Szerencsejátékos férfiak

Az egyetlen, igazi értéket. A legnagyobb kincs egy kapcsolatban, a nő szerelme. Mert a szerelmes nő kész mindent megtenni a párjáért. Tűzbe tenné érte a kezét. Hegyeket mozgatna érte. Ez nem irodalmi túlzás, hanem ez az igazság. Az a nő, aki odáig van a partneréért, az bármit megad a kedvesének és meg is teszi. Csakhogy ez az, amit bizonyos férfiak előszeretettel eljátszanak.

erős férfiak

Amikor egy érzékszervünk kevésbé vagy egyáltalán nem funkcionál, a többi felerősödik. Ha kevesebb külső inger ér minket, jobban fókuszálunk a közvetlenül meglévőkre. Emiatt észreveszünk olyan dolgokat a környezetünkben, amire máskor szinte nem is figyelünk fel… Talán ez az oka, hogy ma feltettem magamnak a kérdést: Hol vagytok, ti erős férfiak ebből a mindennapi rutinból?! Hol vagytok onnan, ahol igazán lennetek kéne?!

Egy férfi sosincs kész

Dávid szerint nem létezik kész férfi – ahogy kész nő sem – mert ahhoz szükség van egy partnerre, aki mellett csiszolódhat. Ez nem jelenti azt, hogy önmagában nem egész, boldogtalan, hogy valamivel is kevesebb. Csak azt, hogy bizonyos szinten minden egyedülálló, párkapcsolatban tud továbbfejlődni. Épp ezért olyan káros az, hogy a nők azt várják, hogy a pasi készen érkezzen. Tökéletesen.

férfi terápia

Legalábbis kétségkívül sok férfira ráférne. Sokuk ugyanolyan lelki gondokkal küzd, mint a nők, mégsem mernek szakértőhöz fordulni. Azok se, akiknek a kapcsolatuk vagy a házasságuk múlhat rajta. Hiába kéri a feleségük, nem mennek párterápiára. Miért nem hajlandóak semmiféle terápiára menni? Mert ciki? Fölösleges pénzkidobás a szemükben?

Nem áll fel

Sajnos ez egy elég gyakori probléma. Csak éppen nem beszélnek róla. Férfiak – de sokszor még a párjuk is – inkább eltitkolják, pedig foglalkozni kellene vele. Már csak azért is, mert néha egészen apró dolgokon múlik a siker, vagyis minimális változtatással és odafigyeléssel lehetne tenni ellene és akkor senki sem sérülne.

Lehet a szex rossz egy pasinak

Meglepő, ugye? Azt hihetnénk, hogy a pasik számára nem létezik rossz szex, hogy nekik mindegy, csak kufircolás legyen. Egyedül az a fontos, hogy legyen hova betenni a kolbászukat. Csakhogy nem igaz, ez is így csúnya gaz sztereotípia, amire Krisztián felhívta a figyelmünket.