Egy – vagyis igazából több – kétségbeesett pasi segélykiáltását közvetítem. Férfibarátaim, ismerőseim kerekasztal beszélgetésén az derült ki, hogy a normális nők mára legendaszámba mennek. Egy kihalófélben lévő faj. Mi maradt helyettük? A plázacicák, az instamacák, a feministák, a partikirálynők és a hozzájuk hasonlók. A normális pasik könnyes búcsút vettek a normális nőktől.

 

normalis nok 01

 

Kép: Freepik.com

 

Persze az, hogy kinek, mi a normális elég relatív fogalom. Hiszen már korábban is fejtegettük azt, hogy kihaló félben vannak a valódi férfiak. Ezek szerint a nők is. Két-két maroknyi csoportra szakadnak lassan és nem találják egymást a töltelékemberek között.

Hála az égnek még vannak normális pasik. Ismerek is jó párat. Gyakran fordulnak hozzám szomorkás napjukon, szingliségben sóhajtózva, hogy „Te nő vagy, mond már meg, hogy hová lettek a normális csajok?” Mintha tudnom kellene a választ, csak mert ugyanaz van a lábunk között. Ám a helyzet az, én sem tudom, sokszor engem is elborzaszt a látvány, meg az, amit magam körül tapasztalatok. Nő létemre sokkolnak a nők, és amit csinálnak.

 

Akkor mit szóljanak azok a szingli pasik, akik kimondottam a jobbfajtából származnak. Hosszú távú párkapcsolatra vágynak és szerelemre. Csak egy normális nőt kérnek maguknak, akivel lehet beszélgetni, humorizálni, utazgatni, jókat szexszelni, akivel megoszthatják az életüket. Sokuk nyitott a házasságra, a családalapításra. Még abból az évjáratból vannak, akiknek jelentenek valamit az olyan fogalmak, mint bókok, randevú, udvarlás, tisztesség, hűség. Nem hangzik rosszul, nem igaz?

 

normalis nok 02

 

Erre azzal kell szembesülnie, hogy a normális csajokat mát lestoppolták, akik értékelnék őket, és akikkel eltudnák képzelni az életüket. Jó, semmi probléma, sok hal van még a vízben… lássuk, mik a lehetőségek!

 

Plázacicák, instacicák, mindenféle magát majmoló divatbuksza. Na, hát ők nagyon nem jönnek be a férfiaknak. Egyesek úgy fogalmaztak: „Max egy éjszakára.” Míg mások: „Még szexre sem.” Ugyanez a véleményük a bulikirálynőkről, akik totál felelőtlenül élik az életüket és a barátok meg a parti a minden, hogy jól szétcsapják magukat. Természetesen arra alapoznak, hogy már megpróbálták. De a legtöbbjük arra következtésre jutott, hogy ezek a lányok buták, egyszerűek, felszínesek, és mindenük a közösségi média meg a szépség. Ráadásul javarészüknek igencsak laza a kapcsolata az erkölccsel és bárki ágyába bemásznak. Nemigen kell egy pasinak olyan nő, aki miatt folyton aggódni kell, hogy nem tudja zárva tartani a lábait.

 

Arról nem is szólva, hogy nem csak ezek a lányok, de elég sokan vannak olyanok, akik totál céltalanul lézengenek. Semmi tervük, elképzelésük az életre. Nem tanulnak tovább, sokuk nem is dolgozik, vagy éppenséggel igen, de két kézzel szórja a pénzt és egyáltalán nem gondol a jövőre. Ebben a rétegben találhatóak meg azok a csitrik, akik csak a lóvéra pályáznak, hogy találjanak maguknak egy pénzes csávót, aki eltartja őket.

