Alfa, Béta vagy inkább Omega típusú nő vagy

Bizonyára már hallottál az alfanőkről. De természetesen más típusú nők is léteznek rajtuk kívül. Mondani sem kell, mindannyian egyediek vagyunk, de sokszor a jellemünk, személyiségünk megegyezik másokéval. Tudd meg, hogy te melyik típusba tartozol! Olvass tovább!

gyökér pasik

Biztos te is hallottad már: a nőknek csak a bunkó pasik kellenek, akik lábtörlőnek használják őket. Mindegy hányszor törik össze a szívüket, visszamennek hozzájuk. Ezért nincs sikerük ma már az igazi férfiaknak, az úriembereknek, akik őszinték, kedvesek, hűségesek. Ez természetesen nem törvényszerű, de igaz: akadnak nők, akik vonzódnak a gyökér pasikhoz és kitartanak mellettük.

független nő

Független, önálló, magabiztos. Egy ilyen nő felettébb vonzó a férfiak számára. Azt eddig is tudtuk, hogy a magabiztosság sokkal megnyerőbb, mint a „jaj, de én csúnya és buta vagyok, nincs miért szeretned”. Talán nem gondoltad volna, de az is szexi lehet egy férfi számára, ha a nő nem lóg a nyakán, sem érzelmi, sem pedig anyagi szinten.

nem akar anya lenni

Talán már ezzel a mondattal kivágtam a biztosítékot. Biztos lesznek olyanok, akik igenis azt mondják: a nő szerepe az anyaság. Ezért született. Emiatt van méhe. Mégis, mi más lenne ezen a Földön a feladata, ha nem az, hogy anya legyen?!

pénzes pasi

Manapság azt hallani, hogy a nők a pénzes és jóképű pasikra utaznak. Nem kell, hogy kigyúrt legyen, inkább jó kiállással bírjon. Egy igényes úriember, akinek vannak céljai a jövőt illetően és biztos anyagi háttérrel bír. Harminckét éves koromra mindezt elértem. Megdolgoztam a külsőmért, ahogy a helyzetemért is. Mégsem kellek a kutyának se.

Üzenet az önbizalomhiányos, szeretetkoldus nőknek

Egy férfi egyből kiszúrja az öbizalomhiányos nőt. Nagyon kevés közöttük a jó színésznő, de egy idő után még azok is elárulják magukat. Már egy pillanat alatt észrevesszük azokat a jeleket, gesztusokat, és meghalljuk azokat mondatokat, amelyekből egyértelműen kiderül: szeretethiányos vagy épp önbizalmi gondjai vannak. Az önbizalomhiányosokat szívből sajnáljuk – még ha nem is értjük őket -, de a szeretetkoldusok sokszor inkább csak taszítanak bennünket.