Rengeteg szerető van. A közösségi oldalak csoportjaiban vagy blogokon mesélnek magukról. Sőt, a közvetlen környezetünkben is ott vannak. Egyet-kettőt szinte mindenki ismer vagy minimum olyat: aki volt már szerető. Néha pedig az derül ki ezekből a beszámolókból, beszélgetésekből, mintha egyenesen büszkék lennének magukra!

 

 

 

divat szereto 01

kép: freepik

 

Még hetekkel korábban egy ruhaboltban lettem figyelmes a beszélgetésre. A húszas éveik végén járó, illetve fiatal harmincasokból állhatott a lánycsoport. Ruhaválogatás közben arról beszélgettek, ki kinek a szeretője. Mennyi pénze van a csávónak, ide-oda viszi őt, mindent megkap tőle. Az egyik élvezi is a szexet, a másik inkább csak az ajándékokat, a harmadik szerelmes és arra vár, hogy a pasi kirúgja a nejét. Egyedül a negyedik volt a kakukktojás, akihez így szólt: „Basszus, nem igaz, hogy mindegyikkőtök szerető! Nekem is annak kellene lennem!”

 

Azt hittem hasra vágódom a döbbenettől. Az egész beszélgetésből az derült ki, hogy a csajok rettentően büszkék arra, hogy szeretők, aki meg nem, jóformán szarul érzi magát amiatt, hogy még nem az!

 

„Vigyázzatok a férjetekre, mert simán ellopom tőletek!” – Idekattintva olvashatod egy fiatal nő magabiztos sorait

 

Emberek! Mikor lett divat a hűtlenség? Lemaradtam valamiről? Ma már ennyire nem erény a házasélet, a család, de még a párkapcsolat sem? A hűség ma már valami bűnös, undorító, divatja múlt dolog lett? Ez az a világ, amiből nem kérek. Ez már sok(k).

 

De kitől látták ezt? Honnan szedik a fiatal nők, hogy ekkora királyság szeretőnek lenni? Talán ettől érzik magukat különbnek, különlegesnek? Ma már az adja meg egy nő értékét, ha szerető, de legalább egyszer volt már az? Értem, hogy azt mondják „egyszer mindent ki kell próbálni”, de nem gondolnám, hogy igazán mindenre érvényes ez az életbölcsesség. Szerintem mások is így gondolják. Elvégre nem kezdünk el mindjárt gyilkolni, csak mert ki kell próbálni. Azt gondolnám, hogy ez a szeretős dolog is ilyen, de úgy tűnik: régimódi vagyok.

 

Teljesen elborzaszt ez a gondolkodás, de azt remélem, nem lesz tényleg divat belőle. Nem ez lesz az új társadalmi elvárás. Legyünk szeretők! Rémes, hogy ez egyesek számára opció. Milyen sekélyes, szeretetkoldus, önbecsülés vagy éppen gátlástalan nő lehet az ilyen? Aki képes magát árúba bocsátani. Vagy aki beéri ennyivel, mert addig sincs egyedül vagy mert úgysem kap jobbat. Milyen nő az, aki szánt szándékkal akar fájdalmat okozni egy másik nőnek azzal, hogy elcsábítja a férjét?

 

divat szereto 02

 

Jó, tudom, mindig kettőn áll a vásár vagyis az a férfi is ludas, aki erre kapható és boldogan tart szeretőt. De ez a cikk most nem róluk szól, hanem arról, hogy egyesek versenyeznek szeretőségből. Ez azért nemcsak sokkoló, de felháborító is. Egyrészt azért, hogy tényleg mit ártanak vele másoknak, mennyi nő, feleség szívét és önbecsülését törik össze, sőt akár családokat választanak szét. Másrészről amiatt is bosszantó, hogy ennyi nő van a világban, aki értéktelennek tartja magát. Elvégre egy nő, akinek van tartása, önbecsülése, az nem megy bele egy szeretői viszonyba. Ha meg erre azt mondja valaki, hogy „játékból”, akkor ugyanott vagyunk: gerinctelen. Elég szomorú, ha valakinek ez a játék.

 

divat szereto 03

 

Bárhonnan nézzük: nincs rendjén. Hiszen milyen példát tanítanak ezek a nők? Más nőknek vagy éppen a testvéreiknek, barátaiknak? Vagy majd később a lányuknak? „Jól van drágám, nem baj, én is voltam szerető.”  Hosszú távon, így lehet lábtörlőt varázsolni a nőkből. Hiszen mit hisznek így magukról? Azt, hogy csak a szépségükkel vagy éppen a testükkel, a „szolgáltatásaikkal” érvényesülhetnek Nem kell ész, sem más képesség, elég, ha mosolygós gumibaba.

 

Hogy lehet ezzel beérni? Hát tényleg, ennyire boldogít másokat a pénz, a szex vagy az a kis lopott boldogság, figyelem, amit így kapnak? Mindezt megkaphatná egy biztonságos párkapcsolatban is, ahol nem sérül senki önbizalma. Pénzt pedig igazán: adja meg magának az ember, ahelyett, hogy könnyedén a másikéra pályázna.  De persze, szeretőnek lenni könnyű ilyen téren. A megfelelően kiválasztott férfi mellett a nőnek aranyélete lehet. Amíg ki nem ég. Amíg vissza nem élnek vele. Nem azért, mert a sors már csak ilyen és megbünteti a vétkeseket, hanem mert tényleg beleszaladhatnak egyszer egy dühös feleségbe vagy egy erőszakos férfiba. És mert egyszer a lelkük és a testük is megunhatja az ürességet, a kihasználtságot.

 

Szeretőnek lenni nem erény. Nincs miért büszkének lenni rá. Épp az ellentéte. Sajnálatra méltó az, aki szeretőnek áll. Na, de mi van, ha a szerelem játszik közre? Az persze bonyolítja a történetet, de a szerelem sem mentség.

 

 

Amennyiben tetszett a cikk, látogasd meg facebook oldalunkat és nyomj rá egy lájkot, hogy első kézből értesülhess az újdonságainkról! Ezen kívül szeretettel várunk Téged a csoportunkba is, ahol meg tudjuk beszélni a téma összes részleteit egy remek társaságban, még akkor is, ha nem értesz vele egyet. 

 

Ha tetszett a cikk, akkor ez is tetszeni fog:

 

Melyik a jobb? Ha a férjem szeretőt tart vagy ha prostit?

 

 TÁMOGASSUK EGYMÁST!

 

Mint azt bizonyára ti is tudjátok, a jelenlegi járványhelyzet sokakat megvisel, ahogy a magazinokat is. Sajnos mi sem vagyunk kivételek. De igyekszünk a nehézségek ellenére is kitartani és minden körülmény ellenére, továbbra is a maximumot nyújtani nektek, minőségi cikkekkel szórakoztatni, informálni benneteket.

 

Ezért arra kérünk titeket, kedves olvasóinkat, hogy támogassatok bennünket! Az alábbi számlaszámon tudjuk fogadni a felajánlásokat, amelyek hozzásegíthetnek bennünket a magazin fennmaradásához.

 

Cserébe ígérjük, hogy a tőlünk telhető legjobbat nyújtjuk nektek!

 

Bankszámlaszám: 10918001-00000025-99320004 (UniCredit)

 

Cégnév: Mega-Invest Ingatlanközvetítő és Tanácsadó Korlátolt Felelősségű Társaság

 

képek: pexels

Pin It
Váltás teljes nézetre!
Az oldal tetejére!