Gyakran látni olyan párokat, ahol a nő valahol negyven és ötven között van, a pasija meg még harminc alatt. Azért vagyunk páran, akik nem mindjárt rosszat feltételezünk, hogy a pasi biztos csak kihasználja. Miért ne lehetne közöttük őszinte szerelem? Elvégre ilyenről is lehet hallani. Meg persze olyanról, hogy a hölgy fizet a fiúnak a szexszért. Végülis, ha ez jó mindkettőjüknek, miért kellene megszólni őket?

 

 

fiatal penzemert van velem 01

kép: lescougars.org

 

Már két éve tart így Adélék viszonya, és eddig egyiküknek sem volt oka panaszra. Adél negyvenöt éves, Bertalan pedig huszonöt és egyetemre jár. Egy bárban ismerkedtek meg. Bertalan odament Adélhoz, hogy felcsípje. Mint kiderült, csak egyszeri alkalomnak szánta, tudni akarta milyen egy idősebb nővel a szex. Szex után ezt mindjárt is megbeszélték, hiszen Adél egy intelligens nő, nem voltak hiú ábrándjai.

 

Ellenben tett egy ajánlatot a fiúnak: ha hajlandó vagy velem heti kettő-három alkalommal találkozni és szexelni, fizetek neked. Ugyanis megteheti. Elvált, van két fia, és saját vállalkozása, ami elég jól megy. Őszintén elmondta, hogy nem férjre, nem apapótlékra vágyik, nem is akarja, hogy találkozzon a gyerekeivel. Csak menjenek el együtt randizni, utána feküdjön le vele egy panzióban vagy akár a fiúnál. Lehet mellette barátnője, mással is lefekhet, csak ne tudjon róla. Keltse azt az illúziót, hogy csak ő van és akkor fizet neki.

 

Bertalan meglepődött a lehetőségen és gondolkodási időt kért. A szex kétségtelenül jó volt és a suli és a diákmeló mellett a plusz pénz sem ártott volna neki, mert albérletben lakik. Adél pedig nem csúnya, sőt, egy ilyen nővel mutatkozni mindig elismerést szül a férfiak körében. De tulajdonképpen csak-csak a prostija lenne, hiszen pénzt kapna érte. Ám másnapra már meg is beszélte az önérzetével a dolgot: ez csak szex, szórakozás, mindkettőjüknek jó így, mi rossz van benne? Ő jót tesz Adéllal és kényezteti és ő is jól jár, hiszen pénzt kap ezért.

 

Működik is a dolog, mindkettőjük elégedett. Márpedig ha így van, miért kellene ezért bármelyiküket is megszólni? Mert a fiatal fiú nem elég tisztességes módon jut az albérletpénzhez? Vagy mert a középkorú nő nem bír magának párt találni? Na, de ha nem is akar? Neki csak ez kell, egy kis mozi, vacsi, bározás, beszélgetés, de főleg szex. Márpedig ezért kész fizetni, mert egyszerűbb és könnyebb, mintsem olyat fogni, aki szerelmes belé vagy hasonló kalandokra vágyik egy idősebb nővel.

 

fiatal penzemert van velem 03

 

Az meg nem is kérdés, miért nem a saját korosztályukban keresgélnek az Adélhoz hasonló nők. Egy fiatal, energikus, vállalkozó szellemű pasira vágynak. Ha nem fizetnének, nem biztos, hogy kapnának vagy csak nagy sokára. Nekik viszont azonnal kell, méghozzá olyan, aki feledteti velük a korukat, megfiatalítja őket, nem fintorognak az esetleges ráncok vagy májfoltok láttán. Fizetnek, hogy hozzájuk érjenek, hogy elhitessék velük: szépek és kívánatosak. De valakinek ez sem kell, csak a változatos, izgalmas nemi élet.

Talán egyeseknek ez szánalmasasnak tűnik mindkét oldalról. Pedig egyikük sem tesz olyat, amit nem akar. Mindketten elégedettek és boldogok így. Akkor miért kellene ezért bárkit is elítélni? Az kevésbé bűnös dolog, ha egy férfi fizet a nőnek, de fordítva már felháborító vagy visszataszító? Ilyen világot élünk, most már egy nő is fizethet a szexszért.

 

Adél önérzetét nem sérti, hogy Bertalan csak a pénzéért van vele. Számára ez színtiszta üzlet, valamit valamiért. Különben is úgy van vele, hogy pénzimádat meg szükséghelyzet ide vagy oda, ha annyira gázos lenne, akkor a fiú nem volna vele. De innen látszik, hogy élvezi a dolgot és neki is jó. Vagyis neki elismerés, hogy bár a fiú elsősorban a pénz miatt van vele, mégis hajlandó évek óta vele ágyba bújni.

 

fiatal penzemert van velem 03

 

Ha pedig egyszer megunná őt vagy más okból rúgná fel az egyezséget, őt az sem zavarná. Hiszen nem szereti. Kedveli és el van vele, de ugyanezt a figyelmet és a testiséget megkaphatja mástól is. Amíg csak vágyik rá, hajlandó lesz fizetni. Szerencsére fiatal fiúkból, egyetemistákból vagy legalábbis olyanokból, akik nem tudják, mihez kezdjenek magukkal vagy nem akarnak dolgozni, azokból nincs hiány. Sokkal többen csinálják ezt mintsem gondolnánk. Igen, többet hallani arról, hogy a pasi fizet a nőnek, de ugyanolyan hétköznapinak számít ez, ha fordítva történik.

 

És ha azt normálisnak, elfogadottnak tartjuk, hogy az idősebb pasi fizet szexszért, akkor miért a nőket kellene megszólni azért, ha ők teszik? Adél attól még egy jóravaló nő, csak annyi, hogy fizet a testi gyönyörért. Nem úgy el kell elképzelni, mint egy külsőleg vagy lelki szinten megzuhant nőt, aki így próbál egy kis önbizalomfröccshöz jutni, elhitetni magával, hogy szép és értékes. Nincs szüksége erre, tudja ezt magától is. Neki csak a szex kell. Ezért nem kell többet látni a sztoriba, mint amennyi valójában. Egy negyven feletti nő, akinek egészséges testi vágyai vannak. Miért ne kaphatná meg olyan úton, ahogy csak tudja? Csak mert nem vágyik társra már ne is legyen szex az életében? Jól tudjuk, hogy ma már a kettő jól el tud különülni. Annyi, hogy ő fizet érte, mert megteheti.

 

 

Amennyiben tetszett a cikk, látogasd meg facebook oldalunkat és nyomj rá egy lájkot, hogy első kézből értesülhess az újdonságainkról! Ezen kívül szeretettel várunk Téged a csoportunkba is, ahol meg tudjuk beszélni a téma összes részleteit egy remek társaságban, még akkor is, ha nem értesz vele egyet. 

 

 

 

A házasságig várt a szexszel és meg is bánta – Mit gondolsz, miért?

Váltás teljes nézetre!
Az oldal tetejére!