A Rossz anyák egy hamisítatlan valódi komédiának ígérkezik, amelynek hősnője úgy dönt: nem lesz többé tökéletes anya. Ezt már a film címéből is kikövetkezhettük, de ami a legfontosabb augusztusban ez ígérkezik az egyik legjobb vígjátéknak amit egy hűs moziban szívesen megnéznék.


A filmben a Mila Kunis által alakított Amy mindent megpróbál beleadni, hogy tökéletes anyuka legyen. De amikor a szülői munkaközösség vezetője (Christina Applegate – Egy rém rendes család) elmondja, hogy a következő süteményárverésre készítendő finomságoknak ezeket mind nem szabad tartalmazniuk …… majd úgy dönt, hogy elege van, és barátnőivel együtt fellázad. Ők bizony mostantól partizni fognak, alkohol és minden ami kell. Folyik a tequila, a gyerekek pedig felőlük minden nap gyorskaján élhetnek, őket ugyan nem érdekli.

 

 

rossz anyak01

forrás:filmnews.hu

A film története egyszerű és kiszámítható de nem is ezért ajánlom. Aki egy könnyed vígjátékra vágyik, egy parádés női szereposztás mellett garantáltan kikapcsolódhat ebben a hőségben. Nevetésre vágyunk és biztosan viszontláthatjuk a mindennapok problémáit egy kicsit humorosabb szemszögből és lehet, hogy még tanulhatunk is belőle?

 

rossz anyak02

forrás: filmnews.hu


Szereplők:
Mila Kunis, Kathryn Hahn, Kristen Bell, Jada Pinkett Smith, Christina Applegate, Emjay Anthony, Kesha, Oona Laurence, Annie Mumolo, Chase Savoie, Lilly Singh, Christina DeRosa, Eugenia Kuzmina, Allyson Leigh Jordan, Megan Ferguson,

Jó szórakozást kívánok mindenkinek nézzétek meg az előzetest és bátran ajánlom nektek, hogy váltsatok jegyet és élvezzétek a vicceket mert ez egy hamisítatlan igazi anyukás vígjáték amire már nagyon régóta vártunk!

Váltás teljes nézetre!
Az oldal tetejére!