A nő legyen Nő. Ez nem azt jelenti, hogy legyél gyenge madárka, szenvedj társfüggőségben, képtelennek bizonyulj egyedül kinyitni egy uborkásüveget. Csak légy valódi, igazi, hamisítatlan nő, aki engedi, hogy a férfi, féri legyen. Engedd, hogy meg akarjon hódítani, kényeztessen, elvarázsoljon. Persze erre talán azt mondod: oké, ehhez már csak a férfi kellene, aki hajlandó is rá. Hidd el: van, aki hajlandó.

 

 

engedd meghoditani 01

kép: unplash.com

 

Nemcsak hajlandó, szívesen meg is teszi. Hála az égnek, nem csak olyan kényelmes pasik vannak, akiknek semmi kedvük a hódításhoz, csak azt várják, hogy a nő beboruljon az ágyukba. Nem minden férfinak ment el a kedve tőle a korábbi csalódások miatt. Még mindig bőven akadnak férfiak, akik vágynak arra, hogy férfinak érezzék magukat. Igazi férfinak. Márpedig az ilyen férfi ott kezdődik, hogy meg akarja hódítani a nőt…

 

Ha engeded, hogy a férfi hódítson, nyert ügyed lesz. Arra született, hogy vadásszon, teperjen, lenyűgözze a nőt. Bebizonyíthassa, hogy okos, erős, védelmező, jó vezető. Remek alfahím, jó férj- és apaalapanyag.

 

Sokan félnek attól, hogy (el)engedjék magukat. Azért, mert ők is csalódtak. Az élet és a csalódások megkeményítették őket és erős nők lettek. Ez persze a legkevésbé sem jelent problémát, hiszen az csak jó, ha egy nő erős. A baj akkor van, ha az erő mellé félelem is párosul. Félelemből zárkózik be, lakatolja le a szívét és dobja el a kulcsot. Fél attól, hogy megint átverik vagy eleve annyira nem bízik a kapcsolat sikerében - sem magában a férfiban -  hogy emiatt nem enged neki. Persze ő be nem vallaná a félelmet, inkább azt mondja: elővigyázatos. Mert már egyszer – vagy kitudja hányszor – megtörtént.

 

Akár így van, akár nem, egy igazi nőnek képesnek kell lennie engednie. Ettől még nem lesz kevesebb vagy gyenge, hogy hagyja, a férfi kezdeményezzen vagy lépéseket tegyen a meghódításáért. Sokkal jobban értékelik ezt a férfiak, mint azt gondolná. A nő ugyanaz az erős, szabad, büszke, magabiztos és céltudatos lény marad. Csak éppenséggel nagybetűs nő lesz. Pláne akkor, ha ügyesen lépdel a szerelem tangójában.

 

engedd meghoditani 02

 

Hiszen nem az a cél, hogy egyből kitárulkozzon. Már az első alkalommal beavassa legmélyebb titkaiba, a múltjának minden zegébe és zugába. Nem kell azonnal hasra vágódnia előtte, folyamatosan adni alá a lovat és mindenre bólogatnia. Egy igazi férfinak nem könnyű győzelem kell, mert azt nem fogja értékelni. Talán azért is akarod gyorsan a kapcsolatot, mert nyomást érzel magadon. Meg kell felelned a társalmi elvárásoknak. Úgy érzed, ketyeg az órád és ideje lenne már megállapodnod és mielőbb férjhez menni majd családot alapítani. Ám ez őrültség és nem hagyhatod, hogy ezen aggodalmad beleüldözzön egy kapcsolatba.

 

 

Azt se hagyd, hogy a szeretetéhséged vagy a félelmed lovaljon bele. Tudom, hogy talán attól tartasz, majd ráun és továbbáll. De ha így is történne: tudd, akkor nem igazi férfi. Márpedig az igazi férfit nem hajtja a tatár. Nem akarja átugrani a hódítás fázisát. Ő vadászni és győzni akar. A különleges, egyedi nőt keresi. Senki sem egy tucatnőre vágyik, legfeljebb az, aki szexpartnert keres. A komoly kapcsolatra vágyók a gyöngyszemet keresik.

 

engedd meghoditani 03

 

Értsd meg, nem az elérhetetlen Jégkirálynőnek kell lenned, de nem is a Könnyűvérű macának. Meg kell találni az egyensúlyt a tangóban, ami egyáltalán nem lehetetlen. Nem kell megjátszanod magadat. Nem kell harcos amazonnak lenned, de védtelen nebántsvirágnak sem. Kerüld el azt a hibát, hogy egyáltalán nem mutatsz érdeklődést a férfi iránt, de azért ne is írj hosszú litániákat neki messangeren. Neked is szükséged van a hódításra. Egy nő attól fogja igazán nőnek érezni magát, ha érzi, hogy fontos és meg akarják hódítani, mert ér annyit.

 

Saját magaddal szúrsz ki, ha átugrod a hódítás szakaszát, ami egyet jelent az idővel is. Akármennyire is vágyj a férfira vagy a kapcsolatra, adj időt magatoknak. Így kerülheted el csak igazán a csalódást! Mindettől még ha akarsz, kezdeményezhetsz te, csak az ne hagyd, hogy lemondjon az udvarlásról. Ne vedd el a kedvét tőle, ne beszéld le róla. Engedd hódítani!

 

Kell, hogy a férfi várjon. Ébren kell tartani a kíváncsiságát. Az éhségét. Hogy éhezzen a jelenlétünkre, a hangunkra, a szavainkra. Engedd, hogy szépen, lassan felfedezzen. Legyél a zsákmánya, amit levadászhat és ezzel együtt légy a jutalom is, amit az erőfeszítéseiért elnyer. Csak hagyd, hogy erőfeszítéseket tehessen. Ne vedd el tőle, ne add magadat készen. Mindig újabb és újabb fejezeteket mutass magadból, és érd el, hogy egyre többet és többet akarjon belőled olvasni.

 

 

Amennyiben tetszett a cikk, látogasd meg facebook oldalunkat és nyomj rá egy lájkot, hogy első kézből értesülhess az újdonságainkról! Ezen kívül szeretettel várunk Téged a csoportunkba is, ahol meg tudjuk beszélni a téma összes részleteit egy remek társaságban, még akkor is, ha nem értesz vele egyet. 

 

Ha tetszett a cikk, akkor ez is tetszeni fog:

 

Fájó leckék árán, de megtanultam: Értékes vagyok és szeretem magamat!

Váltás teljes nézetre!
Az oldal tetejére!