online társkeresés

Volt, aki képet küldött a péniszéről. Más azzal etetett be, hogy komoly kapcsolatot, feleséget keres, közben csak meg akart fektetni. Olyan is akadt, aki egyáltalán nem úgy nézett ki a valóságban, mint ami a profilképe volt.

félelem a szüléstől

Már egy éve annak, hogy Klaudia és András házasok. De összesen hat éve vannak együtt. Nemrég merült fel bennük a gyerekvállalás gondolata. Klaudia valamivel jobban vágyik a gyerekre, Andrásnak viszont vannak fenntartásai. Ennek ellenére vállalta, hogy teljesíti felesége vágyát és családot alapítanak. Csakhogy egy régi félelem már jó ideje motoszkál Klaudiában…

szeretem

Talán veled is előfordult már. Egyszer. Olyanba szerettél bele, akit nem kaphattál meg. Mert foglalt volt vagy tudtad, hogy nem érdekled, de hiába utasított el, te továbbra is szeretted. Elérhetetlen volt a számodra, mégis epekedtél utána. Miért? Miért nem képes felfogni a szív, hogy hiába dobog valakiért? Miért nem képes olyat választani, akit szabadon szerethet?

prosti a feleségem

Ádám nyolc évvel ezelőtt ismerte meg Anettet. A neten találta a hirdetését. Akkor még együtt volt az első feleségével, akitől egy kisfia is született. Ám Ádámnak igényei voltak, amit a feleség nem elégített ki és ezért döntött úgy, hogy akkor másutt keresi a testi szerelmet. Anettől maradéktalanul meg is kapta, akit annyira megkedvelt testi-lelki szinten, hogy csak és kizárólag hozzá járt.

problémammegoldás

 Észrevettétek, hogy vannak olyanok, akik úgy használják a szexet, mint az alkoholt? Akik úgy érzik, hogy muszáj elmenekülniük saját maguktól, és így belerohannak egy szexuális együttlétbe, hiszen amíg csinálják, legalább nem gondolkodnak? Csakhogy a nem gondolkodás nem itt kezdődik, hanem pont a legelején: amikor akár tudat alatt is, de eldöntjük, hogy a menekülést válasszuk, és elkezdünk futni saját magunk elől éppúgy, mint a másik embertől olyan sebességgel, hogy egy maratonfutó is megirigyelhetné.

nem szexeltem

Heni 6 éve nem bújt ágyba senkivel. Az utolsó kapcsolata 5 évig tartott. Még a húszas évei közepén ismerkedett meg párjával egy szakmai képzés végén. Kezdetben igen szenvedélyes volt a kapcsolatuk, utána szép lassan kihűlt. Akkoriban már szex sem volt, vagy ha igen, Heni azt inkább dugásnak, semmint szeretkezésnek minősítette volna. A szakítást követően hat éven át nem feküdt le senkivel…