Most bizonyára nyitva felejtetted a szádat vagy dühösen felhorkantottál. Valószínűleg azért, mert te is azt hiszed, mint sokan mások, hogy a szexiség a kulcs mindenhez. A szexi nő előtt ajtók nyílnak ki és férjek borulnak a földre. Neked eddig mindenki azt szajkózta, hogy legyél szexi és akkor nem hagy el a partnered! Nos, hadd mondjam el: tévedtek.

 

 

 

szexi unalmas 01

kép: pinterest

 

Tény, hogy sok férfitársam bánata az, hogy nem elég szexi a nő. Vagy legalábbis elhanyagolja magát. Belekényelmesedik a kapcsolatba és nincs kedve újra meg újra meghódítani a partnerét. Vagy anya lesz és nem marad elég ideje és energiája arra, hogy szexi legyen. Pedig mindez teljesen természetes és nincs azzal baj, ha nem kívánatos a nő az év 365 napján. Sőt, ez a jó! Bár meg kell mondani, mindenkinek egy kicsit egyedi megítélésű a szexi szó. Szexi lehet a magából sokat mutató hölgy és a pizsamás csajszi is. Ám a nők többnyire a tökéletes szépséget tartják szexinek, ha önmagukról van szó.

 

De, szó sincs arról, hogy a pasiknak semmi sem jó. Inkább úgy fogalmaznék: nem bírják az egyhangúságot. Ha hónapok óta nem jelent meg csábítón az asszony, persze, hogy vágylohasztó tud lenni, akármilyen nagy a szerelem. Hiszen a nő a szépség megtestesítője kívül-belül egyaránt. Legyünk őszinték: a nőket is tudja zavarni, ha a pasi elhagyta magát és aki korábban adott magára, abból egy pocakos, zsíros hajú, tévé előtt gubbasztó csóka lett, aki úgy van vele: győztem, megszereztem a nőt, most már minek igyekezzek?

 

A férfi is vágyik arra, hogy a nő újra meg újra meghódítsa. De az nem meghódítás, ha állandóan, szüntelenül egy fullos nőt mutat. Persze, biztos vannak pasik, akik erre vágynak, pláne a gazdagok és jó egzisztenciájúak között, akiknek fontos a megjelenés és ezért kell nekik maguknak meg az asszonynak is selyemöltönyben meg báli ruhában aludni.

 

szexi unalmas 02

 

Ahogy az elengedéssel, elhanyagolással is át lehet esni a ló túloldalára, úgy a dögös külsővel is. Nem egy ilyen barátnőm volt, akik fél meg egy év után sem engedtek a tökéletesből. Hacsak simán sétálni mentünk vagy átjöttek hozzám, akkor is úgy néztek ki, mint a Top modell leszek! sorozat sztárjai. Akármi is volt a program: otthonülés, mozi, vacsi, barátok, ők mindig a kifutón voltak. Csak és kizárólag szívdöglesztő hálóingben aludtak. Másnap a laza rucijuk is mélyen dekoltált és csinos volt. Volt, hogy a főzéshez is jóformán kiöltöztek. A smink pedig olyan, hogy az utolsó pillanatban mosták le lefekvés előtt, de reggel, mire felkeltem, már ki is sminkelték magukat vagy rohantak gyorsan elintézni a hajukkal együtt. Képtelenek voltak felvenni egy pólót vagy macinacit, nem tudtak meglenni tökéletesen belőtt haj és smink nélkül. Nem tudtak hétköznapi csajok lenni. Ez pedig egy idő után baromira unalmas és kiábrándító lett.

 

Egyrészt azért, mert már én kezdtem szarul érezni magamat, hogy nem kapom össze magamat hajnalok hajnalán, hogy kinézzek valahogy. Mert a saját otthonomban macinacit mertem felvenni. A sétához is laza öltözéket választottam és szabályosan slamposnak éreztem magamat a full-extrás nőm mellett. Én elhiszem, hogy egyesek így érzik jól magukat, szeretnek szexik lenni, de szerintem nincs rendjén, hogy nem merik elengedni magukat. Ha valaki attól fél, épp így veszíti el a partnerét, az téved. Pont, hogy az unalomtól és állandó tökéletességtől fogja.

 

szexi unalmas 03

 

Én imádom, ha egy nő néha kócos, nem visel minket, és pólót hord, melegítő nadrágot, ha tud sportosan vagy elegánsan laza és egyszerű lenni. Egy nő ne csak bombázó legyen, hanem laza, cuki és bájos. Hiszen erről híresek, a sokoldalúságról és épp ezzel tudják magukba bolondítani a párjukat!

 

Mikor az egyik barátnőm kezébe nyomtam egy helyes kis csajos pólót, amit neki vettem, hogy vegye fel, mikor nálam van, szabályosan kiakadt. Szerinte ez a kiábrándító, amikor egy nő így elengedi magát. Az ő tapasztalata az volt, hogy a pasik a szexi nőre áhítoznak. Mondanom sem kell, többnyire olyanokat ismert, akik rövidtávban és sok szexben gondolkodtak. Azoknak persze, hogy szexi, nem pedig ízig-vérig igazi nő kell. Márpedig az igazi nő nem feszeng, nem próbál kényszeredetten megfelelni a férfinak, hanem megengedi, hogy jól érezze magát a bőrében. Az igazi nő tisztában van az önbizalmával, az értékével és tudja, hogy nem azon múlik a kapcsolat, hogy papucs helyett, tűsarkúban megy a konyhába reggel kávét készíteni.

 

Nyugodtan elhihetik a nők: nem kell non-stop vadítónak lenniük. Merjenek változatosak lenni és olykor elengedni magukat. Ez a változatosság hozza az izgalmat, a színt a kapcsolatban. Néha bátran engedjék el magukat. Az érett, komoly kapcsolatra vágyó férfiak, pont ezt az örökösen változó, megújulási képességet szeretik bennük és azt, hogy képesek a tökéletlenségre. Igen, akármilyen furán, betegen hangozzák, olykor épp a tökéletlenség a szexi.

 

Emil gondolatait osztottuk meg.

 

 

Amennyiben tetszett a cikk, látogasd meg facebook oldalunkat és nyomj rá egy lájkot, hogy első kézből értesülhess az újdonságainkról! Ezen kívül szeretettel várunk Téged a csoportunkba is, ahol meg tudjuk beszélni a téma összes részleteit egy remek társaságban, még akkor is, ha nem értesz vele egyet. 

 

Ha tetszett a cikk, akkor ez is tetszeni fog:

 

Miért hanyagolja el magát rengeteg nő negyven felett?

 

 TÁMOGASSUK EGYMÁST!

 

Mint azt bizonyára ti is tudjátok, a jelenlegi járványhelyzet sokakat megvisel, ahogy a magazinokat is. Sajnos mi sem vagyunk kivételek. De igyekszünk a nehézségek ellenére is kitartani és minden körülmény ellenére, továbbra is a maximumot nyújtani nektek, minőségi cikkekkel szórakoztatni, informálni benneteket.

 

Ezért arra kérünk titeket, kedves olvasóinkat, hogy támogassatok bennünket! Az alábbi számlaszámon tudjuk fogadni a felajánlásokat, amelyek hozzásegíthetnek bennünket a magazin fennmaradásához.

 

Cserébe ígérjük, hogy a tőlünk telhető legjobbat nyújtjuk nektek!

 

Bankszámlaszám: 10918001-00000025-99320004 (UniCredit)

 

Cégnév: Mega-Invest Ingatlanközvetítő és Tanácsadó Korlátolt Felelősségű Társaság

Váltás teljes nézetre!
Az oldal tetejére!