Már egy éve annak, hogy Klaudia és András házasok. De összesen hat éve vannak együtt. Nemrég merült fel bennük a gyerekvállalás gondolata. Klaudia valamivel jobban vágyik a gyerekre, Andrásnak viszont vannak fenntartásai. Ennek ellenére vállalta, hogy teljesíti felesége vágyát és családot alapítanak. Csakhogy egy régi félelem már jó ideje motoszkál Klaudiában…

 

 

felek szulni mert megcsal 01

Kép: maternityacupunctureassociation.org

 

Nagyon vágyok egy gyerekre. Mindig is szerettem volna. András sem ellenzi, csak éppen fél attól, hogy utána a gyerek lesz az első az életünkben és körülötte fog forogni a világ. Hogy utána nem leszünk annyira szabadok, nem tudunk majd olyan felhőtlenül élni, mert a gyerek érdekeit kell szem előtt tartani. Tehát kicsit fél attól, hogy visszavesz majd az életünkből és kevéssé lesz olyan izgalmas.

 

Megnyugtattam, hogy gyerek mellett is lehet élni. Elfogadta és úgy döntött, hogy hajlandó családot alapítani. Nem is itt kezdődik a baj. Hanem azzal, hogy félek. Vágyom a gyerekre, de mégis félek gyereket vállalni. Talán azért, mert annyi rosszat hallottam a környezetemben arról, hogy a pasik félrelépnek abban az időszakban, amíg a nő terhes, meg utána is, amíg nem képesek újra szexelni.

 

Ehhez hozzájön az is, hogy Andrásnak óriási a szexuális étvágya. Mindennap vagy második nap igényli a szexet vagy hogy kielégítsem. Tudom, hogy régebben pornót is nézett és rendszeresen maszturbált. Ez még talán annyira nem is zavarna, ha tudnám, hogy újra a saját kezére kell szorulnia. A pornó már kicsit stresszelne. De attól jobban félek, mi lesz, ha félremegy?

 

Eddig hűséges volt hozzám, sosem csalt meg. Nem is adott okot arra, hogy félnem keljen. Na, de sok ilyen pasinak sikerült már félrelépnie! Persze, igyekezni fogok terhesen is kielégíteni őt, már amennyire lehetőségeim engedni fogják és lesz hozzá energiám is. Ebben bízok, hogy így talán sikerül megtartanom. Már ha egyáltalán kívánni fog úgy, hogy terhes vagyok. Folyton ezen pörög az agyam, mi lesz, ha nem leszek képes megadni neki mindent, amire vágyik. Valószínűleg olyan izgalmas és változatos nemi életet nem fogunk tudni élni, mint most.

 

felek szulni mert megcsal 02

 

Ha arra gondolok, hogy több hónapon át nem lesz szex az életében, nem tudom kielégíteni… szinte látom magam előtt, hogy meg fog csalni. Hogyha nem is feltétlenül úgy, hogy elmegy és befizeti magát egy prostihoz, akkor majd valakivel a munkahelyén vagy a kocsmában, mikor elmegy a haverokkal. Kész, még teherbe sem estem, de már attól rettegek, hogy mi lesz, amikor sikerül.

Mert lehet, hogy eddig sosem csalt meg és nem is vágyott másra, de miért pont az én férjem lenne az, aki képes türelmesen várni, amíg újra ágyba bújhat velem? Tényleg rengeteget hallottam arról, hogy az addig hűséges férfiak úgy érezték, joguk van egy kis félrelépéshez, amíg a nejük a gyereküket várja. Sőt, olyat is hallottam, hogy volt olyan nő, akinek erről tudomása volt és nem zavarta. Azt vallotta: belefér. Hát nem, nekem nem fér bele!

 

Jó, tényleg nem várhatom, hogy fogadalmat tegyen arra az időre és megvonja magától a testi örömöket. Elégítse ki magát, de ne menjen már máshoz! Olyan nagy kérés ez? Ha már vállalom, hogy kilenc hónapon keresztül hordozom a gyermekünket, nem tudna megtenni annyit, hogy megfékezi magát? Ennyire hajtaná a vére, az ösztöne, hogy menjen és szórja a magvait?

 

Logikus lenne, hogy beszélek vele erről, de nem merek. Egyrészt nem akarom megsérteni, másrészt nem szeretnék neki ötletet se adni. Nehogy véletlenül pont én ültessem el a bogarat a fülében, hogy talán félre kellene lépnie, mert úgy se jövök rá, nem tudom meg és amiről nem tudok, az nem fáj.

 

felek szulni mert megcsal 03

 

Talán csak képzelődöm és alaptalanak a félelmeim. Paranoiás vagyok és bebeszélem magamnak a hülyeséget. Vagy mások beszélték belém azzal, hogy „ez normális”, meg hogy annyi mindenkivel megesik, hogy ne csodálkozzak, ha velünk is. Akármennyire is szeretnék bízni a házasságunkban és Andrásban, nem tehetek róla, gyötör a félelem. Lehet, hogy klinikai eset vagyok és segítségre lenne szükségem, mielőtt megháborodok.

 

Megeshet, hogy épp emiatt nem jön össze a gyerek. Már hónapok óta próbálkozunk. Biztos nem tesz jót sem a testemnek, sem a lelkemnek, ez a kettősség, hogy szeretném is, de félek tőle. Tartok attól, hogy azt a kilenc hónapot végig fogom rettegni, hogy mikor, hol van András és kivel és az agyára fogok menni a féltékenységi drámáimmal, ami meg persze nem tesz jót a házasságunknak. Ördögi kör ez. Lehet nem is kellene gyereket vállalni vagy egyszerűen el kellene engednem. Ha megcsal, megcsal, majd túlélem. Mások is túlélték. Lehet, hogy valóban ez a normális. Csak ne rettegjek már!

 

 

Amennyiben tetszett a cikk, látogasd meg facebook oldalunkat és nyomj rá egy lájkot, hogy első kézből értesülhess az újdonságainkról! Ezen kívül szeretettel várunk Téged a csoportunkba is, ahol meg tudjuk beszélni a téma összes részleteit egy remek társaságban, még akkor is, ha nem értesz vele egyet. 

 

Ha tetszett a cikk, akkor ez is tetszeni fog:

 

Meglepő lehet, de igenis sok férfinak van önértékelési gondja

Váltás teljes nézetre!
Az oldal tetejére!