Mina már három éve veszi igénybe egy bizonyos cég szolgáltatásait Londonban, de mikor itthon van, akkor is tudja, hova kell mennie, ha szexre vágyik. Mert igenis vágyai vannak és nem szégyelli őket. Persze eleinte megvetette magát, amiért ilyen eszközökhöz folyamodik és egy barátnője ajánlására megtalálta a helyet, ahol pénzért cserébe, olyan gyönyörökben részesítik, amire a férje képtelen.

 

 

nem fogom szegyelni ferfi prosti 01

 

Kép: pinterest.com

 

Egy csinos, jól szituált harmincnyolc éves nőről beszélünk. Nem gazdag – bár szerinte nem is azon múlik, hogy megengedheti-e magának, hogy szerelmet vegyen – de jól keres azzal, amivel foglalkozik. Már kilenc éve házasok a férjével és van egy ötéves kisfiúk is. Megvan mindene, ami a boldogsághoz kelhet. Most már. Korábban is így érezte, annyi különbséggel, hogy nem volt szex az életében.

 

Ki van akadva attól, amikor valaki azt hangoztatja, hogy a nőknek nem fontos a szex, csak a lelkiség, meg hogy egy kis ölelkezés is éppen elegendő. Ilyenkor szokott felhorkanni, „Hogy a francba ne lenne fontos? Nem gépek vagyunk, hanem hús-vér nők, és ha bevallják, ha nem, mindegyiknek ég a lába köze.” Szerinte a férfiak és a nők egyáltalán nem olyan különbözőek. Tény és való, a nőket nem annyira ösztönük hajtja, de a lelki beteljesülés érzése ugyanolyan fontos, mint egy velőtrázó orgazmus. Márpedig a nő, akinek volt már orgazmusa, méghozzá jó fajta, az igenis kívánni fogja. Mert az más, ha egy nőt ki sem elégítettek még rendesen. Persze, hogy lemond arról, amiről azt se tudja, hogy valójában szüksége van rá.

 

Merthogy nekünk is szükségünk van rá. A gyönyörre és a kéjre. A szexre. Nem csak azért, hogy istennőnek érezzük magunkat, hogy valaki szeret és kíván. Az egyszerű élményért, a kielégülésért, mert egy pokolian jó orgazmus az egekbe repít minket és szárnyakat ad, erőt a mindennapokhoz. Vagyis tényleg igaz lehet, hogy egyenes nők azért olyanok, mint akik citromba haraptak, mert nem lettek (jól) megdugva.

 

nem fogom szegyelni ferfi prosti 02

 

De visszatérve Minára. a házassága elején még sokat szexeltek. Nem volt mindegyik akkora élmény, néha az orgazmus is elmaradt, de örült az együttlétnek. Egy idő után már elmaradozott a szex. Mindkettejüknek sok volt a munkája, fáradtak is voltak, de gyakran a férj volt az, aki annyira stresszes és kimerült volr, hogy elutasította Mina gyengéd közeledését. Persze megpróbálkozott már mindenféle pajzán dologgal is, hogy feldobja a nemi életüket, ami egyébként is több alkalommal unalmasnak megszokottnak, rövidnek ítélt. Akkor már néha Mina annyira hiányolta a kielégülést, hogy többnyire a fürdőszobában elégítette ki magát, de mindig el is fogta a bánat meg a rosszérzés, milyen alávaló, hogy nem bírja ki és olyan érzése volt, mintha megcsalná a férjét.

 

Aztán jött a gyerek és a szex végképp csak emlék lett. Még azután is alig-alig jártak össze, hogy nagyobb lett a kisfiú. Mina pedig kezdett depressziós lenni. Szeret anya lenni, és szereti a férjét is, de szeretett volna még egy kis plusz örömet az életébe. Ezért mikor ezt elmesélte barátnőjének, az megosztotta vele, ő hogy oldotta meg ezt a kérdést. Eleinte Mina tiltakozott, hogy nem fogja megcsalni a férjét és még fizet is érte! De végül eljutott arra a pontra, hogy igent mondott. Kapott egy időpontot, választott magának egy fiatal, jóképű, görög istent és ágyba ment vele. Kezdetben nagyon zavarban volt, de a fiatal férfi nagyon türelmes és gyengéd volt vele. Sőt, lelkes és odaadó. Minának egyszer sem volt olyan érzése, hogy egy szolgáltatást kap, amiért fizetett. Szabályosan az volt az érzése, hogy a pasi is élvezi a szexet!

