A legelső gondolata az embernek az, hogy egyik se. Persze, mindannyian ezt szeretnénk és szívből kívánom azt, hogy soha, senkinek se keljen azzal szembesülnie, hogy rajta kívül más is van a férje számára. De ha mégis választanod kellene a kettő közül, melyiket ítélnéd jobbnak? Igen, a két rossz közül. Azt, ha a férjed szeretőt tart vagy ha prostihoz jár rendszeresen? Ez a kérdés egy csajos beszélgetés alatt komoly vitát indított el, de eddig akárhány nőtől kérdeztem, mindenki mást felelt.

 

 

prosti vagy szereto 01

Kép: pinterest.com

 

Ugyanis érdemes a kérdést alaposan körbejárni. Lássuk, kikkel állunk szemben: egy szeretővel meg egy prostival. Az előzőnek nem valószínű, hogy fizet a férjünk, míg az utóbbinak igen. Bár nem valószínű, hogy ezt a kérdést anyagias szemmel szeretnénk megközelíteni, hogy inkább a szeretőt válassza a férj, mert az „ingyen” van, aki valójában még sincs ingyen, ha vacsorázni viszi vagy motelbe, netán ajándékokkal lepi meg.

 

De, nézzük előbb a prostit. Azt kell feltételezzük, ha a férjünk prostihoz jár, akkor szexre vágyik, méghozzá azért, mert egyáltalán nem kap otthon, vagy a minőségével nincs megelégedve, és mondjuk unalmasnak találja. Netán a feleség nem hajlandó az újdonságokra vagy bizonyos vágyak kielégítésére. Ám ha a prostinak (eleget) fizet, az minden vágyát teljesíti. Tehát, ez tűnik még a leginkább megbocsáthatónak, (már ha képesek vagyunk a megbocsátásra) hogy a férjünk CSAK szexet akar. Ha ez derülne ki, hogy a férj előszeretettel keresett fel hivatásosakat, és mondjuk a feleséggel készen állnak arra, hogy javítsanak a házasságukon, mert szeretik egymást, akkor ezen legalább lehet segíteni. A szex minőségén mindig lehet javítani, meg eleve többet lehet belőle nyújtani. A férj elmondja, hogy heti kettőre vágyik, meg hogy beöltözős szexre, házi pornó készítésére vágyik és ha a feleség elég nyitott rá vagy igazán meg akarja tartani a férjét, akkor bele fog menni, mert tudja, hogy ez a kulcsa annak, hogy szeretett kedvese ne fizessen másnak azért, amit otthon is megkaphat.

 

prosti vagy szereto 02

 

Ám egészen más a helyzet a szeretővel. A legfőbb kérdés az, hogy szereti a szeretőt vagy csak az ingyen kurvát látja benne? Mert attól még, hogy valaki szeretőt tart, nem evidens, hogy szerelmes is belé. Lehet, hogy csak szexre vágyik és pont kapóra jött a kolléganő, aki régóta kajtat utána. A nő pedig vagy halálosan szerelmes belé és arra vár, hogy a pasi elhagyja érte a feleségét vagy tisztában van azzal, hogy csak szexre kell. De nem is ő a lényeg. Hanem, hogy ez is „könnyen” megbocsátható kategóriába eshet, amennyiben a férj csak a húsra meg a forró almás pitére vágyott.

 

Jó, tudom, a megcsalást nem lehet csak úgy megbocsátani, de ha valaki szerelmes és akarja a kapcsolatát, annak igenis megbocsátható. Ettől még a férfi kétségkívül vétkezett, de tőlünk függ, hogy megbocsátunk-e vagy sem, amit pedig nagyban meghatároz a tett mértéke a mögötte húzódó okok minősége. Hiszen könnyebben megbocsátunk egy félrelépést mintsem fél évi aktív megcsalást és talán könnyebben megbocsátjuk azt, ha csak a szex kellett neki, mintsem a szerelem…

 

prosti vagy szereto 03

 

Ugyanis, ha a férj azért tart szeretőt, mert szerelmes vagy mert boldogtalan a kedvesével érzelmi, lelki szinten, akkor bizony a kapcsolatunkat megette a fene. Legalábbis a legtöbb esetben ez derült ki, ahol nemcsak testi, hanem érzelmi alapú megcsalás is történt. Ha a férjünk szerelembe esett, kérdésnek nincs helye, maximum teperni lehet azért, hogy visszaszerezzük a szerelmét, amennyiben nyitott rá. Bár ha csak azért titkolta a szeretőjét, hogy ne borítsa fel a családi életet, vagy a válás következményeként felmerülő várható anyai problémák miatt, de valójában lélekben már elvált a feleségétől, akkor a kiderülés után aligha kérné a nejétől, hogy fogadja vissza. Ám ha bizonytalan az érzéseivel kapcsolatban vagy egyáltalán nem szerelmes, de jól esik neki, hogy az a másik beszélget, törődik vele, szexen kívül is boldoggá teszi, akkor is nehéz ügyünk van. Már ha persze visszakívánnánk foglalni a férjünket…

 

Annyi bizonyosnak látszik, - mások tapasztalataiból ez derült ki – hogy könnyebb visszaszerezni azt a férjet, és rendbe tenni a házasságot, ahol testi megcsalás történt. Ahol lelki szinten is bekövetkezett, ott sokkal nehezebb lesz. Nem lehetetlen, de keményen meg kell küzdeni a szív visszahódításáért.

 

prosti vagy szereto 04

 

Illetve nehezebb is lesz megbocsátani. Egy megcsalás során mindig sérül az ego. Nem vagyok elég szép, szexi, okos, különleges, hogy megtartsam a férjemet. Ez játszódik le bennünk. De könnyebben dolgozza fel az ego azt, ha a férjünk csak szexre vágyott, mintsem szerelemre, mert ez azt engedi sejtetni, hogy még miénk a szíve, márpedig a nőknek ez a fontos elsősorban. Előbb a szív, aztán a farok birtoklása. Mivel, ha már nem érez irántunk semmit vagy boldogtalan mellettünk, óriási szakadék tátong közöttünk, míg ha csak a szexet hiányolja, akkor talán egy kisebb lyuk, amit be lehet betonozni.

 

Éppen ezért a legtöbb nő, akinek feltettem a kérdést az válaszolta: a prosti a jobb. Fizet, szexel 5-10 max 30 percet és annyi. Hozzá megy haza, őt szereti. Őt választja. A szeretőnél ez már neccesebb, akkor talán már csak kényszerből jár haza.

 

Neked mi a véleményed, melyik a jobb? Ha a férjed szeretőt tart vagy ha prostival csal meg?

 

 

Amennyiben tetszett a cikk, látogasd meg facebook oldalunkat és nyomj rá egy lájkot, hogy első kézből értesülhess az újdonságainkról! Ezen kívül szeretettel várunk Téged a csoportunkba is, ahol meg tudjuk beszélni a téma összes részleteit egy remek társaságban, még akkor is, ha nem értesz vele egyet. 

 

Ha tetszett a cikk, akkor ezek is tetszeni fognak:

 

A főnök és az ágyasa – Ilyenek ezek munkahelyi tiltott kapcsolatok

Pin It
Váltás teljes nézetre!
Az oldal tetejére!