Sajnos úgy veszem ki az emberek szavaiból, posztjaiból és beszámolóiból: a járvány sem állíthatja meg a hűtlenkedést. Aki mindenáron félre akar lépni, azt nemhogy a pandémia, az atyaúristen sem tántoríthatja el a céljától. Halhatnak meg akármennyien, lehet bármennyi fertőzött, aki szexet akar, az meg is kapja.

 

 

 

hutlenkedok 01

kép: freepik

 

Igen, ez sajnos ilyen egyszerű. Vagyis nem egészen, mert egy ismerősömnek nemrég panaszkodott egy 42 éves férfi, hogy szeretőt keres, csak éppen nem talál, mert sokan vágynak párkapcsolatra. De azt hiszitek, hogy el elrettenti és majd feladja? A francokat! Az ilyen úgyis addig egy a farka után, amíg nem talál valakit.

 

Ez bizonyítja az a temérdek poszt elsősorban a nőktől – és csak néhányuk férfiaktól – amelyekben arról mesélnek, hogy párjuk/férjeik félreléptek. Véletlenül sem szabad azt hinni, csak mert időként bezárt a világ és nem lehet szórakozóhelyre menni, bárokba, kávézókba ne oldanák meg a hűtlenkedők, hogy találjanak valakit! A helyszín miatt sem kell aggódni. Ne is gondoljunk ilyen részletkérdésre, hogy de mégis hol kettyintetnének, ha egyszer minden szálláshely és hotel zárva van.

 

Akik bejárnak dolgozni, azok megoldották a munkahelyükön. Vagy a kocsiban. Vagy a szerető lakásán. Még mindig lehet takarózni olyannal, hogy sok volt a munka, nem engedtek el, túlórázni kellett, dugó volt és a többi és a többi. Annyi, hogy este nyolcra haza kell érniük, de délutántól estig épp belefér az a gyors numera. Nem mindenki vad szexuális élményt keres, csak kielégülést.

 

A megcsalás 7 leggyakoribb oka a férfiaknál – Kezdve a szeretet- és szexhiánnyal. Kattints ide és olvasd el a cikket!

 

Azt meg kaphat az is, aki azt hazudja, hogy behívták szabadnapján vagy elugrik a boltba, az orvoshoz, a haverjához és így tovább. Az emberi fantázia határtalan. Szinte az a naiv, aki azt gondolta, hogy majd kevesebb megcsalás lesz a járvány miatt, mert a hűtlenkedők nem tudnak hova eljárni vagy megoldani a kis találkozóikat. Dehogynem, megoldották, illetve megoldják! Még azok is, akik nem prostituáltakhoz mennek, hanem valóban szeretőre vagy alkalmi szexre vágynak.

 

hutlenkedok 02

 

Az sem oszt vagy szoroz, hogy férfi vagy nő a megcsaló. Bár a sztorikból az derül ki, hogy többségében a pasik nem bírnak magukkal, de a nők sincsenek túlságosan elmaradva. Sőt, talán a bezártság miatt most pláne felerősödött az igény a szeretőtartásra. Egyrészt azért, mert az emberek java részére igaz, hogy ami tiltott, nekik az kell. Márpedig a bezártság épp ezt éreztetik velük: már csak azért is menniük kell. Sokan meg amúgy is szeretik a veszélyt. Szex pandémia idején.

 

De kézenfekvőbb ok az, hogy csak sok a stressz. Össze vannak zárva a párjukkal, a családdal, nem mindenkinek fekszik a home office vagy csak unja a szabadsága korlátozását meg azt, hogy nem élheti a régi életét. Ez elegendő ok lehet egyesek számára arra, hogy keressenek valakit, aki segít nekik levezetni a feszültséget.

 

Mint ahogy a 37 éves férfi is tette, aki hónapokig össze volt zárva a feleségével meg a három gyerekével. Nem volt nagyon lehetőségük a szexre, arra, hogy kicsit nyugodtan kettesben legyenek. Ellenben kikészítette a kis lakás, a hangoskodó, örökké játszani akaró gyerekek meg a feleségnél is elszakadt néha a cérna, ezért gyakran összerúgták a port. A férfi ezért regisztrált a Tinderre, letagadta a családi állapotát és egy-kettőre talált magának olyat, akivel összefekhetett.

 

hutlenkedok 03

 

Egy férfi pedig arról mesélt, hogy a fiatal harmincas barátnője volt az, aki azt hazudta, be kell járnia a munkahelyére, de valójában egész napokat a szeretőjével lógott, akit a házi karantén idején szedett fel a Facebookon.

 

Tele van ilyen történtekkel a net, de sajnos lassan az ember közvetlen környezetébe is beszivárognak ezek az esetek. Aki nem túl erényes, az úgyis talál kifogást arra, miért lép félre. Vagy nem is kell neki. Egyszerűen csak ilyen, szeret több vasat tartani a tűzben. Nem számít, hogy járvány van, a vírusnak brutálisabb mutációi jelennek meg, hogy már negyedik hullámról beszélnek. Őket nem érdekli a leterhelt az egészségügy, a sok beteg a lélegeztetőgépeken. Csak az a lényeg, hogy nekik jó legyen és megkapják, amit akarnak: a szexet. Abba se gondolnak bele, hogy lazán hazavihetik a covidot a szeretőtől a családnak vagy hogy ők maguk lebetegedhetnek. Akiket az esztelen vágy hajt, azok nem gondolkodnak.

 

Alapból sajnálatos dolog a megcsalás, hogy egyesek képtelenek a hűségre vagy egy tisztességes szakításra. De ugyanolyan elkeserítő az, néhányukat a halál árnyéka sem tarthat vissza.

 

 

Amennyiben tetszett a cikk, látogasd meg facebook oldalunkat és nyomj rá egy lájkot, hogy első kézből értesülhess az újdonságainkról! Ezen kívül szeretettel várunk Téged a csoportunkba is, ahol meg tudjuk beszélni a téma összes részleteit egy remek társaságban, még akkor is, ha nem értesz vele egyet. 

 

Ha tetszett a cikk, akkor ez is tetszeni fog:

 

Megcsalásnak számít másnak a fotójához lájkot vagy szívet tenni?

 

TÁMOGASSUK EGYMÁST!

 

Mint azt bizonyára ti is tudjátok, a jelenlegi járványhelyzet sokakat megvisel, ahogy a magazinokat is. Sajnos mi sem vagyunk kivételek. De igyekszünk a nehézségek ellenére is kitartani és minden körülmény ellenére, továbbra is a maximumot nyújtani nektek, minőségi cikkekkel szórakoztatni, informálni benneteket.

 

Ezért arra kérünk titeket, kedves olvasóinkat, hogy támogassatok bennünket! Az alábbi számlaszámon tudjuk fogadni a felajánlásokat, amelyek hozzásegíthetnek bennünket a magazin fennmaradásához.

 

Cserébe ígérjük, hogy a tőlünk telhető legjobbat nyújtjuk nektek!

 

Bankszámlaszám: 10918001-00000025-99320004 (UniCredit)

 

Cégnév: Mega-Invest Ingatlanközvetítő és Tanácsadó Korlátolt Felelősségű Társaság

 

képek: unsplash

Pin It
Váltás teljes nézetre!
Az oldal tetejére!