Téged is megcsaltak? Legalább egyszer, de az éppen elég volt ahhoz, hogy ripityára törjön az önbizalmad és a szerelembe, a párkapcsolatba, házasságba vetett hited? Nem mondom, hogy „Isten hozott a klubban”, mert pont az a célja ennek a cikknek, hogy kirúgja a nőket ebből a klubból! Ne csoportosuljunk, hogy azon merengjünk, bakker, megcsaltak minket és ne abban leljünk örömünket, hogy a másikat szidjuk. Inkább tanulmányozd a megcsalt nők 10 parancsolatát és kezd el gyakorolni!

 

 

megcsalt nok tiz parancsolata 01

Kép: br.pinterest.com

 

Együttérzek veled. Nagyon szomorú, ami veled történt, senki sem érdemli meg, hogy megcsalják. Mindenki egy őszinte, egyenes szakítást, válást érdemelne, de sajnos, nem vagyunk tökéletesek és ez a világ sem. Ám az, hogy megcsaltak, nem ok arra, hogy utána tartósan szenvedj és kifogásnak használd. Ha megérett benned a vágy, hogy talpra állj, letöröld magadról a megcsalt nő pecsétjét, akkor alkalmazd a megcsalt nők 10 parancsolatát:

 

1. Tanulj a hibádból!

 

Minden kapcsolathoz két ember kell. Ahhoz, hogy összejöjjetek és a váláshoz is. Annak, hogy megcsal, oka van. Vedd fontolóra mi lehetett az, vagy ha tudod, nézz szembe vele. Tanulj a hibáidból. Nem csak arról van szó, hogy nem voltál elég szexi, lehet, hogy elüldözted magadtól, túlságosan házsártos voltál vagy nem törődtél vele eléggé. Az persze más, ha egy notórius megcsaló, aki röptében a legyet is… de ha tényleg minden jel arra utal, hogy csak ő tehet róla, akkor is van mit tanulnod! Például, hogy legközelebb hogyan kezeld az ilyen személyt vagy eleve hogyan kerüld el…

 

megcsalt nok tiz parancsolata 02

 

2. Hagyjuk az önsajnálatot!

 

Most komolyan, mitől lesz neked jobb, ha azt ajnározod, hogy megcsaltak és te csak érdemled? Hogy biztos a te hibád és te tehetsz mindenről? Jobban érzed magadat attól, ha azt mantrázod, hogy soha nem leszel már szerelmes, boldog? Jó, oké, pancsolj pár napig az önsajnálat mocsarában, elvégre a sebeket nyalogatni kell ahhoz, hogy begyógyuljanak, de ne tartson ez túl sokáig. Lépj tovább az Istenért és kezd el újra felépíteni magadat és az önbizalmadat!

 

3. Ne rohanj mindenkihez megerősítésért!

 

Sokszor úgy próbáljuk meggyógyítani a sérült egónkat, önbizalmunkat, hogy a barátoktól, családtagoktól várunk megerősítést. „Ugye, hogy mekkora szemétláda volt?” „Szerintetek sem érdemelt meg engem?” „Egyetértetek abban, hogy az ő hibája az egész?” Na, ezt ne! Már csak azért se, mert sok esetben hazugság lenne. Nem csak ő tehet mindenről. Különben is, ne hozd kellemetlen helyzetbe az ismerősöseidet, hogy arra bíztatod őket: szidják a volt pasidat, főleg, ha kedvelték. Igen, a családod, barátaid, szeretnek és melletted állnak, de ne önigazolásért menj hozzájuk.

 

4. Ne teregesd ki a szennyest!

 

Megcsaltak. Halálosan megvagyunk sértődve. Csorba esett az egónkon, önbizalmunkon. Ez megtorlást kíván. Ilyenkor szoktuk elpanaszkodni boldog-boldogtalannak, hogy mindig is egy szar alak volt, hogy nem tudott kielégíteni, büdös volt, ribancként kezelt és így tovább… vagyis neki állunk panaszkodni, kifecsegjük az összes létező és főleg intim titkot a volt párunkról. Ne tedd! Ezek a dolgok csak rátok tartoztak. Te szeretnéd, ha ő is ezt csinálná?

