Nagyon sok férfi, de még nő is megteszi. Taktikáznak, játszmáznak a szerelemben, mintha az egész valami sakkjáték lenne, ahelyett, hogy őszintén és nyíltan állnának bele a kapcsolatukba. Utána megcsodálkoznak, ha sírás lesz a vége.

 

 

 

gyava jatszmazik 01

kép: unsplash

 

Egyeseknek nem kell taktikai tippekért a szomszédba mennie. A nők eszközei általában a szeretet- és a szexmegvonás. Illetve duzzognak, hisztiznek, Jégkirálynőt játszanak.

 

 

De milyen ember az, aki szexszel manipulál? Erről idekattintva olvashatsz.

 

Velük szemben a pasik inkább megvonják a figyelmüket, mellőzik a partnert vagy a klasszikus lépés az: lógatják a levegőben. Persze nem szó szerint, csak éppen magát a kapcsolatot. Kerülik az egyenes választ arra, hogy hányadán is állnak, ködösítenek, sumákolnak, elferdítenek. Később meg, ha a nők számon kérik őket még le is tagadják. Úgy érzik, nincs más eszköz arra, hogy célt érjenek.

 

Azt kérdezed, mire jó ez? Miért csinálják? Hogy időt nyerjenek! Mert még nem biztos magukban, sem a partnerükben, ezért időre van szükség a „teszteléshez”. Le kell tesztelni, mit szól a partner ahhoz, ha szó nélkül eltűnik egy-két napra, vagy nem több időre, pláne akkor, ha túl gyorsnak érzi azt, ahogy haladnak a dolgok. Vagy mit fog reagálni arra, ha más nőkkel beszélget, a képeiket like-olja vagy azért nem találkoznak pénteken, mert a haverokkal megy bulizni.

 

gyava jatszmazik 02

 

Mindeközben szerencsétlen nő meg egyre szerelmesebb. Nem tudja, hogy teszt alatt áll, de érzi a férfi bizonytalanságát, ezért megpróbál részt venni a játékban. Kifordul önmagából, mindent elkövet annak érdekében, hogy átmenjen a teszteken és meghódítsa a férfit. Már aki persze hajlandó arra, mert néhány nő, ha megorrontja ezt a komolytalanságot, a játszmaszagot, akkor egyből ki is száll. Valószínűleg ez a lehető legbölcsebb döntés, mert tényleg nem kellene tudatosan szívatni egymást.

 

A játszmázás, a gyávák játéka, akik nem merik felvállalni az érzéseiket, a véleményüket, akik lopják más drága idejét. Persze, nem lehet a legelején mindjárt eldönteni valakiről, ő lesz-e a Nagy Ő, de akkor sem fair, hogy ezt játszmázással kell kideríteni. Hát nem lehet őszinte, nyílt beszélgetéseket folytatni arról, kinek mi az elképzelése a kapcsolatot vagy a jövőt illetően? Nem lehet természetes úton megtapasztalni bizonyos dolgokat, muszáj azokat durva módon előidézni?

 

Az is igaz, hogy minden férfi más és szerencsére egyesek nem taktikáznak. Ami meg a többieket illeti: hosszabb vagy rövidebb ideig játszanak taktikázós-katonásos-küldetésesdit. A nők meg azt hiszik: mindenről ők tehetnek. Talán valóban túlságosan sokat akartak vagy túl gyorsan haladtak. Valóban fojtogató a szeretetük, a jelenlétük. Fogalmuk sincs arról, mi a valódi probléma, ezért kínjukban vaktában lövöldöznek és közben egyre csak stresszelnek, hiszen csak kell nekik a pasi.

 

gyava jatszmazik 03

 

De közben folyamatosan lemond önmagáról, a személyiségéről és olyanná válik, mint akire a férfi vágyik vagy legalább azt hiszi, tudja mire vágyik. Sok pasi még ilyenkor sem fedi fel a lapjait, csak továbbjátszik és bizonytalanságban tartja a partnerét. Az a legszebb, hogy egyesek azt gondolják, ezzel tesznek a jót nőnek is, mert az őszinteség biztos fájna neki. A lótúrót! A hazudozás meg a taktikázás sokkal jobban fáj. Mégis, hogy lehetne így megbízni a partnerben, amikor úgy játszadozik, mint egy ötéves a traktorjával? Mikor fogalma sincs arról, hova tart a kapcsolat?

 

Itt lenne az ideje annak, hogy az emberek felelősséget vállaljanak önmagukért. Bújjanak szépen elő a taktikai központból és hagyjanak fel a hadművelettel. Mondják ki, amit éreznek, játszanak nyílt lapokkal és ne a csalási lehetőségeket keressék. Mindegy, hogy valaki azért teszi, mert esett már pofára, sokat csalódott, mert fél vagy egyszerűen nem tudja eldönteni mit akar. Ha valaki valódi, őszinte, biztos kapcsolatra vágyik, annak meg kell nyílnia és fel kell hagynia a játszmákkal. Felnőttek vagyunk, nem pedig gyerekek. Aki így próbál meg társat találni, ne csodálkozzon azon, hogy nem fog, de ha mégis: abban nem lesz köszönet.  Annak a párja bizony nem lesz boldog és ha ő nem lesz az, akkor a kapcsolat is megmérgeződik.

 

.be">
.be

 

 

Amennyiben tetszett a cikk, látogasd meg facebook oldalunkat és nyomj rá egy lájkot, hogy első kézből értesülhess az újdonságainkról! Ezen kívül szeretettel várunk Téged a csoportunkba is, ahol meg tudjuk beszélni a téma összes részleteit egy remek társaságban, még akkor is, ha nem értesz vele egyet. 

 

Ha tetszett a cikk, akkor ez is tetszeni fog:

 

Meg akarok felelni a páromnak, mert szeretem. Miért olyan nagy baj ez?

 

 TÁMOGASSUK EGYMÁST!

 

Mint azt bizonyára ti is tudjátok, a jelenlegi járványhelyzet sokakat megvisel, ahogy a magazinokat is. Sajnos mi sem vagyunk kivételek. De igyekszünk a nehézségek ellenére is kitartani és minden körülmény ellenére, továbbra is a maximumot nyújtani nektek, minőségi cikkekkel szórakoztatni, informálni benneteket.

 

Ezért arra kérünk titeket, kedves olvasóinkat, hogy támogassatok bennünket! Az alábbi számlaszámon tudjuk fogadni a felajánlásokat, amelyek hozzásegíthetnek bennünket a magazin fennmaradásához.

 

Cserébe ígérjük, hogy a tőlünk telhető legjobbat nyújtjuk nektek!

 

Bankszámlaszám: 10918001-00000025-99320004 (UniCredit)

 

Cégnév: Mega-Invest Ingatlanközvetítő és Tanácsadó Korlátolt Felelősségű Társaság

Váltás teljes nézetre!
Az oldal tetejére!