Elhiheted, nem azért tettek így, mert kellett az újabb BMW-re a pénz vagy a luxusházra jakuzzival. De még csak nem is a tengerparti nyaralásukra gyűjtöttek. Akkor még fiatalok voltak és nemrég kerültek össze. A húszas éveik közepén jártak, albérletben laktak, hol az egyiknek, hol a másiknak volt munkája. Folyamatos anyagi gondokkal küzdöttek és nem számíthattak segítségre.

 

webkamera szex 01

Kép: operimg.pw

 

Evelin és Beni (Benedek) között nem volt probléma a szerelemmel. Egy év ismeretség után közös albérletbe költöztek. Mindketten frissen végeztek az iskolában és állandó elhelyezkedési problémával küzdöttek. Egyáltalán nem voltak munkakerülők, hiszen terveik voltak a jövőt illetően, ezért dolgozni szerettek volna. Ám hol Eveleninnek, hol Beninek volt munkája és azok sem tartottak örökké. Vagy ideigleneset találtak vagy csak annyit kerestek, hogy az albérletet meg a rezsit kifizessék.

 

Sokáig éltek a létminimumon, de addig is biztonságban érezték magukat. Ám végképp kicsúszott a talaj a lábuk alól, amikor mindkettőjük munkahelye megszűnt és villámgyorsan mínuszba kerültek. Sehogy sem jutottak egyről-kettőre. Egy idő után már szinte minden megoldásra nyitottak voltak, csakhogy kikecmeregjenek a rossz anyagi helyzetükből. Gyakran töprengtek azon, miként szerezhetnénk rövid időn belül több pénzt. Egyszer fel is merült poénból az online szex, hogy webkamra előtt, élőben szeretkeznek. Először csak nevettek rajta, hogy az milyen vicces lenne, de biztos dőlne hozzájuk a pénz.

 

webkamera szex 02

 

Azután eljött a nap, amikor nem nevettek rajta, hanem komolyan megfontolták. Evelin sosem volt szégyenlős típus, de Beni viszont igen. Ezt úgy orvosolták gondolatban, hogy majd úgy csinálják, hogy az arca ne látszódjon. Na jó, de mi lesz, ha meglátja egy ismerősük? Azzal nyugtatták magukat: ugyan, nagy ez a világ. Meg majd úgy csinálják, hogy csak külföldiek lássák. Akkor meg nem mindegy?

 

Miután teljesen veszélytelennek tűnt, ellenben sok pénzt ígért rákerestek a neten. Találtak is egy ezzel foglalkozó céget, aki lányokat, illetve párokat keresett. Egy magánlakáson találkoztak a közvetítővel, aki elmondta, hogy Evelin és Beni mondja meg mikor, mennyit, mennyiért dolgoznak, kapnak egy szobát meg felszerelést. A közvetítő egy minimális összeget kér a szobáért és a felszerelésért, a többi az övéké, hiszen a cég a pár által meghatározott percdíjon kívül egyébként is megkéri magának a szolgáltatás árát.

 

Úgyhogy megtörtént a szerződéskötés, a regisztráció, a többi rájuk lett hagyva. Onnantól kezdve ők léptek be a weboldalra és állították be mely országok láthatják a műsort és melyikek nem. Természetesen Magyarország kikerült a listából. Bár azért akadtak kétségeik, de úgy voltak vele, egy alkalom belefér. Ha nem jó, akkor abbahagyják, maximum elmondhatják magukról, hogy ezt is kipróbálták.

 

„Iszonyatosan idegesek voltunk az elsőnél. Annyira, hogy szinte majdnem végig misszionáriusban csináltuk meg egy rövid ideig úgy, hogy én voltam felül. Próbáltunk ara gondolni, hogy csak szeretkezünk, senki sem bámul bennünket. Igyekeztem nagyon erotikusnak mutatkozni és a melleimmel játszadoztam meg hangosan nyögdécseltem. Úgy éreztem magam, mintha pornószínésznő lennék és undorodtam magamtól. De mikor megtudtuk, hogy egy órányi szexel negyvenezret kerestünk, felragyogott bennünk a remény. Akkor jött meg igazán a kedvünk ahhoz, hogy ezt csináljuk. Végülis, szexeltünk, nagyjából jól éreztük magunkat és pénzt kerestünk vele.”

