Miért nem hiszünk már a férfiaknak

Együtt vagytok már évek óta és több mint jól érzed magad vele, fontos neked és úgy érzed, te is neki. Amikor kiejt bizonyos mondatokat a száján, valahogy mégsem tudsz hinni neki.

Csak akkor ér valamit a férfi, ha van pénze

Nagyon sok nő azt vallja: akkor érzi magát biztonságban a férfi mellett, akkor tud rá felnézni, és tud vele hosszú távú viszonyt kialakítani, ha biztos anyagi háttérrel rendelkezik. Emiatt ők akkor számító ribancok? Mondani sem kell, biztos vannak olyanok is, akik tényleg csak és kizárólag a pénzre utaznak, de ne általánosítgassunk! Nagyon sok nő szerelemre, szép lélekre, igazi férfira vágyik, nem egy két lábon járó pénztárcára.

Miért kezelik nehezen a pasik az erős nőket

Erős nő. Némelyik férfi rémálma vagy kirakhatatlan Rubik-kockája. Hiszen az ilyen nő független, határozott, erős akarattal és lélekkel bír. Nem kevés fájdalom, csalódás érte őket, mégis talpon vannak, mert igazi főnixmadarak. Mégis, egyes férfiak számára igazi kihívást jelentenek és egyszerűen nem tudják, hogyan közelítsék meg őket.

 
Megfulladok a szerelmedtől

Tudod, hogy szeretlek, hiszen, ha nem így lenne, nem lennék veled! Szeretek veled lenni, élvezem a társaságodat. Jól esik, hogy szeretsz. Számomra is fontos, hogy tudjam és érezzem. De egyszerűen már néha nem kapok levegőt tőled! Annyira hozzám vagy ragadva, hogy valósággal elszívod előlem!

Mi kell az igazi férfinak

Minden nő szeretné tudni. Mi kell a valódi, nagybetűs férfinak, aki mellett hosszú távra tervezhetünk, és nem kell amiatt aggódni, hogy félrelép, nem vagyunk elég jó neki. Ahhoz, hogy ezt megtudjuk, azt kell előbb átgondolni: mi nem kell a pasinak! Mi az, amivel biztosan elüldözzük, de legalábbis is idő kérdése: lelép.

a pasik csak szexre vágynak

Erik egy harmincas éveiben járó, jó kiállású egyedülálló férfi. És szörnyen zavarja azaz általános sztereotípia, miszerint a férfiakat csak a szex érdekli. Rettenetesen sértőnek találja, mert szerinte egyáltalán nem igaz. Számos olyan férfit ismer – beleértve saját magát – aki jóval többre vágyik, mint csak szex.