Zsanett olvasta egy cikkünket ezért szerette volna megosztani az ő történetét is velünk. Ő egy 33 éves csinos nő volt, aki már egy önálló vállalkozást működtetett. A férfi pedig rendőr volt. Az igazat megvallva még elég fiatal, de korához képes nagyon magabiztos és ambiciózus az elmondottak alapján.

 

 

 

kornem szamit 02

kép: pinterest

 

Ahogy Zsanett mesélte, imponált neki a férfi, - hiszen csak 6 évvel volt fiatalabb, ami igazán elhanyagolható – illetve ahogy említettem, nagyon magabiztos kisugárzása volt, és nagyon tudott udvarolni. Azon kevesek közé tartozott, aki ha küzd egy nőért, akkor azt nem adja fel, addig, amíg a nő fülig szerelmes nem lesz.

 

 

Különben is, rengeteg manapság az éretlen férfi, ahogy idekattintva, ebből a cikkből is ki fog derülni számodra.

 

Ismét egy szerelmi történet. Az elején minden szép és jó, ahogy az a nagykönyvben meg van írva. A férfi udvarol a nő nem biztos magában. Úgy értem, hogy ő nem akart egy fiatalabb férfival komolyabb, hosszú távú párkapcsolatot kialakítani. Ezért elég nehezen sikerült Zsanettet meghódítania. Viszont az a kitartás, az a szenvedély és a romantika, ahogy mások előtt is szemrebbenés nélkül vállalni merte, hogy ő igenis szerelmes, és bármit hajlandó volt megtenni, hogy megszerezze Zsanettet nem volt kérdés: meggyőzte.

 

Zsanett úgy gondolta, hogy igaz, pár évvel fiatalabb, de ilyen küzdelemre és ilyen szenvedélyre, mély beszélgetésekre csak egy érettebb férfi képes. Mi baj lehetne abból a pár évnyi korkülönbségből, ha minden tényleg annyira fantasztikus? Igazából „őszintén szólva” semmi.

 

kornem szamit 03

 

 

Zsanettnek végül minden félelme elmúlt, boldogan átadta magát a szerelemnek. Eljártak moziba, szórakozni, és ami ilyenkor természetesen a szex is fantasztikus volt.

 

Ahogy teltek a hónapok, úgy a férfi elmondta, hogy elég sok női barátja van. Erről persze Zsanett tudott, hisz a férfit imádták a nők. Ezért is volt olyan nehéz elhinnie, hogy pont egy pár évvel idősebb nő kell neki, és nem a kilométeres sorokban ácsorgó fiatal lányok, akikért még küzdenie se kellett volna. Viszont a férfi nem törölte őket ki az életéből, hanem úgymond „barátok maradtak”, esetleg írtak neki, beszélgettek, de semmi komolyabb dolog nem történt, és a férfi nem is akart tőlük semmi mást.

 

Ezt Zsanett is tudta, sőt sokszor látta is őket, esetleg még be is lettek mutatva neki, ha összefutottak egy étteremben vagy egy szórakozóhelyen. Ő sem szakította meg a kapcsolatot senkivel, az élet ment tovább, de egyikük sem lépte át azt a bizonyos határt. Mindenkinek lassan tudomásul kellet vennie, hogy ők igenis szeretik egymást.

 

Ekkor kezdődtek a problémák. Amikor a hölgyekben valóban tudatosult, hogy Zsanett egy igazi nő. Intelligens és valóban szereti a férfi. Amikor a hölgyek belátták ezt, irigyelni kezdték, hogy nem őket választotta, - hiába az álbarátság- és hirtelen ráhajtottak a világ legjobb barátnői címre.

 

Elkezdték szépen lassan és módszeresen oltogatni a férfit, hogy Zsanett 6 évvel idősebb, és ez azért egy komolyabb kapcsolatban, hosszú távon nem fog működni. „Értem én, hogy szereted, és nagyon szépek vagytok együtt, gyönyörű párost alkottok, látszik a boldogságotok, de mi lesz később?”

 

Szépen lassan, módszeresen kezdték el mérgezni a 27 éves férfi lelkét. Nem mondtak ők semmi rosszat Zsanettről, sem a kapcsolatukról, csak valahogy mindig szóvá tették, hogy „de azért ő idősebb”.

 

kornem szamit 04

 

 

Erről persze beszámolt egy idő után Zsanettnek, akinek elsőre nem esett le, hogy ez egy támadás ellene. Nem nagyon kellett győzködni a férfit, hiszen szerelmesek voltak, így figyelmen kívül hagyták az első ilyen jellegű megjegyzéseket. Nyugodtan lehetek őszinte, ők még abban a fázisban jártak, amikor nem volt vita, viszont annál több szex igen. Bármi is történt a munkában, családdal, a barátokkal valahogy sohasem alakult ki igazán semmilyen vita közöttük, elég gyorsan minden beszélgetés szexbe torkolt. Valljuk azért be, ebben nincs semmi kivetnivaló. Így volt jó, és ettől lesz szerelem a szerelem.

