Klaudia egy gyönyörű, fiatal huszonhat éves nő. És aranyásó. Na, persze nem egy bányában, hanem olyan értelemben, hogy a tehetős férfiakra utazik, akik hosszabb-rövidebb eltartják. Bizonyos szolgáltatásokért cserébe. Ő úgy gondolja, megdolgozik a pénzéért, illetve az ajándékaiért, mint bárki más. Csak éppen azt nem érti, más nők ezért miért gyűlölik.

 

 

 

aranyaso vagyok 01

kép: vita.gr

 

Nekem is van foglalkozásom. Gyógymasszőr vagyok. Alkalmanként, mikor szükség van rá. Csak éppenséggel nincs kedvem egész életemben ezt csinálni. Viszont sokkal több affinitásom van ahhoz, hogy férfiakkal legyek és őket szórakoztassam. Ha pedig cserébe eltartanak vagy ajándékokkal halmoznak el, akkor az meg kész főnyeremény. Álommeló. Nekem az.

 

Szóval igen, péntek vagy hétvégén esténként elnézek azokba a bárokba, helyekre, ahová tudom, hogy a pénzes pasik járnak. Ott pedig hagyom, hogy megszólítsanak, udvaroljanak, meghívjanak egy italra, aztán lesz, amit lesz. Talán csak egyszeri kalandról szól a dolog. Lehet, hogy csak aznap esti fogyasztásomat állja, de az is lehet, hogy lesz belőle még egy és még egy alkalom, ami után már ingyen vacsorákat meg ajándékokat kapok. Vagy akár tartós kapcsolat is kisülhet belőle és akkor jó ideig gondoskodnak majd rólam.

 

Én ezt élvezem. A futó kalandokat, a titkos viszonyokat és azt is, ha pár hónapig együtt lehetek valakivel, aki eltart. Ettől még nem leszek kurva. Nem kell olyannal ágyba bújnom, akivel nem akarok, mert nem vagyok rászorulva. Csak olyan gazdag pasikkal jövök össze, akik jól néznek ki és tetszenek, akár harmincöt, akár negyven vagy ötven éves legyen. Ha jól tartja magát, bánom is én, hogy néz ki.

 

A mostani partnerem is egy negyvenkét éves férfi. Már három hónapja vagyunk együtt. A legtöbb időt nála töltöm, a házában és egyáltalán nem zavarja, hogy nem dolgozom. Sőt, mindig azt mondja, hogy vigyáznom kell a szépségemre, a kezeimre, ne erőltessem meg őket azzal, hogy másokat masszírozok. Inkább csak őt. Imádnivaló pasi, jól el vagyunk. Elvált, van két fiatal gyereke, és tele van pénzzel. Ő belém zúgva, én viszont nem vagyok szerelmes. De nem is ez a lényeg. Remek humora van, az ágyban sem rossz és megadja nekem azt, amire vágyok. A gondtalan életet.

 

aranyaso vagyok 02

 

Évek óta ezt csinálom, amióta rájöttem, milyen hatással vagyok a férfiakra és hogy a szépségemnek köszönhetően ajtók nyílnak meg előttem. Nincs rossz érzésem amiatt, ha nős pasival hentergek, és azt sem vetettem meg soha, ha valaki taxira adott húszezret. Soha, egy pillanatig sem volt lelkiismeret-furdalásom, ha arany nyakláncot vagy más ékszert fogadtam el egy-egy együttlét után. Hiszen megdolgoztam érte, annyi, hogy kellemesen éreztem magamat közben.

 

Ezért nem értem a többi nőt, akik megvetik az aranyásókat. Akik megvetnek engem. Ők is megtehetnék, hogy ezt az utat választják. Bárki megteheti. Nincs ebben semmi rossz. Nem követek el bűnt azzal, hogy örömöt szerzek másoknak. Nekem nem számít bűnnek, hogy mások velem csalják meg a feleségüket vagy ha olyannal vagyok, aki az apám lehetne. Nem tartom bűnös dolognak, hogy kiszolgálom más testi vagy lelki igényeit és cserébe van fedél a fejem fölött és eltartanak. Senkinek sem okozok fizikai fájdalmat, de talán még lelkit sem, hiszen amiről mások nem tudnak, az nem fáj. A feleségek, akik nem tudják, hogy a férjük velem csalják őket, nem éreznek fájdalmat. Ahogy azok a férfiak sem, akik nem tudják, hogy nem vagyok szerelmes beléjük és csak kihasználom őket.

 

aranyaso vagyok 03

 

Ha már szarul érzem magamat egy kapcsolatban vagy megunom a pasit, lelépek. Nem maradok csak azért valaki mellett, hogy ne veszítsem el a két lábon járó pénztárcámat. Sosem szenvedtem még senki mellett sem. Bármikor találhatok másikat és eddig így is volt. Na, ezt csinálják utánam azok a nők, akik erkölcsről papolnak! Én vagyok a szemét, gerincnélküli, visszataszító cafka, ahhoz képest mégis én vagyok az, aki minden körülmény között jól érzi magát. Mások meg inkább szenvednek, eltűrik a pasijukat, meg hagyják magukat megalázni, benne ragadnak a szarban, mert félnek változtatni. Ha én ribi vagyok, akkor ők meg gyáva nyulak, az összes, aki fosik egyedül lenni. Én akkor már inkább hazamegyek vagy meghúzom magamat egy barátomnál, és ha kell, megint dolgozni kezdek, de az is lehet, hogy már másnap megint lesz egy újabb támogatóm. Ehhez pedig nem is kell feltétlenül fiatalnak vagy szépnek lenni. Legyen meg az egyik vagy csak tudj szép lenni, tudj szórakoztatni és már van is valakid. Úgyhogy féltékenykedés helyett inkább szedjétek össze magatokat!

 

De nem érdekel, lehet rám ujjal mutogatni, én legalább jól érzem így magamat. Elégedett vagyok az életemmel. Azt hiszem, nem sok nő mondhatja el ezt magáról, én viszont igen!

 

 

 

Amennyiben tetszett a cikk, látogasd meg facebook oldalunkat és nyomj rá egy lájkot, hogy első kézből értesülhess az újdonságainkról! Ezen kívül szeretettel várunk Téged a csoportunkba is, ahol meg tudjuk beszélni a téma összes részleteit egy remek társaságban, még akkor is, ha nem értesz vele egyet. 

 

Ha tetszett a cikk, akkor ez is tetszeni fog:

 

Lehet rossz a szex egy pasinak? Határozottan igen!

Pin It
Váltás teljes nézetre!
Az oldal tetejére!