Az alkalmi szex csak a testet vagy a lelket is kielégíti

Alkalmi szex. Egyesek szerint bűnös, visszataszító dolog. A szerelem bemocskolása, hús hússal történő találkozása és már a gondolatát is elutasítják. Mások szerint teljesen természetes dolog, a gyors segítséget, a megoldást látják benne. Az biztosnak tűnik, hogy a test számára kielégítő, de vajon a léleknek is?

mutasd ki

Igen, tudom, hogy szeretsz. De egy nőnek újra és újra meg kell róla bizonyosodnia. Ettől még nem lesz egoista, nem fogja azt gondolni: én vagyok a Nap, és ő körülöttem kering. De ezzel erősíted az önbizalmát, a lelki nyugalmát. Ettől támad benne szerelem újra és újra, hogy tudja: szeretve van.

szerelem járvány

Amióta kitört a járvány, rengetegen váltak el. Sokak kapcsolata, házassága került veszélybe. Félrelépésekre derült fény, sőt: nem lett kevesebb a megcsalás így pandémia idején sem. Családok és párok küzdenek egymással a mindennapokban a házi karantén, a home office keretei között. Nem könnyű most a párban élőknek, de egy biztos: ahol igaz szerelem van, ott a koronavírus nem pusztíthatja el a köteléket.

 
A szerelem fáj

Azért valljuk be: első hallomásra ez kicsit beteg. „A szerelem fáj.” A világ egyik legcsodásabb, legfelemelőbb érzésére azt mondják: fájdalmas. De ez vajon normális? Muszáj fájnia? Egyáltalán biztos igaz szerelem az ilyen?

Aki szeretőre vágyik, az pandémia idején is talál!

Sajnos úgy veszem ki az emberek szavaiból, posztjaiból és beszámolóiból: a járvány sem állíthatja meg a hűtlenkedést. Aki mindenáron félre akar lépni, azt nemhogy a pandémia, az atyaúristen sem tántoríthatja el a céljától. Halhatnak meg akármennyien, lehet bármennyi fertőzött, aki szexet akar, az meg is kapja.

Ma már divat szeretőnek lenni?

Rengeteg szerető van. A közösségi oldalak csoportjaiban vagy blogokon mesélnek magukról. Sőt, a közvetlen környezetünkben is ott vannak. Egyet-kettőt szinte mindenki ismer vagy minimum olyat: aki volt már szerető. Néha pedig az derül ki ezekből a beszámolókból, beszélgetésekből, mintha egyenesen büszkék lennének magukra!