A nő az átváltozás és a megújulás nagymestere. Rengeteg női típus létezik, de mindannyian ugyanazt az utat járjuk be nőként. Persze a sorrend változhat, sőt, olykor-olykor vissza is kell térni egy-egy korábbi szintre. Ez a sokoldalúság teszi a nőt ellenállhatatlanná. Nem jó, ha megragad egy szinten, mert az általában szürkévé, kopottá teszi a kapcsolatot, ami akár a halálát is jelentheti.

 

 

 

noiesseg szintjei 01

kép:  pexels

 

Korunktól függetlenül, mikor párra lelünk, a férfi „csaja”, „nője” leszünk. Eleinte körbeölel bennünket az újdonság varázsa, ami ad egy hatalmas pluszt a rózsaszínködnek. De gondoskodni kell arról is, ami azután lesz, hogy leszállt és két csupasz lélek marad ideák nélkül.

 

Egy darabig még a fiatal lány és a szerető közötti vékony fátyolon táncolunk. A szerelemtől elvakulva kicsit hebrencsek vagy éppen bolondosak vagyunk. Ugyanez az igaz a fiatalos negyvenesre, vagy a nőre, aki korábban boldog szingli volt. Életvidámságunk, elevenségünk ráragyog a férfira és ámulatba ejti. Játékosságunk izgalmakat és kalandokat szül, ezért van az, hogy sokan hiányolják évtizedekkel később a kapcsolatuk kezdetét. Amikor minden olyan életszagú volt, tele szórakozással. Hiszen akkor még egy ifjú lány és férfi ünnepelte találkozásukat és szerelmüket.

 

A kor nem számít a szerelemben! Vagy mégis? Kattints és olvasd el erről cikkünket!

 

De akkor már egyre inkább begyűrűzik életükbe a szerető. Nem a harmadik fél. Hanem a női lélek tüzes, szenvedélyes femme fatale-ja. A kislány megkomolyodik és nemcsak az ágyban, hanem a mindennapokban is előtűnik belőle a szexi istennő, aki egyetlen érintéssel, csábos nézéssel képes táncba hívni a férfit. Ez az időszak, amikor sokáig a szex és az intimitás határozza meg a kapcsolatunkat. Amikor érzelmeinket már nemcsak szavakban, tettekben, hanem testiségben is kifejezzük. Van idő, mikor a csók, az ölelés, a szex válik elsődleges kifejezőeszközünkké.

 

noiesseg szintjei 02

 

Idővel pedig a szerető átadja helyét a feleségnek. Ideális esetben. De nevezhetjük élettársnak is. Asszony lesz a nőből. A nagybetűs, érett hölgy, aki addigra megmutatta a férfinak, hogy élete párja lehet. A hercegnőből királynő lesz. Egyenrangú társa lesz, osztozva a boldogságban, a bánatban, a felelősségben és abban, hogy tudatosan építsék a kapcsolatukat. Ugyanis a munka csak ekkor kezdődik igazán. Az összecsiszolódás természetesen nem ér véget, de ahogy a házasság szövetségébe lépnek, új kihívások várnak rájuk. A nőnek és a férfinak együtt kell megérnie.

 

Életszakaszonként újabb szintet könyvelhetünk el. Nőiességünk létráján egyre magasabb szintre érünk el. Ám attól még, hogy újabb és újabb fokozatot pipálunk ki, nem jelenti azt, hogy néha ne idézhetnénk fel egy-egy életállomásunkat. Ez nem egyenlő azzal, hogy akkor „lesüllyedünk”. Sajnos arra is van példa, mikor a nők lesüllyednek egy méltatlan szintre, és megtapasztalják a szerető árnyékos oldalát. Nem lenne rá szükség, ha a nő és a férfi mindketten figyelnék kapcsolatuk tüzét és nem csak a másiktól várnák az erősítést.

