önjelölt királylányok

Tibi barátommal beszélgettem és azt mondta: Engem szabályosan elkeserít az, amit látok. Nap, mint nap látom az online és a való világban egyaránt, hogy egyre több a kirakatcsaj és velük együtt a sérült nők száma, mivel a kettő szorosan követi egymást. Több olyan barátnőm is volt már, akiről azt hittem: valódi hercegnő. Kívül-belül egyaránt. De a valóság az, hogy sikeresen megtévesztettek, mert valójában csak magukat megkoronázó királylányok voltak.

plasztikcicák

Ha azt kérdezik tőlem, hogy szerintem milyen a valódi nő, hogy néz ki, akkor röviden-tömören azt szoktam mondani: természetes. Illetve hozzászoktam tenni, hogy formás, szép idomokkal bír, ami lehet izom is (de nem túlságosan!) vagy akár felesleg és ennyi. Van formája. És ezt nemcsak én gondolom így, hanem a legtöbb férfitársam is.

Az erős nők inkább választják az egyedüllétet

Nem minden nő megalkuvó. Nagyon is sok olyan nő akad, aki nem éri be kevesebbel. Akinek nem jó akárki. Aki nem fél egyedül lenni és inkább kivár, amíg megleli a megfelelő partnert, semmint azonnal megállapodjon az első szembejövővel csak azért, hogy ne legyen egyedül. Természetesen ezért senki sem vethető meg, hiszen mindenki úgy éli az életét, ahogy jónak látja. Az erős nők pedig úgy vannak vele: jobb egyedül, semmint egy méltatlan kapcsolatban.

A nőkkel csodát tesz a kor

Hölgyek! Vegyétek észre! Fantasztikusak vagytok! Csodálatosak. Már most is, a jelem pillanatotokban, mikor ezeket a sorokat olvassátok. De később, mikor hónapok és évek telnek, akkor még kivételesebbek lesztek. Csak ezt sokan nem így látjátok, mert mást hitettek el veletek.

Anya vagyok és szexet akarok

Márta egy kétgyerekes anyuka. 46 múlt és túl van egy váláson. Alapvetően elégedett az életével, jó munkahelye és saját lakása van, gond nélkül képes eltartani hármójukat. Egyedül egy dologból szenved hiányt és ezzel rendesen meg is lep másokat.

ribis öltözet

Nagyon sokszor hallani olyanról, hogy egy nőt atrocitás ér, méghozzá azért, mert túl kihívó volt az öltözete. Egyesek szerint, a túlságosan kivágott, sokat mutató ruhák olyan, mint vérszag a farkasoknak. Na jó, de van, mikor épphogy csak térd fölé ér a szoknya és olyan felső van a nőn, ami rendesen betakarja a cicijeit. Mégis zaklatják. Akkor most mi számít ribis öltözetnek és mi nem? És aki ribisen öltözik, az tutira könnyűvérű is?