Harmincnyolc éves. Gyönyörű, intelligens, életvidám nő. De csak három évig tartott Cecília házassága. Pedig ő aztán tényleg mindent megtett a férjéért. Alapból nem siettette a házasságot, nem akarta elkapkodni a családalapítást. Jó háziasszony és feleség volt, aki vacsorával várta férjét és akivel hetente többször is ágyba bújt, ahol mindig igyekezett a maximumot nyújtani. Hagyta élni a férjét, nem féltékenykedett, és megvoltak a közös programjaik is. Egy igazi álomnő volt. Mégis meg lett csalva.

 

 

 

legjobb noket is megcsaljak 01

Kép: wix.com

 

Egyáltalán nem akarom magamat felmenteni, hogy én mindenben, maradéktalanul tökéletes voltam. Pedig erre utalt a környezetem, még a férjem családja és barátai is, de még a pszichiáterem is. Kitartóan kerestem – sőt, sokszor keresem – a mai napig a hibát, hogy mit ronthattam el. Egyedül arra tudok gondolni, hogy túl korán jöttünk össze és ne élte ki magát. Huszonkilenc évesen kezdtünk járni. Nekem előtte csak két komolyabb kapcsolatom volt, neki több is meg egy-két alkalmi jellegű. Engem ez nem zavart, arra gondoltam, legalább kiélte magát és több éven keresztül úgy tűnt, minden rendben van közöttünk.

 

Ugyanolyan volt a gondolkodásunk, a mentalitásunk, szinte mindenben egyet értettünk Dénessel, amiben meg nem, azt kulturáltan megbeszéltük. Voltak vitáink, de civilizált stílusban folytak és utána mindig sikerült kompromisszumot kötnünk vagy legalábbis kibékülnünk. Kedveltük egymás szüleit és barátait, több szempontból is ideálisnak találtuk a kapcsolatunkat, amiben volt meghittség, romantika, de vad, szenvedélyes szerelem is. Mondhatni tisztában vagyok egy férfi igényeivel. Nappal maga voltam a kisangyal, főztem rá, mostam, takarítottam és nem esett nehezemre. Mindig megköszönte, olykor virágot hozott, ha tudott, besegített, de jelét adta megbecsülésének. Éjszaka pedig előbújt belőlem a kisördög és változatos módokon jártam a kedvében az ágyban és ez sem esett nehezemre. Talán ha összesen két dolog volt, amire nemet mondtam az évek alatt, de minden mást engedtem neki, még azt is hátulról hatoljon be.

 

legjobb noket is megcsaljak 02

 

Vannak női barátai, olyan kolléganői, akikkel jóban van és soha sem féltékenykedtem rájuk, hiszen nem éreztem, hogy okom lenne. Ha pedig el akart menni a barátaival kocsmázni, vagy szórakozni, abba sem kötöttem bele. Megérdemli, hogy időnként kikapcsolódjon és ahhoz nem mindig kellek hozzá. Tehát igazán azt mondhatom: rendben volt a kapcsolatunk.

 

Erre három évvel ezelőtt rám írt a közösségi oldalon egy nő, hogy vele csal meg a férjem. Képeket is mellékelt, tehát egy szemernyi kétségem sem volt afelől, hogy igazat mond. Nem érdekelt, miért mártotta be Dénest, csak az érdekelt: miért. Szerencsére annyival könnyebb volt a dolog, hogy Dénes semmit sem tagadott. Minek? A képek alapján nyilvánvaló volt. Nem próbált mindenféle mesével megetetni. Egyre csak azt kérdeztem, miért? Mert nem akartam vele hármasban szexelni? Vagy swinger klubba menni? Miért tette ezt? Mit hiányolt? Mit nem adtam meg neki?

