Márta egy kétgyerekes anyuka. 46 múlt és túl van egy váláson. Alapvetően elégedett az életével, jó munkahelye és saját lakása van, gond nélkül képes eltartani hármójukat. Egyedül egy dologból szenved hiányt és ezzel rendesen meg is lep másokat.

 

 

anyuka vagyok szexet akarok 001

Kép: lethow.com

 

Öt éve váltam el és azóta nem volt túl sok partnerem. Sőt. Ráadásul egyikre sem vagyok büszke. A válás után két évig nem is voltam senkivel. Túlságosan megviselt a dolog és nem vágytam férfitársaságra annak ellenére, hogy aránylag normális körülmények között váltunk el. De azután megéreztem a szex hiányát. Először csak arra vágytam, hogy valaki megöleljen, megsimogasson, megcsókoljon, hogy legyen kivel esténként összebújnom. Nagyon szeretem a gyerekeimet, a fiamat és a lányomat, de mondanom sem kell, hogy a tőlük kapott szeretet nem elégíthet ki minden vágyat.

 

Márpedig férfira vágyom. Nem szerelemre, nem a romantika és a társas kapcsolat előnyeit hiányolom az életemből. A testi kontaktus az, ami pokolian hiányzik. Főleg a szex. Két év után már nagyon ki voltam éhezve és a mai napig szégyellem, de egyszer lefeküdtem a tíz évvel fiatalabb kollégámmal. Már régóta fűzött és mindig nagyon kedves, figyelmes volt velem. Addig-addig ostromolt, mígnem eljutottam arra a pontra, hogy kikapcsolt az erkölcs és csak a kínzó vágy maradt, amit ki kellett elégítenem.

Szerencsére nem lett negatív következménye és azóta is jobban vagyunk. De akkortájt kezdtem el randizgatni. Úgy gondoltam, hogy elsősorban egy laza kapcsolatra lenne szükségem. Semmi kötöttség. Nem vágyom szerelmes telefonhívásokra meg smsekre és arra sem, hogy moziba vagy nyaralni vigyen. Egyrészt nincs rá igényem, hogy párom, társam legyen, másrészt a gyerekeim miatt sem szeretném. Remekül megvagyunk így hárman, nem akarom, hogy belerondítson valaki az életünkbe. Talán később megváltozik ez és szeretnék majd egy új párkapcsolatot, de egyelőre nem sokkolnám a gyereket egy idegen férfival. Különben sem apapótlékra van szükségem, hanem egy szexpartnerre.

 

anyuka vagyok szexet akarok 02

 

És úgy vettem észre, nem nehéz találni. Manapság már az első randevú után fel lehet menni a férfihoz, de még randizni sem kell feltétlenül hozzá. Már amelyikhez, mert többször is belebotlottam olyanba, aki vacsora alatt árulta el, hogy elvált és az anyjával – vagy épp az ex-nejével - él vagy még el sem költözött onnan… más pedig albérletben van a lakótársával. Nagyon sok korombelivel találkoztam, akikhez nem volt túl sok bizodalmam. Oké, hogy csak szexre vágyom, de ha nincs meg az alapvető szimpátia, akkor nem is fogok vele ágyba bújni. Szóval sok korombeli okozott már csalódást. Olyanok voltak, mint a nyugdíjasok. Mindent a nő csináljon, elég nekik heti egyszer vagy ők gyorsan megvoltak, én meg oldjam meg magamnak, mert nem volt kedvük velem foglalkozni.

 

Van egy-két barátnőm, akiknek szoktam mesélni ezekről a kalandokról, és mindig azt kérdezik: mégis mit akarsz? Mit vársz? Hát szexet, mi mást! Csomóan fennakadnak azon, hogy az ötven felé közelítek, van két gyerekem és mégis olyan vagyok, mint egy forróvérű tinilány. Nem tudom, min vannak meglepve, hiszen a férjemet „vesztettem el”, nem a vágyaimat. Akkora marhaság, hogy akinek gyereke van és elmúlt negyven, már nincsenek vágyai és a csemetéje körül forog minden, meg nulla a szexuális vágya. Nem hűltem ki. Pont az ellenkezőleg! Több, mint tíz évig voltam házas, előtte is csak két szexpartnerem volt. A házasságunk vége felé meg alig csináltuk a férjemmel és ha igen, az is bűn rossz volt. Szerintem nem egyedüli a példám, úgyhogy miért ne vágyhatnék minőségi szexre, mikor alig volt benne részem? Csak a férfiak élhetik ki magukat válás után? Hát nem!

 

anyuka vagyok szexet akarok 03

 

Bár sajnos egyelőre elég nyögvenyelősen megy nálam az a bizonyos kiélés, mivel vagy nem jutunk el a szexig, vagy borzalmas. Hála az égnek azért volt már dolgom egy-két fiatalabb férfival, akik rámutattak arra, hogy bőven van még bennem tűz és vágy. Egyszerűen elképesztettek az ágyban, hogy mennyire nyitottak, bevállalósak, mennyi mindent megtesznek. Én pedig vágyom ezekre a kalandokra, az élményekre, amikben sosem volt részem és hogy szeressék a testemet, hogy istennőnek érezhessem magam, hogy tudjam, hogy szexi vagyok és kívánatos. Házasság után és negyven fölött új ajtók nyílnak meg egy magányos nő számára.

 

De nekik én csak kipróbálásra kellettem, hogy meg tudják, milyen egy negyven feletti anyukával a szex. Azért bízom benne, hogy találni fogok egy olyat, akivel kicsit többször is össze lehet járni. Csak a szex miatt. Mert nagy szükségem van rá. Egy kiadós szex után helyrebillen a lelki világom, sokkal jobban érzem magam. Testem-lelkem igényli ezt a fajta törődést és természetesen az orgazmust. Még a világot is szebbnek látom, ha ki vagyok elégülve. Nekem bejön ez a lazaság, hogy csak szex van és közben megőrizhetem a szabadságomat, úgy osztom be az időmet, ahogy akarom. A gyerekeimen kívül nincs más, akinek meg kellene felelnem. Azt teszek, amit jól esik, márpedig én szexet akarok.  Nyugodtan elkönyvelhetik a nők és a férfiak egyaránt, hogy az anyukák nem lesznek frigidek és nem csak a gyerekük létezik számukra. Nem szűnnek meg nők lenni.

 

 

Amennyiben tetszett a cikk, látogasd meg facebook oldalunkat és nyomj rá egy lájkot, hogy első kézből értesülhess az újdonságainkról! Ezen kívül szeretettel várunk Téged a csoportunkba is, ahol meg tudjuk beszélni a téma összes részleteit egy remek társaságban, még akkor is, ha nem értesz vele egyet. 

 

Ha tetszett a cikk, akkor ez is tetszeni fog:

 

Inkább színlelem az orgazmust csak ne bántsam meg a páromat.

Váltás teljes nézetre!
Az oldal tetejére!