Remélem, tudjátok, hogy a csóknak igenis hatalma van.  Egy csókból bármi lehet. Akár igaz szerelem is. Egy csókból sok minden kiderül, már az első alkalommal is. Függővé is tehet minket. Eszetekbe sem jut, ugye, hogy a csóknak is van kémiája. Nem véletlenül van minden egyes romantikus film vagy mesefilm van a csókra kiélezve. Igenis mindent eldönthet, és döntő fontossággal bír az életünkben.

 

 

felunk csokolozni 01

 

Kép: Freepik.com

 

A csók olyan, mint egy lavina, a hormonok csak úgy tombolni kezdenek a szervezetünkben és megállíthatatlanul átveszik a hatalmat a szervezetünkben. Egy észveszejtő csók teljesen felkorbácsol és olyan feszültségeket generál az agyban, amitől egyszerre lenyugszol, oldja a feszültséget és hihetetlen magasságokba is emelhet.

 

 

Egyszer próbáld ki. Utazz kicsit a múltba. Hunyd le a szemed és gondolj az első csókodra. Biztosan te is őrzöd még az első csók ízét a szádban és az emlékeidben.  A felkorbácsolt szenvedélyeket, az adrenalint, ami akkor benned tombolt. Eszedbe jutnak a pihe – puha apró csókok az ajkak összeérése és játéka, amit idővel bizonyosan tökélyre is fejlesztettél. Szó szerint egy nyelvet beszéltetek. Biztos vagyok benne, hogy az egyik kedvenc időtöltéseddé vált.  Az arcod kipirosodott az ajkaitok játékosan összeolvadtak mintha egy repülő szőnyegen suhantatok volna az érzékek birodalmán keresztül. Igazam van?

 

felunk csokolozni 02

 

A csók fizikai és érzelmi intimitás legbelsőbb kifejezési módja, nem igaz? A jó reggelt vagy jó éjt csók az összetartozás jelképe. Sajnos a csók az, ami elsőként tűnik el egy kapcsolatból, ami nagy hiba, hisz elfelejtünk érezni és megvonjuk magunktól azt a bizonyos függőséget, amivel ezt a kapcsolatot idáig a mennyekbe repítettük. Figyeld meg magadon, ha hosszabb ideje élsz, már házasságban vagy párkapcsolatban nem lehet, hogy a csókot most már csak a szex előjátékaként használjátok kizárólag? Nincs igazam? Nem hiányzik az érintés a non-verbális eszközök, csók, simogatás, összebújás az összetartozás kifejezésére?

 

Ne hivatkozzunk állandóan a fáradtságra és a stresszre. Próbáljátok ki a csókot újra és meglátjátok, csodákra lesztek képesek. Nem kell feltétlenül ennek szeretkezéssel párosulnia, de vegyétek elő újra reggel vagy este a nap bármelyik szakában. Ez a kimondatlan szeretet nyelve, amit kár lenne elfelejteni és nem lenne szabad félni tőle. Vigyázzatok, nehogy elvesszen az intimitás a kapcsolataitokból. Ne felejtsétek el az érintés hatalmát, a szenvedélyt, amivel ez együtt jár. Emlékezzetek a csók hatalmára és ne hagyjátok, hogy elvesszen. A csóknak igenis hatalma van, nem is kicsi.

 

felunk csokolozni 03

 

A napi rutin a munka biztonságot és kiszámíthatóságot nyújt. Bejáratott és megszokott komfort zóna ami az évek során kényelmetlenné  és unalmassá válik. Hová is lett a szimbiózis az elválaszthatatlan kapocs, amit titeket összekötött? Figyeljetek oda, hogy ne vesszen el a láng a szerelem az érzelem. Ha nem vigyáztok, nagyon gyorsan elveszik az intimitás, de nem ezt akarjátok ugye? Ne hagyjátok annyiban. Hozzátok vissza az életetekbe a csókot és a szenvedélyt, a vad vágyakat és játékokat.

Kényeztessétek magatokat hagy tomboljanak a hormonok újra és legyen perzselő a levegő közöttetek.

 

 

Amennyiben tetszett a cikk, látogasd meg facebook oldalunkat és nyomj rá egy lájkot, hogy első kézből értesülhess az újdonságainkról! Ezen kívül szeretettel várunk Téged a csoportunkba is, ahol meg tudjuk beszélni a téma összes részleteit egy remek társaságban, még akkor is, ha nem értesz vele egyet. 

 

Ha tetszett a cikk, akkor ez is tetszeni fog:

 

Azt hiszed, te jól csókolsz? - Mert a pasik kicsit másképp látják ezt a csóktémát

Váltás teljes nézetre!
Az oldal tetejére!