Oké, tudjuk, hogy nem vagyunk tökéletesek. Lehetnek dilijeink, hülye szokásaink, gázos berögzültségeink, ahogy persze a pasiknak is. Megkérdeztünk néhány férfit, hogy melyek azok a klasszikus női típusok, akiktől hidegrázásuk van, akiket messzire elkerülnek és álmukba sem jutna eszükbe feleségül venni. Reméljük, Te nem vagy közöttük…

 

  noi tipusok akiket elkerülnek 01

 

Kép: Pixabay.com

 

Természetesen ezek egyedi válaszok, elvégre mindenkinek más az ízlése. Van olyan, akiknek meg pont ezen típusok között rejlik az álomnő. De szerény kis felmérésünk alapján több pasitól is következő példákat halottuk, hogy ezekkel a női típusokkal vannak a legnagyobb gondban, mert őket szeretnék a legkevésbé maguk mellett tudni.

 

A parancsolgató típus

 

Nem meglepő, hogy az első, aki mindjárt az eszükbe jutott, az a dirigálós, parancsolgatós típus. Gergő exbarátnője is ilyen volt. Meg volt halva, amikor a párja beosztotta az idejét, megmondta, mit tegyen és mikor. Szerinte meglehetősen kevés pasit indít be egy 0-24-ben kattogó domina. Attól meg egyenesen égnek állt a haja, mikor szeretetett volna kicsit leülni, olvasgatni, tévét nézni és olyankor állt elő a volt kedvese, hogy mi mindent kellene megcsinálnia és feladatokat osztogatatott neki. Másfél évig bírta mellette, mert mindig abban reménykedett, hogy megváltozik.

 

noi tipusok akiket elkerülnek 02

 

Az örökösen féltékeny típus

 

Ha ez egy ranglista lenne, akkor mondhatni az előbbit szorosan követné az örökösen féltékenykedő típus. Karesz barátnője is ilyen és rendszeresen kiidegeli. De több férfi is megjegyezte, hogy azt nehezményezik, hogy általában a nőnek semmi oka arra, hogy féltékeny legyen, és olyan, mintha keresné jeleket, a potenciális ellenséget, akire az lehet. Karesz szerint biztos van olyan, aki így akar egy kis önbizalomhoz jutni, (mint például a kedvese) és eleinte bele is ment a játékba és folyton nyugtatgatta a párját, hogy soha másra sem nézne. Kezdi kibírhatatlannak érezni az állandó bizalmatlanságot, és amióta rajta kapta, hogy kutakodik, már a szakítást fontolgatja fél év után.

 

A szépség- és sminkmániás típus

 

Zsolt úgy ismerkedett meg az ex barátnőjével, hogy saját szavaival élve „egy kiló vakolat volt rajta”. De annyira megtetszett a jelleme, hogy abban bízott, majd ő leszoktatja arról, hogy úgy nézzen ki, mint egy fehérre meszelt múmia. Idegesítette az alapozója, a rúzsa és a túl feltűnő sminkje. El is mesélte, hogy szabályosan sokkot kapott, mikor először látta smink nélkül, mivel a smink kikezdte az arcbőrét. Ráadásul nem elég, hogy egy óra megy el csak a sminkkel, de alapvetően is szépségmániás a partnere. Folyton madáradagokat eszik, mindennap megnézi a súlyát, a nem létező feleslegére panaszkodik. Négy hónap után kiadta az útját, mert elege lett abból, hogy folyton a tükröt bámulja és magával van elfoglalva. Ő amúgy is a természetes szépség híve és annak, ha egy nőnek jó étvágya van.

 

noi tipusok akiket elkerülnek 03

 

A birtoklásmániás típus

 

Igen, Robi is szeret a párjával lenni, időnként összebújni, minőségi időt tölteni vele, de nem szeretne összeolvadni a kedvesével. Nem vágyik arra, hogy sziámi ikrek legyenek. Kell neki a privát szféra, a tér, hogy néha magával a hobbijával is foglalkozhasson vagy nyugodtan elmehessen a barátaival és annak örülne a legjobban, ha a párja is így tenne. De nem teszi, és ki van akadva a társfüggő nőjétől, akinek a nap 24 órája is kevés lenne arra, hogy Robival legyen, mert nem bír nélküle létezni és állandóan a nyakába liheg.

 

A Facebook meg az Insta maca típus

 

Atesz már két hónap után begurult a barátnőjére, akinek az volt a heppje, hogy állandóan szelfiket készített magukról, szinte minden létező pillanatban, amikor együtt voltak. Minden randi ezzel kezdődött, hogy előbb fel kellett tolnia a netre. De úgy látta, hogy amikor nincsenek együtt, a kedves akkor is „csöcsös” meg „csücsörítős” képeket pakol fel magáról és megkérte, hogy ne tegye, mert bántja. Egy darabig még ki is bírta, de úgy tűnik a közösségi oldalak iránt volt hűségesebb. Mikor a szelfiken kívül – csók közben, tükör előtt, szex után - már önmagát is külön fotózgatta a találkozók alatt, akkor döntötte el Atesz, hogy ennyi volt a kapcsolat.

