Talán már sejted, mi az a DILF. Merthogy, ha van MILF van DILF is. Illetve FILF. Bármelyikre is keresnél rá a neten töméntelen mennyiségű pornót találnál, amiben apukatestű jóurakon fiatal lányok lovagolnak. Ez sem mítosz kérlek szépen, vannak olyan ifjú hölgyek, akiknek bizony bejönnek az elvált – jobbik esetben az – akár többgyermekes, középkorban járó apukák.

 

dpasik 01

Kép: yahoo.com

 

Természetesen a DILF, illetve a FILF is mozaikszó. Egy betű eltéréssel a következőről van szó: dad I’d like to fuck, vagyis „apa, akit megdugnék” és ugyanezt jelenti a father I’d like to fuck. De mivel egy nő „megdugni” nem tud, inkább úgy lehet értelmezni, akivel dugna. Vagy megrakatná magát. Ahogy a MILF is, ez a két szó is a pornóiparból származik. Nem is olyan régen a Pornhub tette közzé, hogy a legtöbb - és egyre növekvő - női felhasználók bizony a „daddy” szócskára keresetek. Vagyis talán nem gondolnád, de az is lehet, hogy a lányodnak vagy a huszonéves kolléganődnek éppenséggel a DILF-ek jönnek be. Vagy akár neked…

 

Ugyanis hozzá kell tenni, nincs ebben semmi szégyenletes, hogy egészséges vágyakkal rendelkező fiatal nők inkább az érett gyümölcsöt kedvelik. A velük egykorú vagy annál is fiatalabbak nem valószínű, hogy túl sok tapasztalattal rendelkeznek szex terén. Márpedig ez már eleve a középkorú DILF mellett szól, aki valószínűleg eleget látott és tudhat is egy s mást.

 

Másfelől megvan az az előnyük, hogy bár bizonyára nekik is vannak igényeik, de egy nő sokkalta jobban elengedheti magát mellettük. A fiatal férfiak tele vannak elvárásokkal azzal kapcsolatban, hogy nézzen ki az ideális nő. Hacsak az adott apukának nem azaz életelve, most, hogy nincs felesége, csak top modell alkatú fiatal lányokat enged az ágyába, akkor valószínűleg egyszerűen már annak is örül, ha valaki lefekszik vele. Lássuk be, 40 meg 50 fölött már a férfiaknak is lehet komplexusa. Csak-csak kigömbölyödik a pocak, őszülnek, ráncosodnak. Viszont vannak kimondottan szexi apukák is. Egy szó, mint száz, a férfi – akiről úgyis azt tartjuk, hogy a szex mindene – örömmel lefekszik egy olyan nővel is, aki bár szép, de nem tökéletes. Így az önértékeléssel küzdő vagy tökéletlen alkatú hölgyek is elengedhetik magukat szex közben még csak a megfelelési-kényszerrel sem kell küzdeniük.

 

dilf 02

 

A másik nagy vonzereje az apukáknak a testükön kívül, hogy sok nő egy erős, határozott vezérre vágyik. Egy igazi férfira. Nemcsak általánosságban maga mellé, hanem az ágyban is. Ráadásul ezek a férfiak, akik már talán jó ideje 'ékszeres dobozt' sem láttak vagy csak a házi sárkány asszonyét, akitől nemrég váltak el, általában kifejezetten önzetlenebbek, készségesebb az ágyban. Ugyanez pedig elmondható a fiatalabb hölgyekről, akik szeretnék lenyűgözni a partnerüket. Így a kettő elég jó párosításnak tűnik. Egy szexre kiéhezett férfit talán nem lesz nehéz elkápráztatni, aki meg bizonyára szeretne majd később repetázni, szívesen megmutatja, mit tanult a hosszú évek alatt, hogy legyen oka partnerének visszatérni hozzá.

 

Persze az sem zárható ki, hogy némi apakomplexus is közrejátszik abban, miért vágyik annyira a 18 vagy a 25 éves egy apukára. De, amíg kölcsönösen megkapják egymástól azt, amire vágynak, mi lehetne a baj? Max az, ha apukának van egy felesége, aki hazavárja, ám hites ura egy bárban vagy motelben döngeti azt, aki a lánya lehetne. Sajnos ebbe bele lehet szaladni, mivel nagyon sok fiatal nőt nem érdekli, hogy apuka még házas. Illetve akadnak apucik, akik meg leszarják, hogy feleségük van. A végén ezekből szokott az a sztori kisülni, hogy „A férjem elhagyott egy 18 éves kis picsáért.” vagy „A férjemnek egy 20 éves szeretője van.”

 

dilf 03

 

Viszont szót kell ejteni arról, hogy van egy nagy különbség a MILF és DILF között és az bizony nem a nemük. Hanem az, hogy a nők többsége sértőnek érzi, ha lemilfezik őket. Bunkónak, tiszteletlennek találják az olyan férfiakat, akik megteszik. Nem az zavarja őket, hogy szexinek, kívánatosnak találják őket, és sokukat a potenciális szex gondolata sem frusztrálja. Hanem az, ahogy előadják magukat a férfiak és hogy azt hiszik, minden MILF annyira ki van éhezve, hogy bárki ágyába beugrik.

 

Ezzel szemben a férfiak, még örülnek is, ha dilfezik őket. Igaz, ez a szó egyelőre még kevéssé használatos, alig ismert és a legtöbb nő nem úgy udvarol, mint a pasi, vagyis aligha fog úgy odamenni a pasihoz, hogy közölje vele „Nekem bejönnek DILF-ek.” Bár lehet, hogy sok férfi még örülne is neki. A nők – ha még kéjsóvár kurvák is – azért valamivel szebben kínálják fel magukat. Meg a férfiak többsége általában büszke magára, ha sikerül megdöntenie – vagy hosszú távra lestoppolnia - egy fiatal pipit.

 

Persze ettől még akadhatnak önérzetes férfiak, akik sértőnek találják a dolgot. Legfeljebb jót mosolyognak a fiatal hölgy próbálkozásán, és megköszönik majd finoman elhárítják a közeledését, de akkor se gondolnám, hogy megsértődnek azon, hogy szexéhesnek tartják vagy mert egy fiatal csitri szeretne bemászni az ágyába.

 

De kétségkívül sok nő van, aki csak erre a típusra vágyik és totál beindul, ha egy apukát lát…

 

 

Amennyiben tetszett a cikk, látogasd meg facebook oldalunkat és nyomj rá egy lájkot, hogy első kézből értesülhess az újdonságainkról! Ezen kívül szeretettel várunk Téged a csoportunkba is, ahol meg tudjuk beszélni a téma összes részleteit egy remek társaságban, még akkor is, ha nem értesz vele egyet. 

 

Ha tetszett a cikk, akkor ezek is tetszeni fognak:

 

Nem vagyok „MILF”, te viszont bunkó vagy! – Üzenet a „szexéhes” anyukától

Pin It
Váltás teljes nézetre!
Az oldal tetejére!