Dóra öt évet töltött a párjával. Már jó ideje együtt éltek, és egy kissé ellaposodott a kapcsolatuk. Mindketten rengeteget dolgoztak, kevesebb időt töltöttnek együtt és a szex is néha elmaradt.  Az utóbbi hónapokban Zsolt egyre feszültebb és stresszesebb volt, így gyakran össze is vesztek, ami csak tovább növelte a közöttük lévő szakadékot. Ezért is tűnt Dórának remek lehetőségnek a házi karantén.

 

 

 

megcsalt karanten 01

kép: nainen.com

 

Amikor azt mondták a munkahelyemen, hogy át kell állni home office, kifejezetten megörültem. Arra gondoltam, így legalább nem kell bejárni a munkahelyemre, több időt tölthetek Zsolttal. Persze, ettől függetlenül én is aggódtam, hogy mi lesz, megmarad-e a hosszú távon is a munkahelyem és a sajátom meg a szeretteim egészségét is féletettem, ahogy sok mindenki más is. De igyekeztem meglátni a dolgok jó oldalát.

 

 

Zsolt eleinte nem volt elragadtatva a plusz időtől, de már értem, miért nem. Ezt azzal adta a tudtomra, hogy azzal cukkolt, de jó egyeseknek, hogy home office-ban lehetnek. A szokottnál is feszültebb volt, mert aggódott a saját munkája miatt.

Aztán egyik nap azzal a hírrel jött haza, hogy programozóként ő is home office-os lett. Én nagyon örültem neki, hiszen már igazán azt éreztem, hogy az égiek is támogatják a kapcsolatjavító projektemet. Már lepergett a szemem előtt, hogy mennyi mindent fogunk együtt csinálni, újra egymásra találunk és visszatér a tűz a kapcsolatunkban. De kissé lelombozó volt Zsolt negativitása, aki egyáltalán nem örült annak, hogy otthonról dolgozhat.

 

Viszont az első éles napon a kezébe vette a dolgokat és szigorú munkarendet alakított ki. Én maradhatok a nappaliban, ő beköltözik a hálóba, de be fogja zárni az ajtót és kopogjak, ha nagyon be akarok menni, de az lenne a legjobb, ha egyébként nem zavarnám. Mondanom sem kell, hogy rohadtul bántott a dolog, mert olykor képes volt egész napra bezárkózni, alig dugta ki az orrát. Kezdtem úgy érezni, mintha szándékosan növelné a közöttünk lévő távolságot és nem akarna már beengedni az életébe. A reményeim a házi karanténnal kapcsolatban rohamosan fogyatkozni kezdtek. Egyedül hétvégén tűnt úgy, mintha minden rendben lenne, de hétköznap egyszerűen a berlini fal választott el bennünket.

 

megcsalt karanten 02

 

Aztán jöttek a kis kiruccanásai. Egyik nap azt mondta, nem érzi jól magát, elmegy a patikába, hoz valamit megfázás ellen, hátha az a baja. Hiába ajánlottam fel neki, hogy elmegyek én, nem volt hajlandó engedni. Másik nap meg mindenáron sört akart inni, ezért elment, hogy hozzon. Megint máskor meg a munkahelyére kellett beszaladnia, mert állítólag behívták. Ezeket persze nem egyszer adta elő, hanem rendszeresen. Mindig eszébe jutott valami, amiért neki ki kellett mozdulnia és sosem mehettem vele. Nagy kedvesen azt mondta „Ne kockáztassunk, elég, ha csak én megyek. Nehogy elkapj valamit szívem”. Hát persze. Előbb kaphattam volna el nemi bajt, mint koronavírust.

 

Ami különösen érdekes volt mindegyik sztoriban, hogy meglehetősen sokáig tartott, amit ő azzal magyarázott, hogy „hosszú volt a sor”. Azt gondoltam, hogy talán csak a bezártság miatt tünedezik el, mert nehezére esik otthon lenni. De az is megfordult a fejemben, hogy velem nem akar lenni és emiatt keresi annak a lehetőségét, hogy kimozduljon.

 

Nem tudom mikortól ütött szöget a fejembe, hogy talán más oka is lehet az eltűnéseinek. Ezért mikor épp nem volt otthon, felhívtam a csoportvezetőjét, akivel ismerjük egymást a céges buliknak köszönhetően. Megkérdezzem, nem lehet-e megoldani, hogy Zsoltnak ne kelljen bejárnia a járványra való tekintettel. Azt felelte, hogy amióta átálltak home office-ra, senki sem jár be és nem is mehetnek be a dolgozók, mert be van zárva az egész épület.

 

megcsalt karanten 03

 

Akkor már biztos voltam benne. A szívem a torkomban dobogott és alig vártam, hogy hazaérjen. Épp csak megjött a szokásos kiruccanásából, a doboznyi fagyijával, - mert akkor épp arra volt feltétlenül szüksége -  és megkérdeztem, miért hazudik. Csak nevetett, hogy nem érti, miről beszélek. Szembesítettem azzal, amit a csoportvezetőjétől megtudtam. Ő persze azon akadt ki, hogy jutott eszembe felhívni, mit kutakodok utána. De aztán addig-addig veszekedtünk, hogy csak bevallotta, hogy viszonya van az exével már vagy négy hónapja.

 

Úgyhogy összeállt a kép. Miért volt annyira feszült mostanában, miért került el, miért zárkózott be a szobájába és tűnt el órák hosszára. Arra kért, hogy ne fújjam fel a dolgot, mert nem komoly, csak szexelni jártak össze. Mondtam is neki, hogy „Bocs, de nekem ez elég komoly, szóval pakolj össze”. Nem akart elmenni, hirtelen mindenáron jóvá akarta tenni a dolgot, úgyhogy kénytelen voltam azzal előhozakodni, hogy felhívom a csoportvezetőjét és elmesélem neki mekkora egy görény és a facebookra is kiírom nagybetűkkel, hogy egy hűtlen p*cs. Ezek után beadta a derekát. Összepakolt és sokat sejthetően átment szépen az exéhez, akivel lesz lehetősége újrakezdeni, mert velem biztos nem fogja. Hihetetlen, hogy ennyire kellett neki a szex, hogy járvány idején is eljárt félrekefélni. 

 

 

Amennyiben tetszett a cikk, látogasd meg facebook oldalunkat és nyomj rá egy lájkot, hogy első kézből értesülhess az újdonságainkról! Ezen kívül szeretettel várunk Téged a csoportunkba is, ahol meg tudjuk beszélni a téma összes részleteit egy remek társaságban, még akkor is, ha nem értesz vele egyet. 

 

Ha tetszett a cikk, akkor ez is tetszeni fog:

 

Ugye tudod, hogy nem vagyok az exed?

Pin It
Váltás teljes nézetre!
Az oldal tetejére!