kedvesség

A pasik hajlamosak azt hinni, hogy a nők tele vannak elvárásokkal. A pénzre, a lakásra vagy a kocsira utaznak, de minimum arra, hogy diplomásak, kisportoltak legyenek és lessék a kegyeiket. Pedig az igazság az, hogy a legtöbb nő már attól boldog lenne, ha a férfi képes lenne egy kis kedvességet mutatni az irányába.

 nőiesség

A nő az átváltozás és a megújulás nagymestere. Rengeteg női típus létezik, de mindannyian ugyanazt az utat járjuk be nőként. Persze a sorrend változhat, sőt, olykor-olykor vissza is kell térni egy-egy korábbi szintre. Ez a sokoldalúság teszi a nőt ellenállhatatlanná. Nem jó, ha megragad egy szinten, mert az általában szürkévé, kopottá teszi a kapcsolatot, ami akár a halálát is jelentheti.

női lélek

A nőkben egész Univerzumok rejlenek. Egyetlen testben birodalmak sokasága bújik meg. Még szerencse, hogy egész élet áll a rendelkezésükre, hogy feltérképezhessék magukat, hiszen ők sem ismerhetik jelen pillanatban minden zegzugukat. Ezért is kell gyakran önismereti kirándulásukat tenniük lelkükben, és hogy számukra is nyilvánvalóvá váljon: a női lélek egy csoda.

 
A szép nő bármit megtehet a férfiakkal és akármit elérhet az életben?

Mindenki szereti a szépet és vágyik rá. Ezutóbbival nincs is semmi baj, mert igen, az ember valamiképp természeténél fogva kedveli a szépet. Bár hozzá kell tenni, mindenkinek mást jelent. De sokan mondják azt: szépnek lenni kiváltság. A szépség hatalom. Csakugyan így lenne? Aki szép, az bármit megtehet?

Az önazonos nő a legszexibb a világon

Igen, szexi az, aki nappal csinos, elegáns, és az, aki éjszaka csipkét ölt magára és előtör belőle a vadmacska. Sok minden lehet szexi, de egy biztos: önazonosnak lenni a legszexibb dolog a világon! Egy ilyen nőnek nem kell attól tartania, hogy magányra van ítélve!

Miért vágyik minden nő múlt századi férfira

Milyen is volt a múlt századi férfi? Egy igazi úriember. Vagy éppen egy harcos oltalmazó, aki megóvta a családját vagy a hazáját. A régi férfiaknak voltak értékeik, gerincük, tartásuk. Hittek még olyanokban, hogy hűség, becsület, tisztelet, kitartás. Már elnézést, de nem voltak olyan puha pöcsűek, mint sok mostani férfi.