Eleinte, néhány alkalommal belefér az „olyan nagy a fenekem”, meg „ugye milyen kicsi cicijeim vannak” szövegek. A legtöbb nő elsüt a kapcsolat elején egy-egy ilyen kijelentést, hogy pozitív visszacsatolást szerezzen. Hiszen ki ne díjazná, mikor szíve lovagja azt mondja: „Jaj, nem szerelmem, tökéletesek a melleid!”. De amikor sokadjára dobod be az „úgy utálom az úszógumijaimat”, ne csodálkozz, hogy elgurul a pasid gyógyszere…

 

 

 

csunya no 01

kép: pinterest

 

Mert el fog. Kevés az a férfiember, aki hosszú éveken át kitartóan űzi rendszeresen ezt a játékot. Egyszer-egyszer még megcáfol téged, szelíd hangon megnyugtat, elviccelődik veled, hogy ugyan szívem, hordjál szemüveget. De csekély az esélye annak, hogy ez hosszú hónapokon át mehet. Pláne akkor, ha rendszeresen bedobod, csak mert kórosan önbizalomhiányos vagy és minden pozitív kritikát úgy gyűjtesz, mint az 1500 wattos morzsaporszívó.

 

Előbb-utóbb minden pasi megunja. Nem azért, mert nem érdekled, nem szeret, nem figyel rád. Hanem mert szörnyen kiábrándító! Ha csak nem nárcisztikus, akkor nem akarja, hogy körülötte forogj és úgy néz ki, ahogy ő szeretné. Nem igényli, hogy neki kelljen újra meg újra megerősítenie téged és csak tőle függjön az önbizalmad. Minden egészséges világgal rendelkező normális férfi egy önbizalommal teli nőre vágyik. Pláne, ha úgy ismerte meg!

 

Hiszen az még kiábrándítóbb tud lenni, mikor a nő csak megjátssza, hogy milyen fényes önbizalommal rendelkezik. Dicséri saját szépségét, eszét, tehetségét (persze nem öntelt módon), és nyilvánvalóan tisztában van azzal mennyit ér. Ez szexi. Amíg nem esik át a nő a ló túloldalára, addig nem rettenek meg a férfiak és azt sem fogják gondolni: beképzelt picsa.

 

csunya no 02

 

Aztán eltelik pár hónap és az „önbizalommal teli” nő elkezdi megmutatni valódi arcát. Ahogy arról szó volt, az első pár alkalommal partner lesz a megnyugtatásban a férfi, hiszen ez oda-vissza működik. De mikor kezd az a benyomása lenni, hogy te tényleg, komolyan egy bányarémnek látod magadat, az nemcsak kiábrándító lesz számára, de még becsapva is érzi majd magát.

 

Gondolkodj logikusan! Ha csúnyának látod magadat, akkor a férfi hogy lásson szépnek? Igen, nagyszerű lenne, ha éjszaka belecsöpögtethetnéd a szemébe a mágikus folyadékot, amelynek köszönhetően örökké Aphrodié istennőnek látna téged. De amíg erre nincs mód, el kell fogadnod, hogy az egyéni ízlés mellett a férfi véleményét az határozza meg: te mit sugárzol. A szavaknak, a tetteknek, a kisugárzásnak ereje van. Nagyon nem mindegy, mit közvetítesz magadról.

 

Értsd meg, amikor újra meg újra azzal jössz, hogy „én egy gebe vagyok” meg a „miért nincs nekem modelltestem” dumákkal, szabályosan elkergeted magadtól a férfit. Lassan, de biztosan. Hogy ébredhetne ellenállhatatlan vágy és szenvedély irántad, ha egyszer jóformán te is gusztustalannak, visszataszítónak találod magadat? Még ha nem is vagy tökéletes és rendelkezel testi hibákkal, az a férfi úgy fogadott el, ahogy vagy. Akkor minek hívod fel újra meg újra a figyelmét a narancsbőrödre vagy a pattanásokra a hátadon? Miért beszélsz magad ellen?

 

csunya no 03

 

Tudom, hogy csak arra vágysz, hogy azt mondja neked, neki te vagy a legszebb. Úgy vagy tökéletes, ahogy most vagy. De ha nem lennél az, akkor veled lenne? Ne kínozd tovább sem a férfit, sem pedig magadat azzal, hogy a hibáidon, a hiányosságaidon rúgózol. Sajnos ez van, de baromira unalmas újra meg újra elmondani ugyanazt: kívánlak gyönyörűségem, nekem úgy vagy jó, ahogy vagy. Hát gyerek vagy te, hogy ezt a szádba kelljen rágni? Ugyanis a férfinak ez jön le. Pesztrálnia kell a te önbizalmadat. A te önbizalmadat kell építgetnie, miközben azt az energiát fordíthatná ezer másik dologra és mondjuk más, izgalmas beszélgetést is folytathatna veled vagy tervezgethetnétek a jövőtöket.

 

Rettenetesen vágylohasztó, amikor az derül ki, hogy te Betty, a csúnya lánynak tartod magadat. Ha te így látod magadat, a férfi hogy lássa meg benned az istennőt? Egyszerűen nem tud tisztelni, becsülni, ha erre te sem vagy képes önmagaddal szemben. Sőt, szánalom ébredhet benne, amiért ennyire bizonytalan és gyenge vagy. Nem a szépségedet kifogásolja, hanem a felfogásodat! Nem a testedből, hanem a személyedből ábrándítod ki!  Vagy te talán fel tudsz nézni arra, aki non-stop ócsárolja magát?

Hidd el, az, hogy milyennek lát a férfi, az rajtad is múlik!

 

 

Amennyiben tetszett a cikk, látogasd meg facebook oldalunkat és nyomj rá egy lájkot, hogy első kézből értesülhess az újdonságainkról! Ezen kívül szeretettel várunk Téged a csoportunkba is, ahol meg tudjuk beszélni a téma összes részleteit egy remek társaságban, még akkor is, ha nem értesz vele egyet. 

 

Ha tetszett a cikk, akkor ez is tetszeni fog:

 

Miért hanyagolja el magát rengeteg nő negyven felett?

 

 TÁMOGASSUK EGYMÁST!

 

Mint azt bizonyára ti is tudjátok, a jelenlegi járványhelyzet sokakat megvisel, ahogy a magazinokat is. Sajnos mi sem vagyunk kivételek. De igyekszünk a nehézségek ellenére is kitartani és minden körülmény ellenére, továbbra is a maximumot nyújtani nektek, minőségi cikkekkel szórakoztatni, informálni benneteket.

 

Ezért arra kérünk titeket, kedves olvasóinkat, hogy támogassatok bennünket! Az alábbi számlaszámon tudjuk fogadni a felajánlásokat, amelyek hozzásegíthetnek bennünket a magazin fennmaradásához.

 

Cserébe ígérjük, hogy a tőlünk telhető legjobbat nyújtjuk nektek!

 

Bankszámlaszám: 10918001-00000025-99320004 (UniCredit)

 

Cégnév: Mega-Invest Ingatlanközvetítő és Tanácsadó Korlátolt Felelősségű Társaság

Pin It
Váltás teljes nézetre!
Az oldal tetejére!