A pasik hajlamosak azt hinni, hogy a nők tele vannak elvárásokkal. A pénzre, a lakásra vagy a kocsira utaznak, de minimum arra, hogy diplomásak, kisportoltak legyenek és lessék a kegyeiket. Pedig az igazság az, hogy a legtöbb nő már attól boldog lenne, ha a férfi képes lenne egy kis kedvességet mutatni az irányába.

 

 

 

kedvesseg nok 01

képek: unsplash

 

Kedvesség. Szeretetteljes gesztus. Bókok. Léleksimogató szavak. Apró ajándékok. Ezer módja van annak, hogy kedvesek legyünk valakihez. Ehhez nem kell ész, sem vagyon, csak egyszerűen a hajlam, a késztetés, hogy figyelmesek, odaadók, nagylelkűek és szeretetteljesek legyünk valakivel.

 

Ez valami olyan dolog, aminek alapnak kellene lennie egy kapcsolatban. Nemcsak a kapcsolat elején, hanem egész végig, akár hosszú évtizedek után is. Sosem szabadna eltűnnie a kedvességnek, ahogy lebecsülni is vétek. A kedvesség lehet a kapcsolat ragasztója, a boldogság katalizátora, egy kiegyensúlyozott házasság alappillére.

 

Szomorú, hogy egyre több nő panaszkodik arról, hogy a korábban kedves partnere bunkó lett vagy egyszerűen: közönyös. Kényelmes. Már nem igyekszik szavakkal vagy tettekkel szinten tartani a szerelmet. Még rosszabb az, aki nemhogy felhagyott a kedvességgel, de még egy ordas nagy paraszt is lett. Bókok helyett kritizálja és szidalmazza a partnerét. Virág helyett magának hordja haza kartonszámra a sört. Csábítás helyett, egyszerűen elvárja a szexet. Kérni nem tud, csak parancsolni és már nem ápolja, nem emeli fel a nő lelkét, hanem sáros cipővel igyekszik minden áldott nap ripityára törni.

 

Minden nő vágyik szeretetre. Olvasd el idekattintva az ezzel kapcsolatos cikket.

 

kedvesseg nok 02

 

Valaha a kedvese volt. Talán „hivatalosan” most is az. De nem véletlenül használjuk egymásra ezt a szót: kedvesem. Ennek azt kellene jelentenie, hogy az a valaki számomra fontos. Valaki, akit szeretek, tisztelek és becsülök, ezért kedves vagyok vele. Ezek szerint, aki elfelejt kedvesnek lenni, az már nem is szereti, tiszteli és becsüli a párját?

 

Tudom, most sok férfi panaszosan felsóhajt, hogy már megint nekik kell tenniük. Miért ők legyenek a kedvesek? Legyenek inkább a nők! Erre csak azt tudom mondani, természetesen mindkét félnek kedvesnek kell lennie. Illetve az igazsághoz hozzátartozik az is, hogy a kedvesség sokkal inkább a nők alaptermészetéhez tartozik. A gyengéd, gondoskodó figyelem, a törődés a lélekkel és a testtel. Éppen ezért a nők szinte mindig kedvesek, de legalábbis valamilyen formában nagyon is kedveskednek a partnerüknek és nem csak akkor, amikor el kívánnak érni valamit! Aki fontosnak, szeretve érzi magát, és aki boldoggá akarj tenni a társát, az minden áldott nap kedves. A nők számára ez természetes, zsigerből jön, nem igényel erőfeszítést.

 

Ellenben sok férfira jellemző az, hogy nem tud kedves lenni. Vagy csak egy bizonyos ideig. Eszközként tekint a kedvességre a céljai eléréséhez. Egyesek egyáltalán nem tudják, hogyan legyenek kedvesek, mert nem láttak erre jó példát vagy a korábban elszenvedett lelki sérüléseik miatt nem mernek kedvesek lenni. Talán nem is akarnak. Mások meg nem tudják, hogyan legyenek azok. De olyanok is akadnak, akik azt vallják: a kedvességet ki kell érdemelni.

 

kedvesseg nok 03

 

A kedvesség a nyitott szív jele. A kedves ember törődik, szeret, nem fél a csalódástól. Szívesen ad és nem feltétlenül vár cserébe ellenszolgáltatást. Hiszen, ahogy arról szó volt: a kedvesség nem valami hatalmas vagy drága dolog. Legfeljebb annak, aki kapja. Mert igenis egy kedvesség csodákra képes. Annyi összetört szívű, elhanyagolt nő van a világban, akik csupán arra vágynak, hogy a partnerük egy kis kedvességet mutasson az irányukba. Dicsérje meg a szépségét, a mosolyát, kreativitását, a főztjét. Ismerje el erőfeszítéseit, tudását vagy tehetségét. Ölelje és csókolja meg, lepje meg egy szál virággal vagy egy váratlan randevú ötletével. A kedvességnek ajándéknak kellene lennie, nem valami olyannak, amit ki kell érdemelni, amiért küzdeni kellene.

 

Egy kis kedvesség a mindennapokban feldobja a párkapcsolatot, elmélyíti a köteléket és boldogságot csempész a lélekbe.  Nem kell hozzá sok vagy nagy dolog, mégis óriási hatással lehet a kiéhezett, aggódó vagy éppen romokban heverő női szívre.

 

 

Amennyiben tetszett a cikk, látogasd meg facebook oldalunkat és nyomj rá egy lájkot, hogy első kézből értesülhess az újdonságainkról! Ezen kívül szeretettel várunk Téged a csoportunkba is, ahol meg tudjuk beszélni a téma összes részleteit egy remek társaságban, még akkor is, ha nem értesz vele egyet. 

 

Ha tetszett a cikk, akkor ez is tetszeni fog:

 

Néha már természetesebb szerepet játszani, semmint önmagunkat adni.

 

 TÁMOGASSUK EGYMÁST!

 

Mint azt bizonyára ti is tudjátok, a jelenlegi járványhelyzet sokakat megvisel, ahogy a magazinokat is. Sajnos mi sem vagyunk kivételek. De igyekszünk a nehézségek ellenére is kitartani és minden körülmény ellenére, továbbra is a maximumot nyújtani nektek, minőségi cikkekkel szórakoztatni, informálni benneteket.

 

Ezért arra kérünk titeket, kedves olvasóinkat, hogy támogassatok bennünket! Az alábbi számlaszámon tudjuk fogadni a felajánlásokat, amelyek hozzásegíthetnek bennünket a magazin fennmaradásához.

 

Cserébe ígérjük, hogy a tőlünk telhető legjobbat nyújtjuk nektek!

 

Bankszámlaszám: 10918001-00000025-99320004 (UniCredit)

 

Cégnév: Mega-Invest Ingatlanközvetítő és Tanácsadó Korlátolt Felelősségű Társaság

Pin It
Váltás teljes nézetre!
Az oldal tetejére!