Alkalmi szex. Egyesek szerint bűnös, visszataszító dolog. A szerelem bemocskolása, hús hússal történő találkozása és már a gondolatát is elutasítják. Mások szerint teljesen természetes dolog, a gyors segítséget, a megoldást látják benne. Az biztosnak tűnik, hogy a test számára kielégítő, de vajon a léleknek is?

 

 

 

alkalmi szex kielegit 01

kép: freepik

 

Az nem kérdés, hogy a szexben nincs semmi rossz. Teljesen természetes tevékenység, persze csak ha mindkét fél akaratából jön létre. A szex hasznos, és egyúttal kellemes cselekvés, leginkább ezért is vágyunk rá, semmint a kutatások által bizonyított, pozitív egészségügyi hatás miatt.

 

Azért érdemes idekattintva elolvasni a reggeli szex jótékony hatásáról írt cikkünket.

 

A kérdés sokkal inkább az: Mi a helyzet azokkal, akiknek éppen nincs párjuk? Le kell mondaniuk a szex nyújtotta felemelő és csodálatos érzésről, csak mert nincs kedvesük? Nem, ezt senki sem várja el, de aki fizet a szexért vagy alkalmi viszonyba bonyolódik, annak vállalnia is kell a következményét. Bár épp azért tartozik a magánélet témakörébe, mert nem kell kiteregetni mások előtt. Ám ha az ember mégis nyíltan vállalja, hogy pártolja az alkalmi szexet és szívesen űzi az, az viselje el, ha esetleg emiatt mások ferde szemmel néznek rá.

 

De még mindig nem ez a főkérdés, hanem az: az alkalmi szex mindent megad, amire vágyunk? A csókot, az ölelést, a szenvedélyt, az érintést? Ha csak nem egy érzelmi analfabétával fekszik össze az ember vagy olyannal, aki dugni akar, semmint szeretkezni, akkor jó esély van arra, hogy igen: megkapja a vágyott gyengédséget. Ugyanis, aki szexre vágyik, az nem feltétlenül csak a kielégülésre hajt, hanem mindarra, ami vele jár.

 

Akár nőről, akár férfiről beszéljünk, ugyanúgy vágyhat a gyengédségre, a törődésre, hogy valaki kicsit szeresse a testét. Vágyik arra, hogy egy fél óra-óra vagy akár éjszaka erejéig valaki gyönyört és örömöt okozzon neki. Ehhez pedig nem kell feltétlenül ismerniük egymást, sem előtte, sem közben nem kell hosszasan beszélgetniük, ismerkedniük. Elég, ha csak vonzódnak a másikhoz és kellően készségesek.

 

alkalmi szex kielegit 02

 

Hiszen egyesek éppen azért preferálják az alkalmi szexet, mert nem kell „benyalni” a másiknak, jópofozni, meghódítani, ismerkedni. Nincs randi, sem játszmázás, vesződség vagy pénzpazarlás. Sőt, utána sincs szükség ezekre. Akár örökre el is felejthetik egymást, de volt legalább egy jó éjszakájuk, netán találtak valakit, aki vevő volt a titkos vágyaik kielégítésére.

 

De a lelki vágyaik is kielégülésre leltek? Mert nemcsak maga a szex természetes, hanem az is, hogy szeretetre, gyengédségre, megértésre, figyelemre vágyunk. Áhítozunk arra, hogy valaki megérintse a lelkünket, megsimogassa, csókokkal és gyengéd szavakkal borítsa. Akkor is ezt kívánjuk, ha egyedülállók vagyunk, de abban az esetben is, ha párban élők. Sokunknak talán még fontosabb is, mint maga a szex vagy legalábbis a fizikai érintés. És erről sem kell lemondani, ahogy magáról a szexről sem, ha épp szingli az ember.

 

Csupán jól kell választani partnert. Igen, még az alkalmi szexhez is. Nemcsak olyan tekintetben, hogy az illető ne legyen bántalmazó vagy pszichopata. Hanem, hogy tisztelettel bánjon a testünkkel és a lelkünkkel. Egyáltalán nem lehetetlen olyat kifogni, aki nemcsak testi, hanem lelki kielégülést is kínál. Ehhez pedig nem kell beleszeretni egymásba. Csak arra a rövidke időre kell szeretettel bánni egymással, amíg tart a szeretkezés.

 

alkalmi szex kielegit 03

 

Hogyha sikerül találni egy ilyen embert, akkor elmarad a végén az ürességérzet. Nem fogsz sírni. Nem fogod rosszul érezni magad vagy szégyellni a tettedet, ha esetleg ilyen érzések kerítenének a hatalmuk a puszta szex vágya miatt. Sőt, kifejezetten jól fogod érezni magadat. Nem összetörve, hanem még erősebben és elevenebben lépsz majd ki az ágyból, az ajtón…

 

Persze nem az a cél ezzel a cikkel, hogy az alkalmi szex előnyeit reklámozzuk. Különben sincs benne semmi bűnös dolog. Mások vagyunk. Valakinek belefér, valakinek nem. Ha te olyan életvitelt élsz, amelybe belefér, akkor tudd: arra is van lehetőség, hogy a testi kielégülés mellett lelkire is lelj.  Hogy azután mi történik, megjósolhatatlan. Talán csak feldobódsz egy jó időre, de az is lehet, hogy idővel épp abban leled meg a társadat, aki képes volt minden téren kielégíteni és örömöt okozni.

 

 

Amennyiben tetszett a cikk, látogasd meg facebook oldalunkat és nyomj rá egy lájkot, hogy első kézből értesülhess az újdonságainkról! Ezen kívül szeretettel várunk Téged a csoportunkba is, ahol meg tudjuk beszélni a téma összes részleteit egy remek társaságban, még akkor is, ha nem értesz vele egyet. 

 

Ha tetszett a cikk, akkor ez is tetszeni fog:

 

Senki sem beszél róla, pedig kellene: Szex utáni depresszió

 

 TÁMOGASSUK EGYMÁST!

 

Mint azt bizonyára ti is tudjátok, a jelenlegi járványhelyzet sokakat megvisel, ahogy a magazinokat is. Sajnos mi sem vagyunk kivételek. De igyekszünk a nehézségek ellenére is kitartani és minden körülmény ellenére, továbbra is a maximumot nyújtani nektek, minőségi cikkekkel szórakoztatni, informálni benneteket.

 

Ezért arra kérünk titeket, kedves olvasóinkat, hogy támogassatok bennünket! Az alábbi számlaszámon tudjuk fogadni a felajánlásokat, amelyek hozzásegíthetnek bennünket a magazin fennmaradásához.

 

Cserébe ígérjük, hogy a tőlünk telhető legjobbat nyújtjuk nektek!

 

Bankszámlaszám: 10918001-00000025-99320004 (UniCredit)

 

Cégnév: Mega-Invest Ingatlanközvetítő és Tanácsadó Korlátolt Felelősségű Társaság

Pin It
Váltás teljes nézetre!
Az oldal tetejére!