egyéjszakás kaland

Ádámnak már van némi tapasztalata az egyéjszakás kalandok terén. Szerinte nagyon is működhet és úgy gondolja: teljesen normális. Nincs benne semmi kivetnivaló, bűnös dolog. Azok, akik rettentően felháborítónak, megvetendőnek tartják, talán segít ez a cikk megérteni azt, miért is van létjogosultsága az egyéjszakás kalandnak.

plus size

Manapság elkezdtek egyre nagyobb teret hódítani a plus size-os nők. Hála az Istennek! Én mindig is lelkes támogatjuk voltam. Ez nem azt jelenti, hogy nem kedvelem a vékonyabb nőket, csak egyszerűen számomra a teltkarcsú nők a legszexisebbek és rájöttem, hogy ezzel nem vagyok egyedül!

gyáva férfi

Tudom, hogy ezzel a cikkel sokakat fel fogok háborítani. Pedig mindenki beláthatja majd a lelke mélyén: van benn igazság. Rengeteg gyáva férfi van, aki szabályosan menekül a felelősségvállalás elől. Igen, tudjuk: ugyanolyan sok nő is van, de ez a cikk most nem róluk szól. Hanem azokról a férfiakról, akik félnek, és behúzott füllel-farokkal, akár egyetlen szó nélkül eliszkolnak, amikor helyzet van.

Nem minden férfi szexmániás

Gábor az élő példa arra, hogy nem minden férfi szexmániás. És bizonyára nem az egyetlen egy pasi a földön, aki ezzel így van. Szereti a partnerét, szeret szexelni, csak éppenséggel nem az a lételeme. Tud másra is gondolni, sőt, egyéb tevékenységeket is szívesen űz, amelynek semmi köze a szexhez. Ellenben Annamari, a barátnője… szexfüggő.

Hol vagytok igazi férfiak

Komolyan: hová tűntek az igazi férfiak? Mindegyik foglalt? Ugyanis ez lehet a leginkább ésszerű válasz arra, miért tűnik úgy, hogy ma már nincsenek igazi férfiak. Biztos lestoppolták őket a nők. Mivelhogy, akikkel találkoztam és akikről az ismerőseim meséltek, a legkevésbé sem tűnnek igazi férfinak. Sajnálom, ha ezzel most rátaposok valakinek a tyúkszemére.

összetört férfiak

Valamiért azt gondoljuk, hogy a férfiaknak nincs szíve. Pedig van, másképp aligha lehetnének életben. Ha meg nem túlzunk, akkor egyszerűen elintézzük annyival a dolgot: nem tudnak érezni. Semmi sem fáj nekik. Szívük maga a jég, az acél, semmi sem karcolja vagy hatja meg őket. Ennél rosszabbat nem is feltételezhetnénk róluk.