Miért vágyik minden nő múlt századi férfira

Milyen is volt a múlt századi férfi? Egy igazi úriember. Vagy éppen egy harcos oltalmazó, aki megóvta a családját vagy a hazáját. A régi férfiaknak voltak értékeik, gerincük, tartásuk. Hittek még olyanokban, hogy hűség, becsület, tisztelet, kitartás. Már elnézést, de nem voltak olyan puha pöcsűek, mint sok mostani férfi.

Hogyan változtak meg a nők az évek folyamán

Ahogy telik az az idő, folyamatosan kapunk történeteket az olvasóinktól, figyeljük az észrevételeket, és kommenteket illetve természetesen meghallgatjuk a történeteket is. Most ezeket összegezve, meg kell, állapítanunk, hogy a nők igenis keményen túl vannak terhelve és valaki meg tudja oldani a problémát, de sajnos sokan vannak olyanok is, akik nem tudják vagy benne ragadtak egy kényszermegoldásban vagy egy rosszul működő vagy már megromlott bántalmazott párkapcsolatban.

Ne légy örökösen szexi, mert unalmassá és kiábrándítóvá válsz!

Most bizonyára nyitva felejtetted a szádat vagy dühösen felhorkantottál. Valószínűleg azért, mert te is azt hiszed, mint sokan mások, hogy a szexiség a kulcs mindenhez. A szexi nő előtt ajtók nyílnak ki és férjek borulnak a földre. Neked eddig mindenki azt szajkózta, hogy legyél szexi és akkor nem hagy el a partnered! Nos, hadd mondjam el: tévedtek.

 
Az intelligens nő valóban nehezebben találja meg a szerelmet

Talán te is – mint sokan mások – azt feltételeznéd, hogy az intelligens nő könnyebben találja meg a szerelmet. Azért, mert tudja, mit akar, pontos elképzelései vannak. De sajnos pont, hogy számukra valamivel bonyolultabb a párkeresés az átlagos nőkhöz képest.

stílusos nő

Stílusosnak lenni korántsem merül ki annyiban, hogy divatos, jól öltözött, remek stílusérzékkel van megáldva. Aki stílusos, az nem pusztán jól öltözött, hanem annak személyisége van, amit képes az öltözékén keresztül megmutatni. Az pedig óriási nagy tévhitnek számít, hogy a stílusosság pénz kérdése, mert nem az!

csúnya nőnek tartja magát

Eleinte, néhány alkalommal belefér az „olyan nagy a fenekem”, meg „ugye milyen kicsi cicijeim vannak” szövegek. A legtöbb nő elsüt a kapcsolat elején egy-egy ilyen kijelentést, hogy pozitív visszacsatolást szerezzen. Hiszen ki ne díjazná, mikor szíve lovagja azt mondja: „Jaj, nem szerelmem, tökéletesek a melleid!”. De amikor sokadjára dobod be az „úgy utálom az úszógumijaimat”, ne csodálkozz, hogy elgurul a pasid gyógyszere…