 

normalis nok 03

 

Jó, vannak az életképtelen, a férfiakat idézve „selejt” nők. Szerencsére léteznek intelligens, céltudatos nők, akiknek elveik, elképzeléseik, tisztességes foglalkozásuk van. Hol van mégis a bökkenő? Ott, hogy ők a karrieristák vagy egész konkrétan feministák. Az még hagyján, hogy nemük erősebb vonalát képezik és mintegy öntudatra ébredve kitörtek a megszokott szerepekből, hogy nincs szükségük arra, hogy egy férfi eltartsa őket és egyedül is képesek boldogulni. Tök szuper. De sokuk csöppet átesett a ló túloldalára és nem vágynak komoly kapcsolatra, vagy ha igen, abban ők hordják a nadrágot. Gyerek? Szóba sem jöhet vagy ha igen, maradjon vele a pasi, mert neki dolgoznia kell. Sok feminista lelkületű meg eleve lenézi a férfiakat, mindenáron föléjük akarnak kerekedni vagy kerülik a tartós kapcsolatot velük és csak alkalmi viszonyra hajlandóak. Sok normális pasi számolt be már arról, milyen megalázó élményekben volt részük ilyen nőkkel és egyre csak azon csodálkoztak, mikor állt ennyire feje tetejére a világ, hogy a nő fizet a randin vagy egy éjszaka után kidobta, hogy menjen a bánatba. Nem arról van szó, hogy kezes bárányt és kussos feleséget keresnek, meg aki neveli az utódokat, hanem egy nőt, aki mellett férfiak lehetnek és családra vágynak.

 

Ez lenne hát a jelenkorunk körképe a nőket illetően a pasik szerint, akik éve óta egyedülállóak és az istennek sem lelik álmaik asszonyát. Nem azért, mert olyan rohadt nagy elvárásaik vannak. Sőt, pont, hogy adnának. Nem akarják cselédnek vagy szexszolgának nézni a kedvesüket. Virággal lepnék és meglepetés randikkal. Nem kiszolgálásra vágynak, hanem arra, hogy küzdhessenek a nőért és a kapcsolatért. Igen, hiszed vagy sem, de lélegzenek még a bolyón ilyen emberek. Ha Te normális nőnek vallod magad – és csoda folytán szabad vagy – akkor siess, és mielőbb keresd meg az ilyen pasikat! Hiszen ha feminista vagy, akkor úgyis legyintesz rá, hogy „hiszem, ha látom” vagy azt mondod kamu az egész. Hogyha meg instamaca, plázacica, bulipipi vagy, akkor meg marhára nem érdekel téged, ugye?

 

normalis nok 04

 

Azért ez poén, hogy a legtöbb ilyen elsorolt nő meg sír, hogy „jaj, hol vannak a normális pasik” meg hogy „engem mindig kihasználnak”. Na, most mondom, hogy léteznek még ilyen csávók, csak jó volna, ha meglelnétek egymást!

 

Be kell látnunk a szomorú tényt, hogy megváltozott a világ. A fiatalabb korosztály, amit sokan elcseszett generációnak neveznek, nem kap megfelelő nevelést, elmaradnak a valódi értékek átörökítése beléjük, nem faragnak belőlük igazi nőket. Vagy elkapja őket a korunkban újjáéledt és virágzó feminizmus szelleme – ahogy a középkorú korosztályt is – akik már nem vevők a férfiakra. Így a két nem lassacskán eltávolodik egymástól és rengeteg bánatos szingli lézeng már most és még fog is a világban.

 

 

Ha Te, kedves olvasó, egy ilyen normális pasi vagy, és most csalódottan húzod a szádat, mert egyetértesz az olvasottakkal, akkor érezd kezemet válladon, háromszor megveregetem és azt mondom: Fel a fejjel. Ne add fel. Nincs lehetetlen. Lehet, hogy még betelik egy kis időbe, de megfogod találni!

 

 

Amennyiben tetszett a cikk, látogasd meg facebook oldalunkat és nyomj rá egy lájkot, hogy első kézből értesülhess az újdonságainkról! Ezen kívül szeretettel várunk Téged a csoportunkba is, ahol meg tudjuk beszélni a téma összes részleteit egy remek társaságban, még akkor is, ha nem értesz vele egyet. 

 

Ha tetszett a cikk, akkor ez is tetszeni fog:

 

Megmondaná valaki, miért nem udvarolnak ma már a pasik?

Váltás teljes nézetre!
Az oldal tetejére!