A párkapcsolat a világ egyik legbonyolultabb dolga. Bár a családkép változik és a feministák is az élre törtek, mégis azt mondom nem olyan nehéz. Ha azzal a személlyel vagy akit tiszta szívedből szeretsz mégis félreértések adódnak az még nem jelenti a világvégét. 

 

apro dolgok 01

 

Kép: Freepik.com

 

 

Igenis sokszor piszok nehéz tud lenni egy kapcsolat, főleg egy hosszabb ideje tartó házasság. Vannak apró dolgok, amikről azért mindkét fél hajlamos megfeledkezni, mert meleg van, a munkájából adódóan éppen stresszes. Néhány dolgok összegyűjtöttem, hátha valakit érdekel. Elsőre lehet, hogy hülyén fog hangzani, de ha kipróbáljátok, lehet, hogy beválik ki tudja nem? A puding próbája az evés.

 

1. Tudom nem mindig célszerű és nem mindig vágyunk rá, de amikor csak lehet, azért aludjatok összebújva, ahányszor csak tehetitek.

 

2. Legjobb és legromantikusabb dolog ágyból TV-t nézni. Lehet romantikus vagy vicces a lényeg az, hogy kényeztessétek egymást és lustálkodjatok közösen az ágyban. Meglátjátok elég kellemes lesz.

 

3. Főzzetek együtt valamit. Biztos van valami nagy kedvenc, amit nagyon szeretnél megtanulni vagy megtanítani a párodnak. Itt a lehetőség irány a konyha.

 

apro dolgok 02

 

4. Néha nem árt úgy öltözni, ahogy azt a kedvesed szeretné. Biztosan elmesélte már az álmait. Tudod ki a kedvenc színésznője vagy melyik a kedvenc fehérneműje. Rajta lepd meg. Garantáltan le fog esni az álla.

 

5. Spontán ütemezz be egy kis együttlétet. A sex nyilván akkor a legjobb, ha a spontaneitástól heves, tudom ez nem mindig kivitelezhető, de higgyétek el megéri. Ki ne hagyjátok.

 

6. Ez más kicsit őskori, de manapság még aktuálisabb. Minél többször fogjátok meg egymás kezét. Érj hozzá. Hiszen ti egymáshoz tartoztok.

 

7. Küldj egy szerelmes e-mailt vagy e sexy  ( nem vulgáris ) fotót vagy szöveget magadról, amíg ő dolgozik. Lehetséges, hogy estére fel lesz tüzelve? Kiderül.

 

apro dolgok 03

 

8. Vegyél erőt magadon, és ha nagyon stresszes napja van és ideges masszírozd meg. Ennek egyetlen ember sem tudna ellen állni, és ki ne akarna egy rossz nap után egy masszázst?

 

9. Tudom, a pasik utálják, de azért néha próbáld meg.  Beszélgessetek sex után, lehet, hogy lenne mit mesélnie?

 

10. Nem kell mindig hadakozni és vitatkozni. Van olyan helyzet, amikor minden mindegy. Ő csak a magát mondja. Rossz napja volt. Kiadja magából a fáradt gőzt. Légy megértő és okos és egyszerűen csak érts egyet vele. Teljesen mindegy miről van szó!

 

11. Ki ne szeretné a meglepetéseket. Teljesen mindegy, hogy mikor csak lepd meg egy aprósággal.

 

apro dolgok 04

 

12. Hétvége a pihenésről szól. Tudom ez már durva lesz, de mi lenne, ha reggelit készítenél neki? Ez persze csak azoknak szól, akik egyáltalán nem készítenek reggelit még hétköznap sem.

 

13. Érdeklődj a családja és a barátai hogyléte felöl, légy képben, hogy mikor mit csinál és mutass némi érdeklődést feléjük. Kérdezd meg, hogy telt a napja, mit csinált, hogy érzi magát, kivel találkozott. Jobban fogja magát érezni és estére már le is vezette a felesleges stresszt.

 

 

Amennyiben tetszett a cikk, látogasd meg facebook oldalunkat és nyomj rá egy lájkot, hogy első kézből értesülhess az újdonságainkról! Ezen kívül szeretettel várunk Téged a csoportunkba is, ahol meg tudjuk beszélni a téma összes részleteit egy remek társaságban, még akkor is, ha nem értesz vele egyet. 

 

 Ha tetszett a cikk, akkor ez is tetszeni fog:

 

Férfi erogén zónák – Tesztelve a pasikon!

Váltás teljes nézetre!
Az oldal tetejére!