Ádám nyolc évvel ezelőtt ismerte meg Anettet. A neten találta a hirdetését. Akkor még együtt volt az első feleségével, akitől egy kisfia is született. Ám Ádámnak igényei voltak, amit a feleség nem elégített ki és ezért döntött úgy, hogy akkor másutt keresi a testi szerelmet. Anettől maradéktalanul meg is kapta, akit annyira megkedvelt testi-lelki szinten, hogy csak és kizárólag hozzá járt.

 

prosti volt a felesegem 111

Kép: Medzizenami.sk

 

Eleinte csak havonta egyszer kerestem fel azon a lakáson, ahol két másik nővel dolgozott. Már az első alkalommal is nagyon megfogott a külseje, hogy igazán szép és szexi. De nem csak a külseje rabolta el a szívemet. Sokszor szex – vagy orál – előtt, esetleg után beszélgettünk. Főleg rólam. Érdekelte a munkám, a házasságom, és úgy tűnt szívesen meghallgat. Persze sokáig azt gondoltam, csak azért ilyen kedves, mert ezen múlik a megélhetése. Hogy készséges legyen.

 

Közben ő is mesélt magáról, hogy miért lett prosti. Nagyon korán ment férjhez, aki kidobta, ahogy harminc felé kezdett közeledni. Anyagi szinten teljesen magára hagyta, a szülei addigra nem éltek, és az utcán is élt, mielőtt egy ismerőse ezt a munkát ajánlotta neki. Viszont ennek a munkának köszönhetően, végre saját lakást tudott venni, amit úgy rendezett be, ahogy neki tetszett és a saját lábára állt. Elmesélte, hogy vannak hónapok, mikor tisztán megkeres 1 milliót, mert sok gazdag ember is jár hozzá.

 

Ez idő után arra figyeltem fel, hogy puszival, mosolyogva üdvözöljük egymást, mintha csak barátok lennénk. Egyre többet beszélgetünk, egyre több időt töltöttem nála, amiért sosem kért plusz pénzt. Már nemcsak egyszer, hanem volt, hogy kétszer-háromszor is felkerestem. Nem tudom mikor jött el az a pillanat, mikor hiányozni kezdett és megfogalmazódott bennem az érzés, hogy többet jelent nekem egy kurvánál, akinek fizetek azért, hogy kielégítsen. Nem is reméltem, hogy hasonlóképp érez irántam, de egy alkalommal az derült ki, hogy nem vagyok közömbös a számára.

 

Lényegében másfél év után kérdeztem rá arra, hogy járna-e velem, ha elválnék a feleségemtől. Azt felelte, hogy igen, de a munkáját nem adhatja fel, valamiből meg kell élnie. Nagyvonalúan rávágtam, hogy ez természetes. Akkor már tisztában voltam azzal, hogy szeret, és hogy pénzért fekszik le másokkal. Akkoriban ez nem zavart. Valahol imponált, hogy az a gyönyörű nő, aki engem szeret és nem mindennapi szextehetséggel bír az én kedvesem.

 

prosti volt a felesegem 2

 

Úgyhogy elváltam, ő pedig arra kért, hogy költözzek hozzá. Azt mondta van egy plusz szobája, így hétvégente nálunk lehet a fiam. Fél év alatt gyökeresen megváltozott az életünk. Hozzáköltöztem és bemutattam neki a fiamat, aki úgy tudja, hogy Anett fodrász, ha már az volt az eredeti szakmája. Az első pillanattól kezdve remekül kijönnek egymással. Nagyon boldog voltam, úgy éreztem, megtaláltam az igazit. Már nem kellett eljárnom hozzá, hanem együtt élünk, akkor szeretkezünk, amikor csak akartam és persze neki is kedve volt hozzá. Bár eleinte sokszor voltam bizonytalan, nem tudtam, hogy még mindig az ügyfélt látja bennem, vagy már a kedvesét. Én is örömet akartam neki szerezni, kértem, hogy ne játssza meg magát, mondja meg nyugodtan, ha egy fáradt nap után nincs kedve hozzá, vagy szóljon, ha valamit nem csinálok jól. Hangsúlyoztam, hogy a partnere vagyok, nem a vendége.

