trófeavadász

Éveken át gyűjtöttem a skalpokat. Belegondolni is rossz hány meg hány nő szívét törtem össze. Néha még most is szégyellem magam, mit összehazudtam nekik, hogy mennyire gerinctelenül bántam velük. Meg egyáltalán azt, hogy voltam képes annyi nővel lefeküdni. Milyen beteg dolog ez? De mentségemre szolgáljon, hogy nem voltam önmagam és hogy most már bánom, hogy korábban annyira elszaladt velem a ló.

guminő

Idáig minden nő rémálma egy másik nő volt. Pláne egy fiatalabb, szebb. Rengeteg feleség van, akik igyekszenek mindent elkövetni annak érdekében, hogy szeretett – és akár nehezen megszerzett – férjük, ne csalja meg vagy váltsa le őket. Persze azért nem mindenkinél szól erről a házasság, az örökös félelemről, de biztos megvan az oka annak, ha egy nő parázik és minden létező módon igyekszik felvenni a harcot a lehetséges ellenségekkel szemben. De hogy lehet küzdeni egy gumibaba ellen?

Szerelmet vallott

Új kolléga érkezett az irodába. Azonnal felkeltette Zita figyelmét a sármos, jóképű, Alex. Más nők is felfigyeltek rá és ki más lett volna minden csajos pusmogás témája, mint ő. A kolléganők többségének kétségkívül tetszett, de már volt párjuk vagy úgy érezték esélyük sincs egy ilyen férfinél. Magas, sportos, angyali az arca, gyönyörű a mosolya és mindennek a tetejében jó a humora, kedves és barátságos. Zita viszont sehogy sem bírta kiverni a fejéből.

házasság

Mindig ugyanaz a nóta. Rengeteg női ismerősöm mondogatja, hogy a pasik félnek elköteleződni, sőt, nem is akarnak. Mindegyik csak a farka után megy, könnyű kapcsolatra vágyik meg sok-sok kiskapura, hogy lelépjen. Hát köszönöm. Én pont nem vagyok ilyen és másokról is tudok, akik ugyanúgy tartós kapcsolatra, feleségre és házasságra vágynak. És tennénk is azért, hogy boldog legyen!

egyedülálló apa

Joci tudja, hogy a frászt hozza a nőkre. Nem a nagy és izmos, tetovált, mackós alkatával, hanem azzal, hogy van egy ötéves kisfia. A felesége lelépett egy másik férfival és lemondott a gyerekükről a javára. Anyuka csak hébe-hóba látogatja meg a gyerekét. Nem meglepő, hogy Joci anno zuhant és teljesen maga alatt volt. De mára boldog egyedülálló apuka, aki újra élete párját keresi.

érzelmi intelligencia

Bence egy mély érzésű férfi. Neki, saját magának is feltűnt, hogy érzékenyebb az átlagnál. Utána is olvasott a témában, így fedezte fel az érzelmi intelligencia fogalmát. A rengeteg leírás alapján arra következtetett, hogy az ő érzelmi intelligenciája bizony rendkívül magas. Csak éppen a nők nem hiszik el, hogy így van. Sajnos azt tapasztalta, hogy a nők nem fogadják el a tényt, hogy igenis létezik olyan érzékeny férfi, aki természetéből fakadóan az és nem lelki sérülés hatására.