A nőkben egész Univerzumok rejlenek. Egyetlen testben birodalmak sokasága bújik meg. Még szerencse, hogy egész élet áll a rendelkezésükre, hogy feltérképezhessék magukat, hiszen ők sem ismerhetik jelen pillanatban minden zegzugukat. Ezért is kell gyakran önismereti kirándulásukat tenniük lelkükben, és hogy számukra is nyilvánvalóvá váljon: a női lélek egy csoda.

 

 

noi lelek 001

kép: unsplash

 

A nő ösztönéből adódóan gyengéd, de nem feltétlenül gyenge! Igen, persze, sokan vagyunk, rengeteg női típus létezik, de nem tartom helyesnek a „gyengébbik nem” kifejezést. Nem lehetni inkább: „gyengédebb nem”? Mert még az amazonokban, a híres erős nőkben, alfanőkben is ott rejlik a gyengédség. Ez a gyengédség sok esetben elsősorban a szeretteik felé nyilvánul meg.

 

Hiába, mi nők már csak ilyenek vagyunk… ösztönösen adunk. Tengernyi szeretetet. Többet, mint amit kaptunk, amit várunk, mindig a sokszorosát adjuk. Szeretettel fürdetjük szüleinket, testvéreinket, barátainkat, a partnerünket és gyermekeinket.

 

A nő feladata az ősidőktől kezdve a családról való gondoskodás, óvás, féltő szeretés, emiatt hajlamosak megfeledkezni magukról. Ezért kell őket újra meg újra emlékeztetni arra: ugyanilyen szeretettel és törődéssel forduljanak magukhoz is. Mindaz, amit másoknak adnak, nekik is jár. Az a nő, aki elhanyagolja testét és lelkét, annak fénye megfakul és lassan kiég. A virágból száraz kóró lesz.

 

Pedig nincs szebb és varázslatosabb egy ragyogó, virágzó nőnél! Fényével beragyogja szerettei és környezete életét. Arcán látszik minden érzelem, ha csak nem harcol démonjaival és önbizalmi problémáktól vezérelve maszkot visel. De egy önazonos, természetes, szerepjátékoktól mentes nő arca mindent elárul. Nyitott könyvként viselkedik. Nem rejti véka alá legnagyobb boldogságát, ahogy legjelentősebb fájdalmát sem. Kimondja, ami a szívét nyomja, mert számára jelent még valamit az olyan érték, mint az őszinteség, tisztesség, becsületesség.

 

Az önazonos nő a legszexibb! Kattints ide és olvasd el ezt a cikket is!

 

noilelek gazdag 02

 

Megfigyelted már, hogy a nő igazi főnixmadár? Élete során gyakran összetörik a szívét. Temérdek fájdalom és csalódás éri. Mégis képes mindig felállni és újrakezdeni. Újjászületik hamvaiból, hogy még erősebb és ragyogóbb legyen. Akárhányszor csapják be, utána is képes bízni és hinni. Nem veszíti el a szerelembe, a hűségbe, a barátságba, a jó emberekbe vetett hitét. De a nő nem ostoba, és tanul a hibáiból! Lehet, hogy sokszor esik bele ugyanabba a kátyúba, de végül megtanulja a leckét. Onnantól kezdve nem osztogatja két kézzel szíve kincseit, sem pedig a bizalmat, de nem is zárkózik el teljesen. Megadja a lehetőséget a másik félnek, aki bizonyíthat. Elvégre… az ajtón is kopogtatni kell ahhoz, hogy kinyíljon!

 

Aki veszi a fáradtságot, hogy kopogtasson és tudja, mit kell tennie a bebocsátáshoz, annak helye biztos a nő szívében. A nő szeret szeretni, adni és ápolni. Nem véletlenül az ő vállát nyomja leginkább a kapcsolatok súlya. Ő a kapcsolatok mozgatórugója. Anyaként megtestesítik az ezerkarú Shívát, míg feleségként az angyalt és az ördögöt. Nappal tündérek a konyhában vagy kedves és figyelmes asszonyok, de este érzéki, szenvedélyes, szexi vadmacskákká válnak. Nincs olyan, ami ne lehetne a nő! Akár naponta is váltogathatná szerepeit, ha úgy kívánná! Lehet hősnő, femme fatele, hercegnő, éjszakai pillangó, bármivé alakulhat, mert az átváltozás nagymestere. Az, aki ezt belátja és képes használni, az bármely férfit megkaphatja, annak nem kell aggódnia a megcsalástól vagy attól, hogy elhagyja a kedvese.

 

noilelek gazdag 03

 

Nem esett még szó a női érzékenységről. Ez nem a gyerekes sértődést jelenti, hanem azokat a finom energiákat, amellyel másokat megközelít és amivel magába szívja környezete rezgéseit. Egy nő olyan, már-már földöntúlinak tűnő hatodik érzékkel rendelkezik, amely révén a környezete számára nyitott könyv. Képes olvasni az arcukról, a hangjuk színéből, a rezdüléseikből. Tökéletesen képes átérezni mások érzéseit, amelyet arra használ, hogy kapcsolatot építsen az adott személlyel vagy segítsen neki. Még inkább: megértse őt. Ugyanis a nő szereti érteni a dolgokat. Tudni akarja, mi történik vele, a kapcsolatában, hogy mikor, mire számíthat. Nem szereti a bizonytalanságot, ezért veszi inkább kezébe az életét, hogy maga legyen sorsának kovácsa.

 

Minden nő tele van érzelmekkel, vágyakkal, képességekkel, szerepekkel, és ezekből kifolyólag: lehetőségekkel. Mindene megvan ahhoz, hogy teljes életet éljen, csupán meg kell ismerne önmagát. Lehet határozott, magabiztos, erős nő, vagy gyengéd, bájos és tüneményes, esetleg szexi flörtmester. Bármi lehet, ha hajlandó belső világában megkeresni vágya forrását, amiből ha iszik: átalakul azzá, ami lenni szeretne.

 

 

Amennyiben tetszett a cikk, látogasd meg facebook oldalunkat és nyomj rá egy lájkot, hogy első kézből értesülhess az újdonságainkról! Ezen kívül szeretettel várunk Téged a csoportunkba is, ahol meg tudjuk beszélni a téma összes részleteit egy remek társaságban, még akkor is, ha nem értesz vele egyet. 

 

Ha tetszett a cikk, akkor ez is tetszeni fog:

 

A szerelem tényleg mulandó? Nincs már örökké tartó szerelem?

 

 TÁMOGASSUK EGYMÁST!

 

Mint azt bizonyára ti is tudjátok, a jelenlegi járványhelyzet sokakat megvisel, ahogy a magazinokat is. Sajnos mi sem vagyunk kivételek. De igyekszünk a nehézségek ellenére is kitartani és minden körülmény ellenére, továbbra is a maximumot nyújtani nektek, minőségi cikkekkel szórakoztatni, informálni benneteket.

 

Ezért arra kérünk titeket, kedves olvasóinkat, hogy támogassatok bennünket! Az alábbi számlaszámon tudjuk fogadni a felajánlásokat, amelyek hozzásegíthetnek bennünket a magazin fennmaradásához.

 

Cserébe ígérjük, hogy a tőlünk telhető legjobbat nyújtjuk nektek!

 

Bankszámlaszám: 10918001-00000025-99320004 (UniCredit)

 

Cégnév: Mega-Invest Ingatlanközvetítő és Tanácsadó Korlátolt Felelősségű Társaság

 

kép: unsplash

Pin It
Váltás teljes nézetre!
Az oldal tetejére!