Ákos szerint igen egyszerű oka van annak, hogy manapság miért nem udvarolnak a pasik. Csak éppenséggel mi nők nem gondolunk bele, mert tökéletesnek szeretnénk tűnni. Holott valójában az egész a mi hibánk. Szerinte.

 

 

 

nem udvarolok 01

kép: unsplash.com

 

Egyre több női picsogást olvasok arról, hogy a pasik nem udvarolnak és ezért milyen szemetek. Hosszasan fejtegetik milyenek voltak a régi úriemberek és milyen a mai fickók. Oldalakon keresztül pocskondiáznak bennünket, hogy milyen szar alakok vagyunk, mert ennyire sem vagyunk képesek. Lusták vagyunk, bunkók, éretlenek, akiknek fogalmuk sincs, mire vágyik egy „igazi” nő. Nem volt kitől megtanulnunk, selejtesek vagyunk, akik filmekből tanulnak hódítani, már ha tanulnak valamit. Ilyen alapon ti meg a ponyváitokból olvassátok ki, milyen is az igazi férfi és hogyan kellene udvarolnia. Remek, jó tudni, hogy a nőknek manapság a romantikus marhaságok számítanak a szentírásnak.

 

Persze érdekes módon ez az igazi nő mindent megtesz a kapcsolatért, csak mi vagyunk olyan disznók, hogy egyből az ágyba ugornánk. Ez utóbbi különösen vicces, mert be nem vallanátok, hogy sokszor ti is egyből beugranátok az ágyba. Nem egy olyannal futottam össze, aki randi után már szobára ment volna, tehát azt kell mondjam, bőven akadnak közöttetek álszentek!

 

Úgyhogy, most már álljon meg a menet! Ne azt kérdezgessétek, hová tűntek az igazi meg a normális férfiak, hanem azt, hogy MIÉRT nem udvarolnak? A válasz meg a napnál is világosabb: miattatok. A ti hibátok, csajok. Mi a francnak udvaroljunk, mikor nektek semmi sem jó? Ha mi hívunk meg titeket kávéra vagy étterembe, nektek áll feljebb, mikor mi is fizetnénk. Szinte sért titeket, hogy nem ti fizettek. Basszus, az igazi férfi ott kezdődik, hogy az első randin minimum ő hívja meg a nőt! Hát hogy akartok így férfit magatoknak?

 

nem udvarolok 02

 

Ha meg nem ebbe, abba köttök bele, hogy túl olcsó az étterem és nem vagytok megbecsülve. Amennyiben túl drága, akkor meg tuti a pénzünket akarjuk fitogtatni és kilóra megvenni titeket. Azután meg: ha virágot vagy csokit kaptok, az a baj, hogy meg akarunk titeket vásárolni. Ám ha nem kaptok, akkor meg azért sírtok. Folytassam?

 

Amennyiben bókolunk nektek, megdicsérjük a szemeteket, az szánalmas, unalmas, nem kreatív. Aki véletlenül az alakotokra tesz megjegyzést, az egyből mehet a levesbe, mert csak meg akar dugni. De természetesen, ha meg nem kaptok bókot, akkor megint egy éretlen vagy bunkó kisfiúval van dolgotok, aki erre sem képes.

 

Hogyha nem smacizunk le titeket az első randi végén vagy hívunk szobára, akkor az a gond, mert ez nálatok azt jelenti: nem jöttetek be. Hogyha meg megpróbálkozunk vele, akkor jön a pofon, az elutasítás meg a lehordás, hogy aljas disznók vagyunk.

 

Csessze meg az ég, nektek semmi nem jó! Tök jó, hogy mind mások vagytok, de unalmas már, hogy mindig mindenbe beletudtok kötni, akármit tesz az ember. Amikor sorra jönnek ezek az esetek, folyton kapja az ember az ívet, mit gondoltok, nem unja meg? Azt hiszitek, mazochisták vagyunk és imádjuk ezt? Nem bakker, és rohadtul idegesítő, aminek következtében az embernek egy idő után elmegy a kedve a próbálkozástól. Minek törje magát? A lehúzásért?

 

nem udvarolok 03

 

Udvaroljatok inkább ti nekünk, ha annyira egyenlőségre vágytok. Miattatok cserélődtek meg a nemi szerepek, mert annyira karrierre, jogokra, több fizetésre, elismerésre ácsingóztatok. Tessék csak kedves, hú de erős és modern nők, teperjetek ti utánunk! Lehet minket moziba meg étterembe vinni, hosszasan énekelni a szemünk színéről és hódítsatok meg! Játsszatok ti gondolatolvasósdit, hogy vajon mi jön be nekünk, meddig mehetünk el. Próbáljatok meg az úrihölgy és a szexéhes ribi között ügyeskedni, és kitalálni, melyik jöhet be nekünk. Majd ha ezzel megpróbálkoztatok, utána sírjatok, hogy mi gonosz lusta dögök már nem udvarolunk.

 

Jó volna, ha most már leszállnátok a magas lóról, meg hogy megjátsszátok magatokat. Nem vagytok tökéletesek. Mi sem, de ti sem. Hadd döntsük el mi, kinek udvarolunk és kinek nem, ne legyen elvárás. Mi se várjuk el tőletek azt, hogy rögtön a maximumot nyújtsátok. Különben meg: majd annak udvarolok én is, aki megérdemli.

 

 

Amennyiben tetszett a cikk, látogasd meg facebook oldalunkat és nyomj rá egy lájkot, hogy első kézből értesülhess az újdonságainkról! Ezen kívül szeretettel várunk Téged a csoportunkba is, ahol meg tudjuk beszélni a téma összes részleteit egy remek társaságban, még akkor is, ha nem értesz vele egyet. 

 

Ha tetszett a cikk, akkor ez is tetszeni fog:

 

Harmincas óriásbébi? Kösz, de nem kell!

Pin It
Váltás teljes nézetre!
Az oldal tetejére!