 

Ő persze mindig tökéletes volt és megmaradtak a kellemes beszélgetéseink is. Valami mégis megváltozott. Mindennap megbeszéltük, kinek, hogy telt a napja, de zavarni kezdett, mikor arról mesélt, hány emberrel, kivel feküdt le és miket kértek. Először csak finoman jeleztem neki, hogy nem muszáj mindent részleteznie. Ám rövidesen azt vettem észre, napközben azon jár az eszem, mit csinál, kivel csinálja és hogyan. Majd megőrültem, mikor nem vette fel a telefont. Tudtam, hogy olyankor mással dug. Egyszóval kitört rajtam a féltékenység és heteken át csak emésztett.

 

Nem akartam, hogy prostituált legyen. Mivel iszonyosan szerettem, egyik este azt kértem tőle, legyen a feleségem és hagyja abba, amit csinál. Rosszul sült el. Azzal jött, hogy ugyanolyan vagyok, mint a többi, ki akarom sajátítani, otthonülő feleséget csinálni belőle, hogy aztán ha meguntam őt, akkor biztos őt is megcsalom, idővel pedig elhajtom és elveszem a pénzét. Azt mondta vagy így fogadom el vagy sehogy. Könyörögtem: higgye el, hogy szeretem, szerelemből akarom elvenni. Jó, féltékeny is vagyok, de nekem csak ő kell, nem leszek hűtlen és nem veszem el a pénzét. Utána is dolgozhat, csinálhat bármi mást, csak ne kurva legyen. Értem én, hogy megszokta ezt az életformát, de talán nem akarja egész életében széttenni a lábát másoknak.

 

prosti volt a felesegem 3

 

Heteken át tartott ez a kálvária, meg az én szenvedésem. Végül belátta, hogy nem akarom korlátozni, megmondani, mit csináljon, csak azt szeretném, hogy szakítson a régi életével. Hiszen van elég pénze, ami a sajátja, nekem nincs rá szükségem. Nyilvánvaló, hogy szeretem és ha nem lenne a munkája, ami miatt folyton veszekednénk, tökéletes párt alkotnánk.

 

Úgyhogy beadta a derekát. Otthagyta a munkáját és összeházasodtunk. Az volt életem egyik legszebb napja. Voltak kezdeti nehézségeink, főleg azután, hogy otthon maradt és sokáig nem tudta, mihez kezdjen magával, hogy már nem prosti. Végül nyitott egy saját ruhaüzletet. Még sokáig voltak bizalmi problémáink, hol én kételkedtem benne, hol ő bennem. Mindketten rettegtünk a megcsalástól, hogy visszatérünk az eredeti formánkhoz. Én megcsalom a feleségemet, ő pedig újra az lesz, akivel megcsalják a feleségeket.

 

Kellett ez a néhány év, hogy megbizonyosodjunk a másik felől és most már olyan a kapcsolatunk, amilyennek lennie kell. Van szerelem, bizalom és jó szex is. Mindenről tudunk beszélni és képesek vagyunk ennyi idő után is fenntartani a testi és a lelki szerelmet a kapcsolatban. Hiszem, sőt, tudom, hogy az emberek megváltozhatnak, ha akarnak. Velünk is ez történt. Nem bántam meg, hogy feleségül vettem.

 

 

Amennyiben tetszett a cikk, látogasd meg facebook oldalunkat és nyomj rá egy lájkot, hogy első kézből értesülhess az újdonságainkról! Ezen kívül szeretettel várunk Téged a csoportunkba is, ahol meg tudjuk beszélni a téma összes részleteit egy remek társaságban, még akkor is, ha nem értesz vele egyet. 

 

Ha tetszett a cikk, akkor ezek is tetszeni fognak:

 

Legalább egyszer úgyis meg fognak csalni, mert a monogámia nem életszerű?

Váltás teljes nézetre!
Az oldal tetejére!