Niki sose gondolta volna, hogy ez éppen vele esik meg. Igen, látta már filmekben, hogy a pasik ezt csinálják, de meg se fordult volna a fejében, hogy épp az ő párja lesz az, aki erre vetemedik majdnem hét év után. Komolyan azt gondolja, hogy néha épp a filmek adnak a pasiknak tippeket arra, hogyan lépjenek félre.

 

 

tavszex 01

kép: 7dniv.info

 

Majdnem hét éve vagyunk együtt, tudom, ez hosszú idő. Már a házasságot meg a családalapítást fontolgattuk. Viszont ami engem illet, úgy érzem a lehetőségeimhez mérten mindent megtettem azért, hogy Zénó elégedett és boldog legyen velem. Heti egyszer – néha kétszer – szeretkeztünk. Ő természetesen mindig vevő rá, én viszont néha fáradt voltam vagy stresszes a munka miatt, de utána igyekeztem kárpótolni az elmaradt alkalomért.

 

Emellett odafigyelten az alakomra, hogy mindig csinos és szexi legyek a szemében. Próbáltam a nemi életünket is változatossá tenni. Nem volt egyetlen rossz szavam se, ha péntek este elment a haverokkal inni és részegen jött haza késő éjjel. Mint ahogy abban sem korlátoztam, ha szombatonként fél napig a gép előtt akart kuksolni. Mert úgy éreztem, attól még szeretjük egymást, jó a kapcsolatunk és ő is nyitott a vágyaim kielégítésére. De mégis elsiklott valami.

 

Ugyanis egy péntek este abban a hitben mentem haza, hogy nem lesz otthon, hanem a barátaival lesz. Általában ilyenkor én is elmegyek a barátnőimmel. Aznap is ez történt volna, ha ketten nem mondták volna le a találkozót. Végül úgy döntöttünk, áttesszük jövő hétre. Szóval nagy nyugisan megyek haza este, hogy majd veszek egy forró fürdőt és befekszek az ágyba, mikor már az előszobában hallom, hogy Zénó valakivel beszélget. Meg nyög. Aztán meghallottam a női hangot is. Olyan hangok szűrődtek ki, hogy biztos voltam abban, hogy megcsal. Felhozott egy nőt a lakásomba! Eszeveszett dühvel rontottam be a hálóba és akkor megláttam, hogy Zénó meztelenül ül az ágyban és maszturbál a laptopja előtt. Ledöbbentem. Zénó meg kővé vált.

 

 

 

Hallom, hogy egy nő azt kérdezi, hogy „Mi a baj? Elmentél?”  Én odarohantam a géphez, Zénó közben vadul próbálta eltakarni magát. A képernyőn egy meztelen nő volt egy vibrátorral a kezében, aki mikor meglátott, ízeset káromkodott és ugyancsak a takarójáért nyúlt. Hirtelen bevillant egy csomó filmjelenet és egyszerűen nem akartam elhinni, hogy ez velem történik. De megtörtént. Dühödten becsuktam a laptopját és elhajítottam. Utána persze neki estem kismillió kérdéssel: ki ez a nő, mióta tart és így tovább…

 

A nő pedig Németországban élő magyar, akivel egy Facebook csoportban ismerkedett meg és kezdtek el privát beszélgetést folytatni. Szóval nem fizetett szolgáltatás. Bár ez egyáltalán nem csökkentett a bosszúságomon, a sértettségemen, sem a fájdalmamon. Ahogy az sem, hogy életében nem találkozott a nővel, csak három hónapja titokban távszexelnek. Először csak barátilag videochateltek, aztán a nő feldobta, hogy mást is lehetne, és persze Zénó belement, mert szerinte ez nem számít megcsalásnak, mivel nem történt testi kontaktus. Még ő cseszett le, hogy mit fújom fel annyira a dolgot, mi rossz van ebben? Csak levetkőztek egymás előtt és közösen maszturbáltak. Még az jött le, hogy én vagyok a gonosz, amiért ebből ügyet csinálok.

 

De persze, hogy azt csináltam és megmondtam, hogy szedje össze a cuccát és viszlát. Nem érdekelt, mennyire könyörgött és mentegette magát. Próbálta szépíteni a dolgot. Az egyik pillanatban rám kente, hogy nem foglalkoztam vele eleget és neki több szexre lett volna igénye. A másik percben azzal jött, hogy örülhetnék, így legalább nem kell annyiszor csinálnom vele, mert talált egy remek megoldást, ami mindkettőnknek jó, mivel szerinte ez akkor sem számít megcsalásnak.

 

tavszex 03

 

Akkor semmi sem érdekelt jobban, minthogy elhúzzon. Részemről aznap lezártam vele azt a hét évet. Én igenis megcsalva érzem magam. Lehet, hogy nem ért hozzá, nem csókolta meg, nem feküdt le vele, de a lelkemet, a személyemet, a kapcsolatunkat csak megcsalta. Nemcsak fizikai szinten kellene, hogy jelentsen valamit a hűség, hanem lelki szinten is, és úgy minden létező módon megcsalt. Lehet, hogy nem szerelemből tette, de akkor sem tisztelt és becsült eléggé, hogy közölje velem a problémáját, hanem szimplán a hátam mögött vágott ebbe bele. Ez nem szerelem és nem is annak a jele, hogy boldog és elégedett lenne mellettem.

 

Nekem pedig nincs szükségem arra, hogy attól rettegjek, mikor és hol fog legközelebb távszexelni. Tudom, hogy vannak, akik tanulnak a megcsalásból és többé nem teszik, de csak-csak ott marad az emberben a kétely: mi van, ha mégis? Épp elég megalázó volt ez az alkalom, nem akarom még egyszer átélni. Pláne így, hogy az első reakciója az volt, hogy ez nem is megcsalás és én fújom fel a dolgot. Csak másnap jutott eszébe bocsánatot kérni és visszakönyörögni magát, de két hét próbálkozás után feladta. Nem mondom, hogy nem volt egy-két gyenge pillanatom, mikor visszafogadtam volna, de akkor beugrott az a jelenet… úgyhogy nem, nekem is van méltóságom. Sose gondoltam volna, hogy egyszer véget ér a kapcsolatunk, főleg nem így. Biztos lesz olyan, aki szerint eltúloztam a dolgokat és nem nagy szó, ami történt. De számomra igen is az.

 

Niki történetét meséltük el.

 

 

 

Amennyiben tetszett a cikk, látogasd meg facebook oldalunkat és nyomj rá egy lájkot, hogy első kézből értesülhess az újdonságainkról! Ezen kívül szeretettel várunk Téged a csoportunkba is, ahol meg tudjuk beszélni a téma összes részleteit egy remek társaságban, még akkor is, ha nem értesz vele egyet. 

 

Ha tetszett a cikk, akkor ez is tetszeni fog:

 

Szerinted mennyi ideig tart a jó szex? 3 perc vagy 1 óra?

Váltás teljes nézetre!
Az oldal tetejére!