engedi magát meghódítani

A nő legyen Nő. Ez nem azt jelenti, hogy legyél gyenge madárka, szenvedj társfüggőségben, képtelennek bizonyulj egyedül kinyitni egy uborkásüveget. Csak légy valódi, igazi, hamisítatlan nő, aki engedi, hogy a férfi, féri legyen. Engedd, hogy meg akarjon hódítani, kényeztessen, elvarázsoljon. Persze erre talán azt mondod: oké, ehhez már csak a férfi kellene, aki hajlandó is rá. Hidd el: van, aki hajlandó.

Butának tart a férfi már az első randin?

Harsány vagy? Vegyél vissza. Fennhangon hirdeted a véleményed? Inkább ne. Folyton sorolod az elvárásaid? Tegyél le róla. Fennen hirdeted, hogy te milyen profi vagy, és rajtad áll vagy bukik a cég sorsa, ahol dolgozol? Felejtsd el. Minden egyes megnyilvánulásból következtetést von le a partnered, és ha nem fogod vissza magad, még ha számodra természetes tulajdonságok is a felsoroltak, könnyen rád süti a butabélyeget. Kell ez neked?

Hogy tettél helyre az egómat

Ugye milyen jólesik egy igazán húzós edzés után kidőlni este? De mi a helyzet akkor, ha nem állunk meg a fittség öröménél? Edit így járt. Készpénznek vette, hogy az edzője kezdeményez irányába. De valamit csúnyán félreérthetett. Mi lett mindennek a vége? Egészen jól jött ki a „kalandból”.

a a nő kezdeményez

Zsana vette a bátorságot és kezdeményezett. Csak úgy odament egy pasihoz a könyvesboltban és szóba elegyedett vele a könyv kapcsán, amit a férfi a kezében tartott. Pár szót váltottak és utána Zsana a lényegre tért: szeretne máskor is találkozni a férfival. Mire ezt a választ kapta: ha nem jöttél volna ide hozzám, azt mondom oké, de így nagyon fura lenne. Bocs, de nem fog menni.

kívánatos egy nő

Nem attól leszel kívánatos, hogy a kedvenc ruhadarabod a miniszoknya, amiből mindig kilátszik a feneked. Még csak nem is a köldökig kivágott felsőktől. De nem is abban rejlik a titok nyitja, hogy eszelősen rámenős vagy és valósággal felkínálod magad. Egy igazán kívánatos nő távol ezektől az olcsó, középszerű húzásoktól.

vigyázzatok a férjeitekre

Tamara huszonnégy éves és egy irodában dolgozik menedzser-asszisztensként. Nagyon attraktív és egyúttal magabiztos fiatal nő, de nem is csoda. Szinte mindenki megfordul utána az utcán és a hódításait hallgatván nem esik nehezére másokat az ujja köré csavarni. Csak éppenséggel neki mindegy, hogy foglalt vagy szingli pasit fejét tekeri-e el.