Most nem azokra a hölgyekre gondolok, akik póthajjal rendelkeznek és nem is a Top modellekre. Senkit sem szeretnék megbántani, aki esetleg magára, venné, de az olyan tulajdonságokról szeretnék most csak írni, amivel egy igazi nő rendelkezik. Most hagyjuk a külsőségeket és a genetikát és a csábító mosolyt. Nézzük meg részletesen mire is gondolok. Vajon mitől lesz valaki igazi minőségi nő.

 

no ismervei 01

 

Kép: Pixabay.com

 

Aki magára ismer, nyugodtan mosolyogjon és legyen büszke magára!

 

1. Ő saját maga legjobb barátja

 

Az egyik legnagyobb bölcsesség, amit valaha hallottam, hogy életed legfontosabb kapcsolata, a saját magaddal való kapcsolat. Miért is? Bármi is történjen, te ott leszel magadnak. Határozottságod és döntésképességed minden problémát megold. Aki, szereti, önmagát nem foglalkozik olyan dolgokkal, hogy éppen milyen kényelmetlen szituációban is van és kilépett a komfort zónájából azon meg is látszik.

 

2. Nem önző elsőként ünnepli más nők sikereit

 

Egy igazi nő akár sikeres, akár nem mások sikereinek is ugyanúgy tud örülni pezsgőt bont, ajándékot küld. Nem kezd el azzal foglalkozni, hogy miért nem vele történt meg.

 

no ismervei 02

 

3. Nem utálja az emberiséget

 

Látja és pontosan tudja, hogy kiben van hiba még a legjobb barátnőjében, családjában is, de attól még az adott szituációban kimutatja a szeretetét. Nem ítéli el sem a szeretteit sem a barátait a hibáikért.

 

4. Mindig bíztatja a körülötte lévő embereket, hogy törekedjenek és küzdjenek az álmaikért

 

Amikor látja, hogy lehetne sikeresebb is a barátnője, de éppen lusta vagy nem törődik a munkájával és kicsit rendezetlenebb az élete, akkor segít. Azt szeretné, ha az emberek a lehető legtöbbet hoznák ki magukból.

 

no ismervei 03

 

5. Örökké tanul

 

A tudás az egy olyan dolog, amit nem az egyetemen szerzett. Pontosan tudja, hogy céljait csak a tudásának gyarapításával érheti el. Tudja, hogy akármilyen szép vagy vonzó is az egyszer majd elmúlik, de tudást, amit, megszerzett azt soha sem vehetik el majd tőle.

 

6. Köszönetet tud mondani

 

Tudom, ez lehet, hogy furcsán fog csengeni, de egy igazi nőt valószínűleg pozitív emberek veszik körül, akikre mindig felnéz és tiszteletet érez irántuk. Ezért mindig hálás lesz nekik. Köszönetet mondani egy alap intelligencia. Azt hiszem, ezt nem is kell kifejtenem bővebben.

 

no ismervei 04

 

Amennyiben tetszett a cikk, látogasd meg facebook oldalunkat és nyomj rá egy lájkot, hogy első kézből értesülhess az újdonságainkról!

 

 

Váltás teljes nézetre!
Az oldal tetejére!