálom lenne!

 

Jó, de miről fog szólni az új évad? Két évvel ezelőtt Sarah Jessica Parker azt nyilatkozta, a #metoo mozgalom lázba hozza Carrie-t, és ez lesz a vesszőparipája. Ez persze nem hangzik rosszul, sőt, nagyon is aktuális téma és mellette biztos betekintést kapunk arról is, mi történt az elmúlt évtizedben a lányokkal és miként zajlik „napjainkban” az életük.

 

A mikort viszont ne is kérdezzétek, egyelőre semmi pontosat nem lehet tudni. Ha nem jön közbe semmi, tavasszal kezdik forgatni a sorozatot, de ennél több információval talán maguk a készítők sem rendelkeznek. Mindenesetre az eddigiek alapján okunk van bizakodni és azt remélni, valami észbontó sztorival térnek vissza!

 

 

Amennyiben tetszett a cikk, látogasd meg facebook oldalunkat és nyomj rá egy lájkot, hogy első kézből értesülhess az újdonságainkról! Ezen kívül szeretettel várunk Téged a csoportunkba is, ahol meg tudjuk beszélni a téma összes részleteit egy remek társaságban, még akkor is, ha nem értesz vele egyet. 

 

Ha tetszett a cikk, akkor ez is tetszeni fog:

 

Szép korú hölgyek, akiknek irigylésre méltó stílusa van! Nőiesség 50 felett!

 

 TÁMOGASSUK EGYMÁST!

 

Mint azt bizonyára ti is tudjátok, a jelenlegi járványhelyzet sokakat megvisel, ahogy a magazinokat is. Sajnos mi sem vagyunk kivételek. De igyekszünk a nehézségek ellenére is kitartani és minden körülmény ellenére, továbbra is a maximumot nyújtani nektek, minőségi cikkekkel szórakoztatni, informálni benneteket.

 

Ezért arra kérünk titeket, kedves olvasóinkat, hogy támogassatok bennünket! Az alábbi számlaszámon tudjuk fogadni a felajánlásokat, amelyek hozzásegíthetnek bennünket a magazin fennmaradásához.

 

Cserébe ígérjük, hogy a tőlünk telhető legjobbat nyújtjuk nektek!

 

Bankszámlaszám: 10918001-00000025-99320004 (UniCredit)

 

Cégnév: Mega-Invest Ingatlanközvetítő és Tanácsadó Korlátolt Felelősségű Társaság

Váltás teljes nézetre!
Az oldal tetejére!