 

nem fogom szegyelni ferfi prosti 03

 

Az első alkalom után valósággal rákapott és heti egyszer biztos meglátogatja azokat a helyeket, ahol tudja, hogy a pénzét örömre válthatja. Kezdetben mindig ugyanazzal csinálta, végül egyszer másikat választott magának, mert elmondása szerint: „Ha egyszer rájössz, hogy másféle fagyit is vehetsz magadnak, nem csak csokisat, miért ne vennél már akkor vaníliásat is? Mindegyik más, de mégis ugyanolyan jó. Jó, persze, volt már olyan, amit kevésbé élveztem, de az orgazmus sosem maradt el. Érted? Ezek a férfiak nem engednek el úgy, hogy elégedetlen legyek! Olyan dolgokat csinálnak meg, amiket a férjem sosem, és tudom, hogy nem is tenne meg, mert számára visszatetsző lenne. De van, hogy kérnem sem kell, szó nélkül megteszik! Nem hittem volna, hogy ennyiféleképpen ki tudnak elégíteni. És tudod mi a legszebb? Nem kell hozzá, hogy azt érezzem, szeretnek. De ha akarnám, úgy csinálnának. Egyszerűen csak mindketten élvezzük azt, amit csinálunk.”

 

Nagyon áradozott róla, és úgy érzi, sokkal teljesebb az élete, boldogabb, amióta rendszeresen van minőségi szex az életében. Nem zavarja, hogy fizetnie kell érte. Szerinte ez teljesen természetes, hiszen ahogy fizet a fodrásznak azért, hogy megszépítse, és ettől jobban érezze magát, fizet a férfi prostiknak is, hogy kielégítsék, és attól érezze magát jobban. Ez is csak egy szolgáltatás.

 

nem fogom szegyelni ferfi prosti 04

 

Persze megkérdeztem, amire mindenki kíváncsi lehet a történet kapcsán, vagyis, hogy nincs rosszérzése, hogy megcsalja a férjét? Hogy tud így esténként a szemébe nézni vagy szeretkezni vele?

 

„Egyáltalán nincs lelkiismeret furdalásom. Eleinte volt. De megbeszéltem magammal, hogy ezt megérdemlem. Ő nem ér rá, vagy éppen energiája nincs velem foglalkozni. Most mondjak le ezért egy életre a szexről és keseredjek meg? Hát nem. Viszont, az, hogy én boldog, azáltal ő is az. Mert sokkal több kedvem van hozzá, türelmesebb és megértőbb vagyok vele, szívesebben szeretkezek vele, még akkor is, ha néha elmarad az orgazmus. Komolyan mondom, szerintem ezzel is vele is jót teszek, nem csak magammal.”

Az nem kérdés, hogy a szex valóban fontos lehet, még egy nő életében is. Az, hogy ki és milyen árat hajlandó érte fizetni, az más kérdés. Van, aki könnyen lemond róla, más viszont nem. Igazából Minát is meglehet érteni. Igaz, az ő szemében ez nem számít megcsalásnak, mert attól még a férjét szereti, nem a szívét csak a testét adja oda másnak. Te elítéled azt, amit ő csinál?

 

 

Amennyiben tetszett a cikk, látogasd meg facebook oldalunkat és nyomj rá egy lájkot, hogy első kézből értesülhess az újdonságainkról! Ezen kívül szeretettel várunk Téged a csoportunkba is, ahol meg tudjuk beszélni a téma összes részleteit egy remek társaságban, még akkor is, ha nem értesz vele egyet. 

 

Ha tetszett a cikk, akkor ez is tetszeni fog:

 

Működhet a házasság szex nélkül?

Pin It
 
 
Váltás teljes nézetre!
Az oldal tetejére!