Klementina és a férje kilenc éve vannak együtt. Mostanáig teljesen jól működött a kapcsolatuk, a házasságuk. Ha problémáik voltak, meg tudták beszélni, mivel mindig őszinték és egyenesek egymással. Van szerelem és szenvedély a mindennapjainkban, sokat utazgatnak és a nemi életükkel is elégedettek. Legalábbis Klementina azt hitte így van. Aztán egyszer este arra ment haza, hogy a férje a nappaliban ül és maszturbál, miközben egy virtuálisvalóság-szemüveg van a fején.

 

 

 

virtualis szex 01

kép: memeburn.com

 

Még én vettem neki a harmincötödik születésnapjára, mert nagyon vágyott egy ilyen szemüvegre. Alapból egy ilyen kütyümániás, neki mindig a legújabb, a legjobb telefon kell, oda van az Xboxért, meg az ilyen online játékokért is. Eddig még sosem volt vita amiatt, hogy többet játszik vagy gépezik, mintsem velem van, addig én is el voltam a saját dolgaimmal.

 

Erre egyik nap olyan sokkhatás ért, amiről sokáig beszélni sem tudtam, annyira szégyelltem magam. Péntek este meló után találkoztam a barátnőimmel. Szóltam Pongrácnak, hogy később megyek haza, de még nem tudom, mikor. Semmi gond. Este tíz után értem haza, megyek be a sötét lakásba, azt hittem már alszik, de már a folyosón hallottam, hogy nyőg és azt mondja „ez az te k****”. Mindjárt azt gondoltam, hogy atyaég, megcsal!

 

Sietős léptekkel berohantam és látom, hogy a kanapén ül és maszturbál. Mikor rákiáltottam, hogy te meg mit csinálsz, mint az őrült, lekapta a szemüvegét és kétségbeesetten megpróbálta magára cibálni a nadrágját. Na, és mit lehet ilyenkor válaszolni? „Semmit.”

Persze ebből mindjárt egy hajnalig tartó vita lett, hogy örülök, hogy erre használja az időt, amikor nem vagyok itthon. Őszintén megmondom, gondoltam, hogy néha esetleg kiveri magának, esetleg a fürdőben vagy ilyesmi, mikor beteg vagyok vagy nincs hozzá kedvem. Persze az önérzetem díjazná, ha nem így lenne, de valahol ez természetes. Na, de az, hogy egy VR-szemüveg segítségével benyom magának valami pornót, hogy három ribanc bekapja neki vagy együtt csinálják az… sok. Tudom, hogy nem csalt meg fizikai szinten, de lelkileg kicsit megcsalatva éreztem magam és érzem most is.

 

Ám nemcsak ez a probléma, hogy ő teljesen másra vágyik, olyan dolgokra, amiket én nem adhatok meg neki, mert nem fogok két meg három másik nővel nekiesni. De a másik fő gond az, hogy nem először csinált ilyet, és hogy saját bevallása szerint, jobban élvezi. Nem feltétlenül azért, mert mindent megkap, azt is, amit én nem tennék meg neki, hanem mert egyszerűen jobban bejön neki.

 

virtualis szex 02

 

Megmutatta, hogy működik, és szó-szó, nagyon valósághű, de nekem akkor sem érne fel egy valódi szexélménnyel. Nőként és feleségként teljesen a padlóra kerültem. Nem elég, hogy nem kap meg tőlem mindent, de még jobban élvezi az együttléteket a virtuális pornósztárokkal még akkor is, ha közben magát kell matyiznia. Bár sose vettem volna meg neki azt a rohadt szemüveget!

 

Azt sem bírta megmondani, mikor kattant rá erre. „Talán egy-két hónapja”. Mindig, mikor nem voltam otthon.  Meg is értettem, hogy az utóbbi hetekben, miért nem volt sokszor kedve szexhez. Számára ez rendkívül izgalmas, hogy végre minden vágya kielégül.  Persze szabadkozott, hogy szeret, meg minden, de VR-szemüveggel a szex, „valahogy más”! Engem már semmi nem vigasztal. Már több hónapja ennek a dolognak, de azóta sem érzem magam jobban és kezdem azt hinni, ez a dolog, rá fog menni a házasságunkra.

 

Pedig én megpróbáltam továbblépni. Bár a szívem szerint kihajítanám az ablakon, azt a szart, de tudom, hogy azzal csak ártanék magunknak. Mikor összevesztünk, kérdeztem, neki hogy esne, ha ilyesmin kapott volna rajta, aztán mondta, hogy szarul, de megértené.

 

Úgyhogy egyszer kértem, tegyen be nekem is valamit. Ennél már húzta a száját rendesen és nem tetszett neki az ötlet, de végül keresett egy videót, ahol három pasival lehetek együtt. Hát engem nem nyűgözött le, nem élveztem jobban. Nekem ez nem megy csak a szex meg a kielégülés kedvéért. Innen is látszik, hogy mások vagyunk, nekem a partneremre van szükség, akit szeretek és kívánok, nem három idegen macsóra.

 

virtualis szex 03

 

Azóta természetesen szeretkeztünk is, meg más egyéb módokon is egymás kedvére tettünk, de már nem ugyanolyan. Nem bírok kikapcsolni, folyton az jár az eszembe, már nem élvezi velem. Hiszen mikor dolgozom, és ő otthon van vagy később érek haza, azok kattog az agyam, biztos megint virtuális szexszel. Nem érzem magamat nőnek, sem szexinek, pláne kívánatosnak, és egyre nő közöttünk a távolság.

 

Még adunk egy esélyt magunknak és elmegyünk egy terápiára, de azután nem tudom mi lesz. Félek, hogy rámegy a házasságunk arra, hogy nekem ez az egész nem tetszik, ő pedig már lassan csak a virtuális szexet élvezi. Örülök, hogy fejlődik a technika és egyre modernebb világot élünk, de kezdem azt hinni, ez a sok modern vacak csak szétszakítja a párokat.

 

 

Klementina történetét meséltük el.

 

 

Amennyiben tetszett a cikk, látogasd meg facebook oldalunkat és nyomj rá egy lájkot, hogy első kézből értesülhess az újdonságainkról! Ezen kívül szeretettel várunk Téged a csoportunkba is, ahol meg tudjuk beszélni a téma összes részleteit egy remek társaságban, még akkor is, ha nem értesz vele egyet. 

 

Ha tetszett a cikk, akkor ez is tetszeni fog:

 

Szerintem nem számít megcsalásnak, hogy olyan masszázsra járok, ahol ki is elégítenek.

Pin It
Váltás teljes nézetre!
Az oldal tetejére!