 

De ő nem tudott felelni. Azt mondja, ő se tudja. Mindent megadtam neki és a titkos vágyait sem valósította meg mással. Egyszerűen nem tudja. Viszont nem is az a nő volt az első, aki rám írt, hanem előtte már másikkal kettővel is lefeküdt. Az egyik egy idegen volt egy bárból, a másik a kolléganője, a legutóbbi pedig az egyik barátja húga. Azt mondta, mindegyik szép, szexi nő volt, de nem nyújtottak többet. Egyáltalán nem okosabbak, nem különlegesebbek, csak szexelt velük is kész.

 

Nekem ez viszont elfogadhatatlan volt. Átverve éreztem magam, hiszen mindent, de igazán mindent megtettem azért, hogy jól működő kapcsolatunk legyen, ő mindennel elégedett és boldog legyen, hogy ne másutt keresse ezeket. Azt mondják, ha egy férfi elégedett otthon, nem megy máshova. A fenéket nem!

 

Képtelen voltam egyedül feldolgozni a történteket. Tudni akartam, hogy tényleg én látom-e rosszul a dolgokat és valóban nem adtam meg mindent Dénesnek, de legalábbis valaki magyarázza már el, miért csalt meg.

 

legjobb noket is megcsaljak 03

 

A pszichológus sem tudott pontosat mondani Dénes nélkül. Egyrészt rámutatott arra, hogy talán a titkos vágyait nem élte ki, amik számára különösen fontosak lettek volna. Az sem kizárt, hogy túl egyhangúnak, unalmasnak érezte a nagy tökéletességet és valamiféle változatosságra vágyott. Van, akiben pedig egyszerűen ott van a vadászösztön, tudni akarja mennyit ér, képes-e mást is meghódítani, vagy messzebbre menve: kielégíteni. Talán azt hitte, ezeket a megcsalásokat is meg fogom bocsátani, ahogy minden mást is. De nem, ez nem fért bele, bármennyire is szerettem volna és nem is láttam értelmét. Úgyhogy elváltunk.

 

Egy évbe telt mire sikerült a szakember segítségével helyreállítani az önbizalmamat. Addigra legalább kiderült, hogy túlságosan konfliktuskerülő voltam és hajlamos arra, hogy mások kedvében járjak, így megtanultam kicsivel önzőbbnek lenni és bátrabban kimondani a véleményemet. Ez semmire sem garancia, de nem is szabad attól rettegnem örök életemben, hogy újra meg fognak csalni. Két éve vagyok ismét párkapcsolatban. Barnának is elmeséltem mi történt az ex-férjemmel és számára is felfoghatatlan az eset. Ő is találkozott már hasonlóval, aki megcsalta a feleségét, pedig az tényleg mindent megadott neki és a férfi is bevallotta ezt. Úgy tűnik, vannak ilyen típusok, akiknek mindegy mi mindent tesz meg a feleségük, mennyire tökéletes, akkor is félre fognak menni, akár a kaland, akár a vágy miatt. Barna viszont annak a híve, ha még unalmasnak, laposnak is érezné a kapcsolatot, beszélne a problémáról, de különben sem dúlt benne soha a vadászösztön. Mindenesetre még nagyon nem tudunk unalomról és megszokásról beszélni, mert annyira új és izgalmas a kapcsolatunk. Úgy érzem, ő már igazán értékel és valóban megbecsül. Hála az égnek vannak ilyen férfiak, akik nem vágynak másra, akik képesek arra, hogy kitartsanak egy ember mellett és vele frissítsék fel újra és újra a kapcsolatukat.

 

 

 

Amennyiben tetszett a cikk, látogasd meg facebook oldalunkat és nyomj rá egy lájkot, hogy első kézből értesülhess az újdonságainkról! Ezen kívül szeretettel várunk Téged a csoportunkba is, ahol meg tudjuk beszélni a téma összes részleteit egy remek társaságban, még akkor is, ha nem értesz vele egyet. 

 

Ha tetszett a cikk, akkor ez is tetszeni fog:

Nem minden pasi fél az elköteleződéstől! Én feleségre és házasságra vágyom!

Pin It
Váltás teljes nézetre!
Az oldal tetejére!