udvarlás

Eltűntek. Mint szürke szamár a ködben. Egyre több nőtől hallom ezt, de nem mellesleg, szemem is van hozzá, hogy lássam: az udvarló pasik szőrén-szálán eltűntek. Azok, akik hajlandóak randizni, rögtön a sétálás, az iszogatás, esetleg vacsora után a lényegre térnek. Ágyő drágám, ez nem fog összejönni vagy akkor mehetünk a lakásodra?

idősebb nő, fiatalabb pasi

Korábban majdnem akkora rejtélynek számított, mint a loch ness-i szörny. Mit akarnak a pasik az idősebb nőktől? Miért látni manapság egyre több olyan párt, ahol az idősebb nő mellett egy fiatal férfi van? Megkérdeztünk néhány férfit, akik vonzónak találják az idősebb hölgyeket vagy esetleg párkapcsolatban is élnek velük. Meglepő válaszokat kaptunk!

A szépség taszítja a férfiakat

„Ó, aki ilyen gyönyörű, azon biztos fürtökben lógnak a pasik, biztos alig győzöl válogatni közöttük!” Ezeket a százszor hallott mondatokat a szép nő legtöbbször azokon az estéken idézi fel, amikor egyedül üldögél az ágyán, azon elmélkedve, hogy miért pont neki nincs senkije. Pedig talán csak oda kellene mennie a tükörhöz, belenézni, és máris megkapná a választ…

egyszerű feleség

A piacon nézelődve természetes, hogy a legszebbnek, legízletesebbnek tűnő zöldséget, gyümölcsöt vagy húst akarjuk megvenni és hazavinni, ezért válogatunk hosszasan. Azt gondolhatnánk, hogy a párválasztás is ehhez hasonlóan működik, a férfiak részéről is. Azonban a pasik, amikor feleséget keresnek maguknak, akkor sokszor korántsem a legvonzóbbnak tűnő „árut” választják…

narancsbőr

Imi jól helyre tett. Alapvetően megvan a magamhoz való önbizalmam, de egy-egy hibácskát szívesen leradíroznék magamról és ezt Iminek is elfecsegtem. Fúj narancsbőr, fúj gigafenék. Úgy nézett rám, mint akinek elment az esze és mindjárt le is teremtett, hogy mennyi bolond nő van és tessék, én is beálltam közéjük. Ugyanis semmi szégyellnivaló nincs abban, hogy egy nőnek narancsbőre van vagy imádnivaló plusz kilói.

pasi hiszti

Miért nincs még kész a kaja? Most ahhoz miért kellett hozzányúlnod? Hova raktad a tegnapi zoknimat? Mire költöttél már megint húszezret? Miért fárasztasz? Nem megmondtam, hogy ez lesz? Meddig akarsz még hisztizni? – hosszasan lehetne még sorolni még a jellegzetes pasi hiszti tüneteit, mert bizony ezek a csípős, gúnyos kérdések szokták megelőzni a gigavitákat, mikor előtör a pasiból a tűzokádó fenevad.