 

noi tipusok akiket elkerülnek 05

 

Az örökösen panaszkodó típus

 

Zoli szerint nem az a baj, ha egy nőnek problémája van. Teljesen természetes és szívesen meg is hallgatja a párját. De mikor mindennap ugyanaz a baja és újra és újra elmeséli, hogy még mindig mocsok vele a kolléganő, vagy továbbra sem ír a barátnője, akivel összeveszett és hogy egyébként is áruló, attól még ő is besokall, pedig elmondása szerint igen nagy türelemmel bír. Ki van attól, hogy a párja mindenben csak a rosszat látja meg, hogy mennyien bántják és gonosz az egész világ, olyankor már elküldené melegebb éghajlatra. Nem bírja a negatív nőket, akik mindenkiről csak a rosszat feltételezik. Ezért is szakított az exével.

 

Nem vágyik a szexre típus

 

Több pasi is azt mondta, hogy sajnálják, de bizony ez alap dolog. Azzal kezdték, hogy ne értsük félre őket, nem az a gond, ha néha nincs kedve a partnernek. Nekik az a bajuk, amikor szinte sosincs. Ábelnek is volt egy kedvese, akinek állandóan fájt a feje, amikor szeretkezni akart vele vagy túl fáradt volt, vagy egyszerűen nem volt kedve. Amikor sorozatosan csak az elutasítást kapta a kedvese elé tárta a problémát, aki azt mondta neki, hogy neki nem olyan fontos a szex, és el van boldogan nélküle is, mert csak a szerelem számít, akkor mondta azt neki Ábel, hogy sajnálja, de neki igenis fontos a szex…

 

noi tipusok akiket elkerülnek 04

 

A „gatyapecér” típus

 

Peti szerint ezt logikus. Ha mi nők sem vagyunk oda azokért a pasikért, akik köztudatottan virágról-virágra repkednek és szeretik is hangoztatni, hogy mennyi skalpjuk van már a polcon, úgy a férfiak sincsenek oda az ilyen nőkért. Petinek sem az volt a baja az exével, hogy volt korábban más partnere, hanem amikor érezhetően könnyűvérű volt vagy azzal hencegett, mennyi pasija volt. Mikor az orra előtt flörtötölt és még a közeli barátaira is rástartolt, akkor mondta azt, hogy „kutyából nem lesz szalonna”, hiába is bizonygatta a kedvese, hogy mennyire szereti.

 

A plázacica és pénzmániás típus

 

Andrisnak nem az volt a bánata, hogy a párja szeretett vásárolni. Úgy van vele, megdolgozik a pénzéért, élvezze is ki. Neki az volt a baja, hogy két kézzel szórta a pénzt és sokszor teljesen felesleges, értelmetlen dolgokra. Ha jó kedve volt, ha rossz, akkor is vásárolt. Neki az volt a program, ha plázázni mentek vagy a barátnőivel és ebből állt az élete. Imádott felvágni és villogni, folyton úgy tett, mintha egy megasztár lenne és persze úgyis öltözött ki még egy sima kerti partira is. Meg hogy mindent pénzben mért. Azokat szerette, akiktől drága ajándékokat kapott és azokra tud felnézni, akiknek van pénzük.

 

noi tipusok akiket elkerülnek 06

 

A kritizáló típus

 

A pasik rémálma, a házsártos házi sárkány, aki mindig mindenbe beleköt, akinek semmi sem jó. Az örök elégedetlen, aki csak a hibákat veszi észre. „Miért hagyod ott a mosatlant?” „Miért nincs készen, amit kértem?” „Hogy nézel ki, menj el borotválkozni!” A legtöbben hamar feladják, hogy egy ilyen nőnek megfeleljenek már csak azért is, mert jóformán nem is lehet és meglehetősen csekélyszámú férfi vágya lehet az, hogy folyton kioktassák és céltáblának használják.

 

Az egyik típusban magadra ismertél? Ha olyan a kedvesed, hogy maximálisan elfogad, ahogy vagy, nagy mázlid van, de azért nem árt, ha odafigyelsz a viselkedésedre, a jövőre nézve mindenképpen kifizetődő lehet. Ámde ha szingli vagy, lehet érdemes lenne elgondolkodnod azon, hogy talán csak nem ezért…?

 

Amennyiben tetszett a cikk, látogasd meg facebook oldalunkat és nyomj rá egy lájkot, hogy első kézből értesülhess az újdonságainkról! Ezen kívül szeretettel várunk Téged a csoportunkba is, ahol meg tudjuk beszélni a téma összes részleteit egy remek társaságban, még akkor is, ha nem értesz vele egyet. 

 

Ha tetszett a cikk, akkor ez is tetszeni fog:

 

„Ez a bajom a nőkkel, hogy fel sem tűnik nekik, amikor jó vagy!”

Pin It
Váltás teljes nézetre!
Az oldal tetejére!