Ugyanis vannak. Nem igaz, hogy minden egyes szingli az. Ez hazugság lenne. Akadnak olyan egyedülállók, akik nem tettetik, hanem tényleg boldogok és remekül elvannak egyedül is. Ám ez sajnos nem jellemző a többségre. Igenis rengeteg az olyan szingli, aki savanyú és féltékeny, ebből kifolyólag pedig szörnyen mérgező személyiség.

 

 

 

uzenet szingli 01

 

Igen, léteznek boldog szinglik. Olyan nők, akik választották a magányt, nem pedig akaratukon kívül lettek egyedülállók. Ezzel pedig nincs is semmi baj. A világ legtermészetesebb dolga az egyedüllét. Nincs ebben semmi félelmetes, sem pedig ciki. Aki fél tőle, az sérült, és önmagától fél. Aki pedig cikinek tartja, az ugyancsak sérült és azt hiszi, a státusz lehet gyógyír a szívére.

 

Abszolút elfogadható, ha egy nő egyedül kíván lenni, mert szeretné, ha előbb begyógyulnának a lelki sebei vagy egy elege van a pasikból és egy kis időt szeretne eltölteni önmagával. Meg akarja ismerni önmagát, szórakozni, élni vágyik. Egyedül vagy a barátaival.

 

Hogy miért lesz valaki tartósan szingli, arról idekattintva olvashatsz.

 

Akadnak ilyen nők, akik egy egyedül is teljesnek, boldognak érzik magukat. De tetszik vagy sem, rengeteg az olyan, akire ez nem igaz és ki van készülve a szingliléttől. Egyedül vannak hónapok, netán hosszú évek óta. Eleinte talán még örömüket lelték benne, ám az is lehet, hogy már a kezdetektől fogva ki nem állhatták. Ennek okán pedig napról napra savanyúbbá váltak. Méla undorral néznek a szerelmesekre azt gondolva, milyen szemetek, mert nekik van kivel ölelkezni, nyalakodni az utcán. Rosszindulatúan arra gondolnak – talán a saját csalódásuk miatt – hogy úgy sem tart örökké. Mintegy lassan ható méregként azt csepegtetik a párban vagy házasságban élő barátaiknak: Úgysem tart örökké. Majd téged is lecserél. Úgyis meg fog csalni. Figyeld meg, hogy előbb-utóbb megváltozik.

Némelyikük módszeresen tömni kezdi a barátnője fejét, aki eleinte még rámondja: Biztos csak szomorú. Egy kicsit depis. Idővel majd megváltozik.

 

uzenet szingli 02

 

Csakhogy, aki nem talál csodálatos módon egy pasira vagy leli meg örömét a szingliségben, az egyre mérgezőbb lesz. Nemcsak a környezetére, hanem saját magára nézve is. A tükörből egy megcsömörlött nő képe tekint vissza, aki haragszik a pasikra, de leginkább önmagára, mert vesztesnek érzi magát. Mindennap egy kicsit többet gyűlölködik, jobban alázza magát, mígnem az arcára, a hangszínére, az egész megjelenésére kiül az, mennyire besavanyodott. Az ilyen nő az, aki non-stop csúnyán néz, amit lehetőség szerint a kollégái, a barátai is messzire elkerülnek. Ő az, aki teherként éli meg azt is, ha megkérdezik tőle, bankkártyával vagy készpénzzel fizet és újabb csapásnak éli meg, ha az orra előtt viszik el az utolsó doboz medvesajtot. Belőlük lesznek azok, akikre a férfiak finoman szólva is azt mondják: kielégítetlen libák.

 

Tehát, felmerül a jogos kérdés: ha valaki eljut erre a szintre, hogy kíván a továbbiakban pasit fogni? Boldogulni? Lássuk be, az ilyen hölgyeket sokszor a saját barátaik mélységesen szánják és sajnálják vagy éppenséggel messzire elkerülik, ugyanis elviselhetetlen a negativitása, ami éppen olyan erősen sugárzik belőle, mint egy atomreaktorból. Eleinte még megy a lelkifröcsi, de ha hosszú távon nem történik változás, akkor legyenek bármilyen jó barátok, eltávolodnak egymástól. Valahol ez természetes, mert az őzek sem szívesen dagonyáznak a sugárfertőzött pocsolyában,pláne ha az lemarja a bőrüket.