 

webkamera szex 03

 

A közvetítő adott néhány tippet, mivel érdemes kicsit fűszerezni a páros szexet, mert általában azokért fizetnek több pénzt, ahol csoportos szex történik, anális közösülés, leszbi show meg persze ahol beleszólhat az is, aki nézi a műsort és teljesítik a kívánságait.

 

Evelinék úgy voltak vele, annyi belefér, hogy több meg érdekesebb pózokba csinálják. Az első ilyen hétvégéjükön, mikor bevállalták, hogy mindkét nap négyszer szeretkeznek egy órát és volt benne anális szex, orális és mindenféle egzotikus pózban csinálták, háromszázezret kerestek. A mennyekben érezték magukat. Meglátták a fényt az alagút végén. Végre nemcsak a bérleti díjra, a rezsire meg a melegszendvicskrémre volt pénzük, hanem arra is, hogy elmejenek valahova vacsorázni, és kicsit költsenek magukra. Főleg Evelin érezte, hogy megérdemli, aki mint kiderült a dicséreteket kapta, hiszen ő látszódott jobban a felvételeken és ő vállalta be, hogy mindenfélét tegyen vele Beni.

 

De egyáltalán nem ment rá a kapcsolatuk rovására a webkamerás szex. Eldöntötték, hogy egy hónapig csinálják, utána befejezik. Ám nem így lett. Mindig eszükbe jutott egy újabb ötlet, mivel dobhatnák fel a szexperceiket és el is olvastak néhány megjegyzést, mire vágynak a nézőik. Előkerültek hát a BDSM eszközök, a vibrátorok és saját elmondásuk szerint „sok olyan dolgot is megtettek, amire nem büszkék”, de rengeteg pénzt hozott nekik.

 

webkamera szex 04

 

Négy éven keresztül csinálták, hétvégente és hétköznap egyaránt, mellette mindketten elvégeztek egy tanfolyamot és élvezték, hogy több idejük jut egymásra. Azóta vettek egy saját lakást, egy autót és mondhatni szerényen, de kényelmesen eléldegélnek. Ugyanis nem verték nagy dobra, hogy mennyi pénzük van. Ám mivel így is feltűnt a környezetüknek, hogy néhány éve még nyomorogtak, most meg milyen szépen viszik egyről a kettőre, azt hazudták, hogy egy külföldi cégnél dolgoznak, fordítanak és mellette Beni nyert egy nagyobb összeget szerencsejátékon.

 

Evelin úgy mondta „Meghalnánk a szégyentől, ha valaki megtudná. Pedig mindenki tudja milyen rossz helyzetben voltunk. Egy részt úgy vagyok vele, nem szégyen, amit csináltunk. Mindenki a maga ura és úgy próbál boldogulni, ahogy. Nekünk így sikerült. Megdolgoztunk a pénzünkért. Csak persze, nem akarnám, hogy mindenki rajtunk nevessek meg gúnyolódjon.”

 

Az élő, webkamerás szex után mindketten elhelyezkedtek. Egyikük eladó lett, a másikuk segédmunkás. De túlságosan hozzászoktak a jóhoz. Heti 5 nap 8 órás munkával nem keresnek annyit, mint a szexmunkával, így azon morfondíroznak, hogy saját vállalkozást indítanak. Természetesen nem online szexet.

 

 

Amennyiben tetszett a cikk, látogasd meg facebook oldalunkat és nyomj rá egy lájkot, hogy első kézből értesülhess az újdonságainkról! Ezen kívül szeretettel várunk Téged a csoportunkba is, ahol meg tudjuk beszélni a téma összes részleteit egy remek társaságban, még akkor is, ha nem értesz vele egyet. 

 

Ha tetszett a cikk, akkor ezek is tetszeni fognak:

 

Lefeküdt a barátnője anyjával. A pasi vagy az anya a bűnös?

Váltás teljes nézetre!
Az oldal tetejére!