férfi evolúció

Ki ne ismerné a Büszkeség és balítéletet, Vágy és vezeklés vagy Értelem és érzelem filmeket? Amiket a hangzatos cím mellett igazi úriemberek jellemeznek. Kinek ne lett volna a filmes szerelme, egy igazi gavallér? Ma már majdnem minden nőnek feltűnt, hogy az a híres férfi modor kezd szétfoszlani és elszállni a szélben.

jó nő

Több ilyen kommentet is olvastam a közösségi oldalakon és több férfi szájából is hallottam már. Szerintük a nőnek nem kell eszesnek lennie. Jobban se keressen a férfinál. Viszont nem muszáj házi tündérnek lennie. Csak legyen jó a teste és szeresse a szexet.

Sérült a pasi

Nagyon sok nővel találkoztam már, aki mikor meghallotta az első vagy a második randin, hogy szegény pasi mennyit csalódott, hányszor tették padlóra: megsajnálták. Ez még hagyján, hiszen a legtöbben a szomorú kiskutyus tekintettől is ellágyulunk és egyből a keblünkre akarjuk megvédeni, hogy megoltalmazzuk a sötét, gonosz helytől, amit világnak hívunk. Csakhogy ezek a nők továbbmentek: meg akarták menteni a pasit.

 gyáva férfi

Tisztelet kivételnek. Szerencsére azok mindig vannak. De az igazság az, hogy rengeteg gyáva férfi van. Persze gyáva nő is. Ám valahogy a mindennapokban gyakrabban hallani azokról a pasikról, akik ghostingolnak, nem vállalják a felelősséget és inkább hárítanak.

pasi hiszti

Legendák szólnak a híres női hisztiről. Hangos, látványos, idegesítő. A férfiak előszeretettel mondogatnak olyanokat, hogy „minden nő hisztis”, „nincs rosszabb a női hisztinél”, illetve bármilyen problémája is legyen a nőnek, az egyből hisztinek minősül. Közben úgy tesznek, mintha ők sosem hisztiznének, holott a pasi hiszti mindennél rosszabb!

Apuci

András 45 éves és remekül tartja magát. Tíz évet simán letagadhatna. Néhány éve vált el a feleségétől, akit megcsalt egy 18 évvel fiatalabb lánnyal. Azóta viszont boldog szingli életet él és előszeretettel jön össze nála akár 20 évvel fiatalabb lányokkal is. Csak éppenséggel azt nem érti, mi olyan szörnyen megvetendő ebben.