 

Szóval az a nő, aki a szakítást követően nem találja meg önmagát, leli örömét újra az életben pasi nélkül (vagy esetleg az egyéjszakás kalandokban) abból könnyen savanyú cukorka válik édes bonbon helyett. A végén pedig úgy kell kierőszakolnia magát az ördögi körből, mert akit nem segítenek ki gödörből, annak egyedül kell kimásznia belőle. Vagy ottmarad. Hónapokra, akár évekre.

 

uzenet szingli 03

 

Szó sincs arról, hogy lekicsinyeljük a szinglik fájdalmát. Igen, a szakítás mindig fáj. Ahogy a magány is pokoli tud lenni. Szar érzés, mikor te társra vágysz, házasságra, családra vagy csak arra, legyen kihez odabújni esténként. Ám, aki nem tanul meg túllendülni a fájdalmán, nem zárja le a múltját, nem tanul meg egyedül is boldogulni, arra csakugyan magány vár. A fájdalmas magány. Ami telhetne izgalmakkal, boldogan vagy akár békésen is. De, aki fél egyedül lenni, kapcsolatfüggő, mindenáron másokat akar okolni a sorsáért, abból csakugyan megcsömörlött szingli lesz.

 

Amíg vannak barátaik; fogadják el a segítséget. Ha nincsenek, szerezzenek mielőbb. Támaszkodjanak a rokonokra, kérjenek segítséget. Csak ne épüljenek le. Ne mérgezzék magukat és a környezetnek. Hiszen mely pasinak kellene egy látványosan sérült, lerobbant jégkirálynő vagy méregzsák? Legyünk őszinték: a világ nem tündérmese. Megvan rá az esély, hogy rátaláljon a nőre a lovag, aki keresztül vágja magát a mérgező tövisekkel körbe vett bokrokon, megöli a léleksárkányt és végül megolvasztja a fagyos szívet, így a gonosz boszorkából ismét álomszép hercegnő lesz. De ez átkozottul ritka, nem érdemes erre várni. Légy te a saját lovagod és mentsd meg magad!

 

 

Amennyiben tetszett a cikk, látogasd meg facebook oldalunkat és nyomj rá egy lájkot, hogy első kézből értesülhess az újdonságainkról! Ezen kívül szeretettel várunk Téged a csoportunkba is, ahol meg tudjuk beszélni a téma összes részleteit egy remek társaságban, még akkor is, ha nem értesz vele egyet. 

 

Ha tetszett a cikk, akkor ez is tetszeni fog:

 

Hazugok, csalók, perverzek – Így látja egy szingli a netes társkeresőket! 

 

 TÁMOGASSUK EGYMÁST!

 

Mint azt bizonyára ti is tudjátok, a jelenlegi járványhelyzet sokakat megvisel, ahogy a magazinokat is. Sajnos mi sem vagyunk kivételek. De igyekszünk a nehézségek ellenére is kitartani és minden körülmény ellenére, továbbra is a maximumot nyújtani nektek, minőségi cikkekkel szórakoztatni, informálni benneteket.

 

Ezért arra kérünk titeket, kedves olvasóinkat, hogy támogassatok bennünket! Az alábbi számlaszámon tudjuk fogadni a felajánlásokat, amelyek hozzásegíthetnek bennünket a magazin fennmaradásához.

 

Cserébe ígérjük, hogy a tőlünk telhető legjobbat nyújtjuk nektek!

 

Bankszámlaszám: 10918001-00000025-99320004 (UniCredit)

 

Cégnév: Mega-Invest Ingatlanközvetítő és Tanácsadó Korlátolt Felelősségű Társaság

 

képek: pexels

Pin It
Váltás teljes nézetre!
Az oldal tetejére!