 

megcsalt nok tiz parancsolata 03

 

5. Nem alázzuk meg nyilvánosan!

 

Egyesek késztetést éreznek arra, hogy ország-világ előtt kezdjék el szidni a volt párjukat és manapság divatba jött a Facebookon kiírom mekkora patkány, „Lányok, kerüljétek el messzire, mert megcsal titeket! Senkihez sem tud hűséges lenni!” meg a „Vigyázzatok, mert nem mossa meg rendesen pöcsét!” Vagyis megy a színtiszta alázás, és ha belendül az ember, nem ismer határokat. Szerintem egy intelligens, valamire való nő nem tesz ilyet, hanem szépen, kulturáltan kezeli a szitut. Mondja el ezeket négy szem között a pasinak, de ne égesse már mindenki előtt, mert az méltatlan.

 

6. Ne ítéld magadat magányra!

 

„Én egyedül is boldog vagyok!”, „Nincs szükségem pasira a boldogsághoz!” Elhiszem, hogy így gondolod. És ha te úgy látod jónak, maradj egy darabig szingli, legyen meg újra az én-idő, tégy olyan dolgokat, amikre nem volt lehetőséget a párod mellett. De lássuk be, az ember társas lény, előbb-utóbb igénye lesz partnerre. Másfelől ha túl sokáig vagy szingli, fennáll az esélye annak, hogy kialakul a férfigyűlölet, arra meg mi szükség van? Nem leszel tőle boldogabb, csak akadályozni fog később a párkeresésben. Úgyhogy ne akar sem apáca, sem pedig kőkemény feminista lenni.

 

7. Kezdj el mielőbb randizni!

 

Miután letelt az a bizonyos gyászidőszak, amire igenis mindenkinek szüksége van, és más elkezdted szépen felépíteni az önbizalmadat, akkor mielőbb kezdj randizni! Nem feltétlenül azért, hogy újra szerelembe ess vagy párra lelj. Nem kell feltétlenül rögtön a másik ágyába bújni. Azért van erre szükség, hogy ne lásd, nincs veled baj: lehetsz egy magabiztos, szexi, kívánatos nő. Ne veszítsd el a kapcsolatot a férfiakkal. Csak akkor nem fogsz félni a tűztől, miután már egyszer megégetett, ha újra megbarátkozol vele.

 

megcsalt nok tiz parancsolata 04

 

8. Az új pasi nem az exed!

 

Gyakran esünk abba a hibába, hogy belénk égett az ex-pasi személyisége meg a vétke. Vagyis ha ő megcsalt, a következő is megfog. De ez baromság és ne is sértegessük már az új kedvest, hogy a volt partnerrel azonosítjuk. Az új pasinak Jani a neve, nem Peti, két teljesen különböző egyén, még akkor is, ha bizonyos dolgokban hasonlítanak. Tiszteld őt annyira, hogy nem veszed egy kalap alá a volt pároddal és illene neki esélyt adnod, amit csak úgy tehetsz meg, ha őszinte szívvel bizalmat szavazol neki!

 

9. Ne címkézd a pasikat!

 

Egy megcsalás után hajlamosak vagyunk címkézni. Minden pasi szemét, mindegyik csak „azt” akarja, mindegyik… és van egy szép hosszú lista arról, milyen gonoszak és disznók a férfiak. Mégis akarod őket, mert szerelemre és társra vágysz, márpedig ha nem egy nőt választasz partnerül, akkor maradnak a férfiak. Szóval hanyagold, hogy címkézed őket, mert egyrészt sértő, másrészt saját magad alatt vágod a fát.

 

10. Ha újabb esélyt adsz neki, igazán meg kell bocsátanod!

 

Vannak, akik túllendülnek a megcsaláson és belátják, az ő hibájuk is volt, illetve a férfi is szívből megbánta. Szeretik egymást és nem akarják elengedni a másikat. Újabb esélyt szavaznak meg maguknak, ami egy pokolian nehéz folyamat. Ne nehezítsük azzal, hogy állandóan felemlegetjük a történteket és időről-időre hozzávágjuk, hogy „te vagy a hűtlen”. Ha úgy döntünk, adunk egy második esélyt, akkor tényleg adjunk és lépjünk tovább. Ha azt mondod megbocsátottál, akkor tedd is azt, ne csak mondd!

 

 

 

Amennyiben tetszett a cikk, látogasd meg facebook oldalunkat és nyomj rá egy lájkot, hogy első kézből értesülhess az újdonságainkról! Ezen kívül szeretettel várunk Téged a csoportunkba is, ahol meg tudjuk beszélni a téma összes részleteit egy remek társaságban, még akkor is, ha nem értesz vele egyet. 

 

 

Ha tetszett a cikk, akkor ez is tetszeni fog:

 

Hazugság! Ha őszintén szeretted, sosem fogod elfelejteni!

Váltás teljes nézetre!
Az oldal tetejére!