De igen, kell, hogy a feleség néha szerető legyen. Aki képes esténként meglepni a kedvesét az ágyban. Feléleszti a régi tüzet és újra úgy szeretkeznek, mint régen vagy új élményeket hozzon be. Szükségszerű, hogy néha a komoly, a tiszteletet parancsoló királynő ismét bohókás kislány legyen, akivel az élet ismét játék lesz.

 

noiesseg szintjei 03

 

De nem áll meg itt az élet, hiszen ott van az Anya is. Egy nő anya lehet akkor, amikor gyermeket szül vagy mikor úgy gondoskodik a férfiről, mint egy édesanya a gyermekéről. Vannak nők, akik szerint a nő élete akkor lesz teljes: ha anya lesz. Mások szerint anélkül is képes elérni nőiessége csúcsára. Egy biztos: minden nőben van egy anya. Ezt hoztuk az őseinktől, ez ott van vérünkben. Irányíthatjuk azt a fajta tiszta szeretetet és gondoskodni vágyást a gyermekünk irányába, de a párunkat is megajándékozhatjuk vele. Nem arról van szó, hogy el kell kényeztetni, papucsot vagy életképtelen kanapéhuszárt csinálni belőle.

 

Ám olykor érdemes megfürdőztetni a szeretetünkkel, önzetlenül gondoskodni testi és lelki igényeiről. Egy érett kapcsolatban ezt meghálálja a férfi, aki a lelke mélyén a szerető és a királynő mellett egy anyára is vágyik.

 

Ha a nő képes nőiesség minden szintjét megtanulni, megélni, a férfi nem fogja máshol keresni a boldogságot. Hiszen párja rendelkezik mindennel, amire vágyhat. Lehet egy bolondos nő, egy forró szerető, egy csendes és megértő társ vagy éppen egy gondoskodó, gyengéd anya. Azok, akik képesek nőiességük ezen szintjeit időnként felidézni, azoknál nem lesz az a jajgatás: régen minden más volt. Régen minden jobb volt. Úgy megváltozott, úgy hiányzik… de jó, lenne ha…

 

A régi idők visszahozhatók. Csak nem szabad elfelejteni, hogy kik voltunk hajdanán. Kibe szeretett bele a férfi, kivel „nőtt fel.” Emlékezzünk a bennünk élő nőkre.

 

 

Amennyiben tetszett a cikk, látogasd meg facebook oldalunkat és nyomj rá egy lájkot, hogy első kézből értesülhess az újdonságainkról! Ezen kívül szeretettel várunk Téged a csoportunkba is, ahol meg tudjuk beszélni a téma összes részleteit egy remek társaságban, még akkor is, ha nem értesz vele egyet. 

 

Ha tetszett a cikk, akkor ez is tetszeni fog:

 

Hogyan változtak meg a nők az évek folyamán? Mivel igen, mi nők igazi hősökké váltunk!

 

 TÁMOGASSUK EGYMÁST!

 

Mint azt bizonyára ti is tudjátok, a jelenlegi járványhelyzet sokakat megvisel, ahogy a magazinokat is. Sajnos mi sem vagyunk kivételek. De igyekszünk a nehézségek ellenére is kitartani és minden körülmény ellenére, továbbra is a maximumot nyújtani nektek, minőségi cikkekkel szórakoztatni, informálni benneteket.

 

Ezért arra kérünk titeket, kedves olvasóinkat, hogy támogassatok bennünket! Az alábbi számlaszámon tudjuk fogadni a felajánlásokat, amelyek hozzásegíthetnek bennünket a magazin fennmaradásához.

 

Cserébe ígérjük, hogy a tőlünk telhető legjobbat nyújtjuk nektek!

 

Bankszámlaszám: 10918001-00000025-99320004 (UniCredit)

 

Cégnév: Mega-Invest Ingatlanközvetítő és Tanácsadó Korlátolt Felelősségű Társaság

 

képek: pexels

Pin It
Váltás teljes nézetre!
Az oldal tetejére!