Nagyon durva beszélgetésben volt részem. Nem tudom, te mit szólnál, ha a párod bejelentené egyik napról a másikra, hogy ő a saját neméhez vonzódik. Ez történt az én ismerősömmel is. A felesége 10 év után állt elő ezzel és utána le is lépett, mert már a képben is volt az új… barátnője. Egy férjet és egy négyéves kislányt hagyott magára. Na, ebből mégis hogy lehet felállni?

 

 

leszbikus lett a feleseg 01

 

Kép: Freepik.com

 

Összefutottam azzal a bizonyos régi ismerősömmel a buszmegállóban. Vele volt a kislánya is. Megkérdeztem, hogy van, de már látni lehetett az arcán azt a jellegzetes elnyűttséget, fájdalmat. Erre egyszer csak minden előzmény nélkül kibökte: „A feleségem bejelentette, hogy leszbikus”. Hirtelen nem tudtam viccel-e, de mikor nem nevetett, meghívtam egy kávéra, hogy ugyan mesélje már el mi történt, hiszen mikor fél évvel ezelőtt találkoztam velük, akkor még nagyon is boldog, harmincas éveikben járó házaspárnak tűntek. Tudom, hogy erre nem szabad alapozni, hiszen a látszat is lehet.

 

Félig igazam is van, mint kiderült. Bár a barátom valóban boldog és nem érzékelte, hogy baj lenne. Neki jóformán semmi sem tűnt fel. Azt hitte a felesége boldog és elégedett mellette. Meg van mindenük, ház, kocsi, jó kereset, meg ott van a kislányuk is, a szemük fénye és hetente szeretkeznek is. De ő már így utólag észrevett azokat a bizonyos a jeleket, amik arról árulkodtak, hogy a felesége fele annyira sem volt olyan boldog, mint ő:

 

leszbikus lett a feleseg 02

 

„Gyakran tűnt, mintha maga alatt lenne, vagy mint aki itt sem jár. Sokszor volt velünk ingerlékeny, de azt hittem csak a munkája miatt. Ugyanerre gondoltam akkor is, amikor sokszor nem akart szeretkezni, mert én jóval többször kívántam őt, mint ő engem, de mindig hivatkozott valamire, hogy akkor miért ne. Úgyhogy ezt nem úgy elképzelni, hogy elkezdett megfordulni a nők után vagy ilyesmi. Ő már magában tudta, hogy nem stimmel valami. Arra is felfigyelhettem volna, hogy sokszor beszélt az egyik kolléganőjéről, de könyörgöm, melyik nő nem beszél a munkatársairól vagy a barátnőiről?”

 

Igen, a felesége már jó ideje nem kívánta a férjét, hiába is próbálta az lázba hozni, felizgatni. Testileg és lelkileg sem kívánta. Azt mondta neki azon a napon, amikor bevallotta, hogy leszbikus, már korábban is érezte ezt, csak magának sem merte bevallani. De nemrég érkezett hozzájuk egy új kolléganő, akivel azonnal egymásra találtak. A nő nagyon kedves, gyengéd és szeretetteljes volt vele. Előbb csak barátnők lettek, akik tökéletesen megértik egymást. Úgy érezte, végre van, aki érti őt és igazán foglalkozik vele. Időközben a nő bevallotta, hogy leszbikus, de ez nem zavarta a szóban forgó feleséget, sőt, hízelgőnek találta az udvarlást.

Mindennap várta, hogy találkozhasson vele és akkor tűnt fel neki, hogy talán többet érez iránta. Egyszer aztán átment hozzá munka után – a férjének azt hazudta túlórázik – és úgy indult a dolog, mint egy barátnős beszélgetés, de utána a kolléganője megcsókolta és tudta, hogy vonzódik hozzá. Le is feküdtek egymással és orgazmusa is volt, méghozzá olyan, amit a férje sosem okozott neki, aki már eleve nagyon rég tudta őt kielégíteni. Persze lelkiismeret furdalása volt a történtek miatt, mégis csak egy hétre rá mondta el a férjének, hogy mi történt és hogy szeretne időt kérni tőle. Még nem akar elválni, mert valahol szereti a férjét és fontos a gyerekük is, de neki előbb meg kell tudnia, hogy kicsoda is ő valójában.

 

leszbikus lett a feleseg 03

 

„És ebbe te belementél?” – kérdeztem

 

„Mi mást tehettem volna? A nő, akit szeretek, bejelenti, hogy megcsalt, ami önmagában is fáj, de az még jobban, hogy egy nővel, aki kibírta elégíteni, mert mellettem csak megjátszotta, hogy orgazmusa van. Ráadásul itt van a kislányunk is, rá is gondolnom kell, ha már a feleségem nem teszi. Először azt mondtam, hogy ez így nem nekem megy, nem fér bele, hogy egy másik nővel van és hozzánk csak néha napján beesik, de itt sírt ás könyörgött, hogy nem tehet róla, ő se ezt akarta, de így érez és meg kell tudnia, hogy csak kalandra vágyik vagy tényleg leszbikus-e. De ennek már lassan több hónapja, úgyhogy szerintem nem fog visszajönni. Elakarok válni tőle, nincs értelme tovább húzni a dolgot. ”

 

leszbikus lett a feleseg 04

A vicc az egészben az, hogy a családjaik nem is tudják. Mindenki előtt titkolják. Még a barátaik sem tudnak róla. A férj nem is merné bevallani. Egyedül nekem mondta és azt sem tudja miért, csak kikívánkozott belőle. Úgy érzi, elvesztette a méltóságát, a férfiasságát. Rajta fog röhögni mindenki, hogy nem volt képes kielégíteni és megtartani a feleségét. Hiába mondtam neki, hogy ez ostobaság, nem az ő hiába, teljesen vigasztalhatatlan. Azt látja, hogy az élete romokban van, egyedül kell nevelnie a kislányát és emiatt ideje sem volt arra, hogy feldolgozza a dolgot vagy legalább istenesen összetörjön.

 

Nagyon sajnáltam szegényt, bár az ilyenkor vajmi keveset ér. Pedig igenis tudnia kellene, ahogy bárki másnak, aki ilyenbe csöppen, hogy nem feltétlenül az ő hibája. Általában ez már ha nem is tudatosan, de tudat alatt ott van egy nőben, férfiban, hogy a saját nem iránt is vonzódik, csak nem veszi tudomásul, elfojtja magában és később ebből van a szenvedés. Viszont ez ilyenkor senkit sem vigasztal, magukat hibáztatják, miért nem vették észre és az elveszett férfiasságukat, nőiességüket siratják. Meglehet érteni őket, mint ahogy ennek a történetnek is a tanulságát. Soha nem nyomjuk el az érzéseinket és már az elején beszéljünk a problémáinkról és a vágyainkról. Még ha nem is lehet megmenteni a kapcsolatot, de sok kínlódástól meg lehet kímélni a résztvevőket.

 

leszbikus lett a feleseg 05

 

Amennyiben tetszett a cikk, látogasd meg facebook oldalunkat és nyomj rá egy lájkot, hogy első kézből értesülhess az újdonságainkról! Ezen kívül szeretettel várunk Téged a csoportunkba is, ahol meg tudjuk beszélni a téma összes részleteit egy remek társaságban, még akkor is, ha nem értesz vele egyet. 

 

Ha tetszett a cikk, akkor ez is tetszeni fog:

 

Néha a pasinak is jól esne a lelkizés, csak éppen nem mondja…

Pin It
Váltás teljes nézetre!
Az oldal tetejére!