Mivel lehet teljes mértékben rabul ejteni a női szívet

Hadd segítsünk abban, hogy közelebb kerülj a megfejtéshez: nem gyűrűvel, házzal, pénzzel, presztízzsel, izommal. A nők egyáltalán nem kérnek sokat és nem is kell sok a meghódításukhoz. Aki ezt gondolja, az félreértések és a sztereotípiák áldozata. Csupán néhány egyszerű és valójában természetes dologra van szükség ahhoz, hogy egy női szívet végleg a magáénak tudhasson egy férfi.

szexrobotok

Meg lehet érteni, hogy a cím elolvasása után erős kétségek támadtak benned! Méghogy a szexrobotok jót tehetnek a párokkal! De mielőtt azt mondanád: ez hülyeség, olvasd csak végig a cikket!

nincsenek elvárások

Talán valóban ez a legnagyobb és egyben legnehezebben megadható ajándék. Nem támasztani elvárásokat a partnerrel szemben. Holott a legtöbben eleve azzal indítunk. Van a fejünkben egy kép az idealizált partnerről. Sokan pedig foggal-körömmel ragaszkodnak ehhez a képhez, mert azt hiszik, csak ez az ember lehet a boldogságuk kulcsa.

Ciki 40 vagy akár 50 év felett házasodni

Azt mondják: a szerelem kortalan. Akkor miért ne lehetne ez igaz a házasságra is? Még akkor is, ha két ember, nem pusztán szerelemből házasodik. Vagy van valamiféle íratlan szabály, amely szerint a házasság csak a fiataloké és ciki esetleg 40 vagy 50 éves kor felett vonulni az oltár vagy éppen anyakönyvvezető elé?

trágár beszéd

Ezzel igazából már el is árultam, hogy nekem nem jön be. De vannak a környezetemben olyanok, akiket viszont egyenesen lázba hoz. Én viszont nem indulok be attól, ha azt mondja nekem a párom, hogy mocskos kis ribanc vagyok, meg hogy gyere és megb*szlak vagy kapd be a farkamat és sz*pj. Meg hasonló cifraságok. Sőt, számomra ezek inkább vágyölőnek bizonyulnak.

szeretve lenni

Szeretjük hallani, de főleg érezni azt, hogy szeretnek bennünket. Fontosak vagyunk. Értékesek. Ezt nem lehet megunni, sem pedig elcsépelni. Ahhoz, hogy békében, boldogságban és teljes nyugalomban éljünk, erre van szükségünk. Ezért olyan fontos, hogy a kedvesünktől rendszeres visszacsatolást kapjunk, mert ha nem, akkor elbizonytalanodunk és összetörünk.