Tamara huszonnégy éves és egy irodában dolgozik menedzser-asszisztensként. Nagyon attraktív és egyúttal magabiztos fiatal nő, de nem is csoda. Szinte mindenki megfordul utána az utcán és a hódításait hallgatván nem esik nehezére másokat az ujja köré csavarni. Csak éppenséggel neki mindegy, hogy foglalt vagy szingli pasit fejét tekeri el.

 

 

 

ellopom ferjeket 01

kép: ihrweg.com

 

Mindig is szép lány voltam és ki is használtam az előnyeit. Már tini koromban is zsákszámra hordták nekem a fiúk az ajándékokat, hívtak meg moziba vagy szórakozni. Soha nem kellett tennem érte semmit. Csak egy kis mosoly, néhány kedves szó és teljesen el vannak varázsolódva. Így van ez manapság is.

 

Beülök a csajokkal vagy egyedül egy bárba, és ha úgy akarom, tíz percen belül már van társaságom. Szeretek hódítani, igen. Jó móka! Élvezem a kihívást, hogy vajon képes vagyok-e elcsábítani egy férfit. Szeretem, mikor valaki túlmutat azon a tíz percen és kicsit tovább kell fűzögetni. Nekem nem a pénzük kell, nem az ajándékaik, hanem ők maguk.

 

Alig múltam húsz, mikor felfedeztem, hogyan néznek rám az idősebb pasik. A harmincasok, meg a negyvenesek. Fel tudnának falni a szemükkel. Nem egy kollégám panaszkodott nekem arról, milyen nehéz párt találnia vagy mennyire gáz a házassága és hogy ők soha nem kaphatnának egy olyan nőt, mint amilyen én vagyok. Dehogynem! Így kezdődött minden, a vigasztalással. Olyan voltam nekik, mint a földre szállt istennő, aki kegyeskedett rájuk nézni és szóba állni velük. Imádtam, amilyen csodálattal néztek rám. Néha engedtem, hogy megérintsenek vagy meghívjanak egy kávéra, mert ők már attól is boldogok voltak. Aztán idővel más is megengedtem nekik, ha kedvemre valóak voltak. Azért én sem állok le minden jöttmenttel.

 

Az első foglalt pasim Dénes volt, egy feleséggel meg egy tinédzser lánnyal. Péntekenként munka után a kollégáival szokott piálni és akkor is épp őket várta. Addigra már megittunk pár pohárral, én pedig kitartóan ostromoltam. Mondta, hogy gyönyörű vagyok, de túl idős hozzám és különben is felesége van. De láttam, hogy a szemei mást mondanak és sosem söpörte le a kezemet magáról, ami egyre feljebb és feljebb mászott. Néha kétségbeesetten igyekezett eltolni magától, hogy nem akarja megcsalni a feleségét, de olyan gyengén próbálkozott, hogy semmit sem jelentettek a szavai. Még egy kis erőfeszítés és már ki is jött velem a mosdóra. Utána persze jött a hiszti, hogy jaj mit tett, megcsalta a feleségét. Azzal nyugtattam, hogy amitől nem tud a felesége, az nem is fáj neki, de onnantól kezdve kedvet kaptam ahhoz, hogy a házas férfiakon is teszteljem a hatalmamat.

 

ellopom ferjeket 02

 

Úgyhogy nem kellet sok ahhoz, hogy elcsábítsam a csoportvezetőnket a cégnél. Milán negyvenkét éves és van egy kisfia. Jó darabig voltam a szeretője, mivel nagyon megtetszett. Nem mondanám, hogy szerelmes voltam belé, de kedveltem. Fél évig együtt is voltunk, csak aztán meguntam, mert elpuhult. Borzalmasan kezdett idegesíteni a szerelmes locsogása, a romantikus, nyálas szövegei, hogy így szeret, meg úgy szeret. Mát nem az a kemény, méltóságteljes férfi volt, akivel összejöttem, szóval dobtam, és kerestem helyette másikat.

 

Pár hónapnyi újabb kalandozás után ismertem meg Lacit. Ő is negyvenöt éves és három gyereke van. Rájöttem, hogy imádom az apukákat, mert nagyon szexik, és jó egzisztenciájuk van, legalábbis azoknak, akiket kifogok. Szeretem, hogy őszinte imádattal viseltetnek irántam. Lacival azért is különleges a kapcsolatom, mert hetekbe tellett, mire megfűztem, de végül az enyém lett. Még az ő esetében sem mondanám, hogy szeretem, de remekül el vagyok vele lassan egy éve.

 

Bírom, hogy ezeknek a férfiaknak semmi lelkiismeret-furdalásuk nincs azért, amiért velem csalják a nejüket. Sőt, valaki „jogosnak” érezte, hogy a több éves szar után ez jár neki. Túl sok elutasítást kaptak a feleségüktől, de nemcsak az ágyban, hanem a mindennapokban is. Elhanyagolták a testüket és a lelküket, én pedig felkaroltam őket. Baromira hálásak. Szabályosan megfiatalodnak mellettem. Újra elevenek és boldogok. Velük kétségkívül jót teszek.

 

ellopom ferjeket 03

 

De volt már incidensem ebből és talált már meg egy feleség. Az kétségkívül kellemetlen volt, mikor a bárban jelenetet rendezett.  Kérdezte, hogy tudok nyugodtan aludni, miközben ellopom mások férjét és családokat teszek tönkre. Mondtam neki, hogy remekül alszom köszönöm, mert nem teszek tönkre senkit. Csak boldoggá teszem a férfiakat. Legyen hálás, hogy egy kisimult férj megy haza hozzá, akivel nem kell szexelni, meg beszélgetni, ha már erre sem képes. Hú, ezután meg akart verni, csak lefogta a férje.

 

Tény, hogy a barátnőim között is akadnak olyanok, akik nem értenek velem egyet és nem támogatnak ebben. Nem is kell. Némelyik házas és azzal szoktam poénkodni, „Vigyázzatok a férjetekre, mert simán ellopom tőletek!” Persze egy baráttal sosem tennék ilyet, de ne mondja meg nekem senki, hogyan éljek. Különben is, mindig kettőn áll a vásár. Ha el tudom lopni, akkor akarja is a pasi, hogy ellopjam.

 

 

 

Amennyiben tetszett a cikk, látogasd meg facebook oldalunkat és nyomj rá egy lájkot, hogy első kézből értesülhess az újdonságainkról! Ezen kívül szeretettel várunk Téged a csoportunkba is, ahol meg tudjuk beszélni a téma összes részleteit egy remek társaságban, még akkor is, ha nem értesz vele egyet. 

 

Ha tetszett a cikk, akkor ez is tetszeni fog:

 

Aranyásókból áll a világ? Nők, akiknek csak az számít, milyen vastag a pénztárcád.

Pin It
Váltás teljes nézetre!
Az oldal tetejére!