aputest

Ede külseje távol áll a tökéletestől. Szerinte. Nincsenek kockák a hasán, de egyéb testrészein sem igen lelhető fel: az izom. Van helyette némi testzsír, és nem kevés szőr. Abszolút jellegtelennek tartja magát, átlagos arcával együtt. Tisztában van azzal, hogy a legkevésbé sem ő a nők bálványa.

A férfinak is van szíve

Egyrészt sokszor hajlamosak vagyunk elfelejteni a tényt, hogy nem csak a férfiak tudnak hűtlenek lenni. Hogy igenis előfordul az, hogy egy nő csalja mega férfit. A másik dolog, amiről szintén megfeledkezünk egy másik tény: a férfinak is van szíve. Ugyanúgy padlóra tudja küldeni egy megcsalás vagy akár szakítás.

 csak szexre kell

Sose bírtam megérteni és nem azért, mert baj van a felfogásommal. Miért nem lehet odaállni az ember elé egyenesen és azt mondani: csak szexre kellesz?! Ha már ismerjük egymást valamennyire – vagy legalábbis azt hiszem, hogy ismerlek -  és nyilvánvaló, hogy vonzódom hozzád, érezhető a szimpátiám, bele fogok menni. De ha nem, akkor az meg hadd legyen az én szabad döntésem, te pedig tartsd tiszteletben. Ez így lenne korrekt.

udvarlás

Eltűntek. Mint szürke szamár a ködben. Egyre több nőtől hallom ezt, de nem mellesleg, szemem is van hozzá, hogy lássam: az udvarló pasik szőrén-szálán eltűntek. Azok, akik hajlandóak randizni, rögtön a sétálás, az iszogatás, esetleg vacsora után a lényegre térnek. Ágyő drágám, ez nem fog összejönni vagy akkor mehetünk a lakásodra?

idősebb nő, fiatalabb pasi

Korábban majdnem akkora rejtélynek számított, mint a loch ness-i szörny. Mit akarnak a pasik az idősebb nőktől? Miért látni manapság egyre több olyan párt, ahol az idősebb nő mellett egy fiatal férfi van? Megkérdeztünk néhány férfit, akik vonzónak találják az idősebb hölgyeket vagy esetleg párkapcsolatban is élnek velük. Meglepő válaszokat kaptunk!

A szépség taszítja a férfiakat

„Ó, aki ilyen gyönyörű, azon biztos fürtökben lógnak a pasik, biztos alig győzöl válogatni közöttük!” Ezeket a százszor hallott mondatokat a szép nő legtöbbször azokon az estéken idézi fel, amikor egyedül üldögél az ágyán, azon elmélkedve, hogy miért pont neki nincs senkije. Pedig talán csak oda kellene mennie a tükörhöz, belenézni, és máris megkapná a választ…