Igen, tudom, hogy szeretsz. De egy nőnek újra és újra meg kell róla bizonyosodnia. Ettől még nem lesz egoista, nem fogja azt gondolni: én vagyok a Nap, és ő körülöttem kering. De ezzel erősíted az önbizalmát, a lelki nyugalmát. Ettől támad benne szerelem újra és újra, hogy tudja: szeretve van.

 

 

 

mutasdki szeretsz 01

kép: pexels

 

Arra kérlek: ne feledkezz meg róla. Nem kell felírni a hűtőre vagy a naptáradba, de tartsd észben, hogy rendszeresen ki kell mutatnod az irántam érzett szerelmedet. Emlékeztess arra, mennyit jelentek neked. Ha akarod, szavakba is öntheted vagy meg is mutathatod tettekkel. Nem látványos showműsorra vágyom, csupán egy ölelésre, érintésre, csókra, egy gesztusra, esetleg üzenetre, valami kis figyelmességre, apró ajándékra. Hiszen a szerelmet nem kilóra mérjük, nem az a lényeg, hogy ország-világ előtt elismerd vagy tűzijátékot készíts be nekem estére.

 

Talán azt kérdezed, mégis, mi szükség van erre? Hiszen egyszer elmondtad. Már annyiszor kimutattad. Minek kell ezt ismételni? Újra meg újra foglalkozni ezzel a témával, mintha és az unalomig rágni, mint egy ízetlen rágógumit. Mert szükségem van rá. Egy nőnek erre igenis igénye van. Nem azért, mert csekély értelmű vagyok és a fejembe kell verni és nem is a korai Alzheimer tünetei jelentkeznek. Egyszerűen jól esik. Hozzátesz a napomhoz, az életemhez.

 

Létezik még sírig tartó szerelem vagy ne is álmodjunk róla? Kattints ide és olvasd el, mit írtunk erről!

 

Néha egy kedves bók, egy meghitt érintés az arcomon képes egész napra felvillanyozni. Azaz egyetlen szó vagy érintés számomra egy egész vallomással felér: szép vagyok, fontos, szeretett, megbecsült, értékes… és hosszasan sorolhatnám a jelzőket, amelyek révén egy sor érzelmi láncreakciót indítasz el bennem. Forróság, örömérzet járja át a testemet. Boldog vagyok. Ragyog a lelkem, mert te vagy nekem és különleges jelentéssel bírok neked.

 

mutasdki szeretsz 02

 

Most pedig, ha jobban belegondolsz… nem látod be, hogy ez neked is csak jó? Egy boldog, dagadozó keblű, tündöklő nő téged is felemel. Boldoggá tesz. Nem fog sárkánykodni, lehúzni, kritizálni, hanem épp ezek ellenkezőjét teszi majd: megnyitja szíve kapuit és elhalmoz kincseivel. Olyan varázslatos légkört teremt, amelyből a nő és a férfi is profitál. Te és Én.

 

Nem kell mindet áldott nap tudatosan, gőzerővel fáradozni azon, hogy emlékeztess. Nem kell rágörcsölnöd vagy úgy tenned, mintha feladat lenne. A kényszeresség megöli a varázst és idővel a szerelmet is. Csak mikor érzed, hogy kicsit eltávolodtunk egymástól a dolgos mindennapokban vagy te is érzed a romantika hiányát, netán szomorúságot, fáradtságot látsz a szememben, akkor kérlek, emlékeztess! Ahogy akkor is, ha szépnek látsz, viccesnek tartasz, amikor a szívedet megdobogtatom, de valamiért nem tennéd szóvá. Igenis, mondd ki, amit érzel, bókolj nekem, erősíts meg!

 

Jusson eszedbe, milyen jól esik neked is, amikor én is azon lépéseket teszek feléd. Szeretgetlek, odafigyelek a testi-lelki igényeidre, melegséggel teli, gondoskodó légkört vonok köréd. Hát nem jó érzés szeretve, megbecsülve érezni magad? Nehogy azt hidd, hogy ez természetes és szeretet meg a figyelem csakúgy jár! Nem, ezek ne járnak, még hosszú évek után sem. Nem arról van szó, hogy akkor menni kell sárkányt ölni és kiérdemelni a nő kegyeit. De a kapcsolat egy olyan gépezet, amelynek működéséhez két emberre van szükség.

 

mutasdki szeretsz 03

 

Nem elég, ha folyton csak az egyik fél dolgozik rajta. Az előbb-utóbb kiürül vagy megunja és az a kapcsolat végét jelentheti. Ezért van szükség arra, hogy időről-időre a másik fél is besegítsen. Néha pedig is annyi elég, hogy emlékeztetjük egymást arra: mennyire szeretjük a másikat.

 

Csalj mosolyt az arcomra. Nevetess meg! Lepj meg egy szál virággal vagy hívj el randizni, mint régen. Mondd a szemembe, mit szeretsz bennem vagy ölelj magadhoz és csak simogass. Ha jó, ha rossz napom van, hadd érezzem azt, hogy te mindig mellettem vagy. Ne csinálj belőle üzletet, hogy csak annyit adsz, amennyit kapsz. Ne érezd ezt kötelességnek. Mindig szívből adj és annyit, amennyit jól esik. De elhiheted: mivel őszintén, szívből szeretlek, úgyis a sokszorosát fogod visszakapni. Ez így természetes.

 

 

Amennyiben tetszett a cikk, látogasd meg facebook oldalunkat és nyomj rá egy lájkot, hogy első kézből értesülhess az újdonságainkról! Ezen kívül szeretettel várunk Téged a csoportunkba is, ahol meg tudjuk beszélni a téma összes részleteit egy remek társaságban, még akkor is, ha nem értesz vele egyet. 

 

Ha tetszett a cikk, akkor ez is tetszeni fog:

 

Miért vágyik minden nő szerelemre?

 

 TÁMOGASSUK EGYMÁST!

 

Mint azt bizonyára ti is tudjátok, a jelenlegi járványhelyzet sokakat megvisel, ahogy a magazinokat is. Sajnos mi sem vagyunk kivételek. De igyekszünk a nehézségek ellenére is kitartani és minden körülmény ellenére, továbbra is a maximumot nyújtani nektek, minőségi cikkekkel szórakoztatni, informálni benneteket.

 

Ezért arra kérünk titeket, kedves olvasóinkat, hogy támogassatok bennünket! Az alábbi számlaszámon tudjuk fogadni a felajánlásokat, amelyek hozzásegíthetnek bennünket a magazin fennmaradásához.

 

Cserébe ígérjük, hogy a tőlünk telhető legjobbat nyújtjuk nektek!

 

Bankszámlaszám: 10918001-00000025-99320004 (UniCredit)

 

Cégnév: Mega-Invest Ingatlanközvetítő és Tanácsadó Korlátolt Felelősségű Társaság

 

képek: pexels

Pin It
Váltás teljes nézetre!
Az oldal tetejére!