 

Sajnos azonban eljutottak a kedves barátnők egy olyan szintig, hogy konkrétan elkezdték zaklatni a férfit. Pontosan tudták, mikor vannak együtt és nyomoztak utánuk. Direkt jelentek meg bizonyos helyeken, mindezt természetesen a legjobb szándékkal álcázva. Minden szavukat és üzenetüket úgymond időzítették. Mintha belemásztak volna a férfi agyába. Az a szerencsétlen mást sem hallott csakhogy a nő idősebb.Ez nem lesz jó. Ez nem helyes. Komolyan meddig akarod folytatni vele? Úgysem tarthat örökké.”  Addig manipulálták, hogy teljesen sikerült összezavarniuk.

 

Nyilván elmondta Zsanettnek is, hogy mit mondanak a „barátnői”, de Zsanett hiába magyarázta neki, hogy ez mind csak féltékenység és nem igaz, a férfi agyát teljesen megbomlasztották.

 

A férfi aggódott, hogy vajon működhet-e a kapcsolat, mivel szó szerint szétszekálták az agyát. Ugyanakkor szerette is, de ehhez valószínűleg tényleg éretlen és fiatal volt, hogy megértse, milyen szinten manipulálják őt. Nagyon naiv volt. Tisztelte a nőket, akár mint barát, és el is hitte, hogy létezhet nő és férfi között barátság. Viszont azt biztosan állíthatom, hogy az ő esetében egyik hölgy sem volt igaz barátja.

 

Az állandó szakításokat állandó békülések követték. Amikor nem voltak együtt a férfi rosszul érezte magát, szenvedett Zsanett hiányától, így nem egyszer fogta magát és egyszerűen csak beállított hozzá egy csokor virággal, csokival vagy éppen egy plüssmackóval. Az első pár alkalommal nem kellett nagyon Zsanettet sem győzködni, így mindig kibékültek, de a kitartó barátnők soha sem adták fel. Így valahogy mindig újra és újra előkerült ez a téma, hogy Zsanett az idősebb.

 

Ekkor már Zsanett is kikészült, megértette, hogy ennek soha nem lesz vége, és nincs a világon semmi, amivel meg tudná győzni a férfit, arról, hogy a kedves „barátnői” csupán női rosszindulatból és irigységből mérgezik a kapcsolatukat ezzel a hülye „ki az idősebb játékkal”.

 

Erőt vett magán az egyik sokadik rohamnál, amikor a férfi megjelent nála, hogy századszorra is elmondja, hogy mennyire szereti, leültette és elmondta neki, hogy ez most már nem mehet így tovább. Mivel egyelőre nem fogja megérteni, hogy ezek a hölgyek nem voltak és nem is lesznek a barátai, és ennek az ide-oda rohangálásnak sincs semmi értelme, örökre el kell válniuk.

 

Mind a ketten sírtak, Zsanett nem akart ilyen kapcsolatban élni, és pont ettől tartott az elején: lehet, mégis fiatal volt hozzá a férfi. Hiszen nem lehetett nem észre venni, hogy a kedves „barátnők” mire is játszanak. Nem is értette igazán, hogy a férfi miért ragaszkodik annyira ahhoz, hogy ők mit mondanak, és miért bír ekkora jelentőséggel az, hogy Zsanett volt az idősebb.

Ezt később fogja nekünk elmesélni.

 

.be">
.be

 

Amennyiben tetszett a cikk, látogasd meg facebook oldalunkat és nyomj rá egy lájkot, hogy első kézből értesülhess az újdonságainkról! Ezen kívül szeretettel várunk Téged a csoportunkba is, ahol meg tudjuk beszélni a téma összes részleteit egy remek társaságban, még akkor is, ha nem értesz vele egyet. 

 

Ha tetszett a cikk, akkor ez is tetszeni fog:

 

15 évvel idősebb a párom! Vajon mennyire számít a korkülönbség?

 

 TÁMOGASSUK EGYMÁST!

 

Mint azt bizonyára ti is tudjátok, a jelenlegi járványhelyzet sokakat megvisel, ahogy a magazinokat is. Sajnos mi sem vagyunk kivételek. De igyekszünk a nehézségek ellenére is kitartani és minden körülmény ellenére, továbbra is a maximumot nyújtani nektek, minőségi cikkekkel szórakoztatni, informálni benneteket.

 

Ezért arra kérünk titeket, kedves olvasóinkat, hogy támogassatok bennünket! Az alábbi számlaszámon tudjuk fogadni a felajánlásokat, amelyek hozzásegíthetnek bennünket a magazin fennmaradásához.

 

Cserébe ígérjük, hogy a tőlünk telhető legjobbat nyújtjuk nektek!

 

Bankszámlaszám: 10918001-00000025-99320004 (UniCredit)

 

Cégnév: Mega-Invest Ingatlanközvetítő és Tanácsadó Korlátolt Felelősségű Társaság

Pin It
Váltás teljes nézetre!
Az oldal tetejére!