Vagy lehet, hogy minden férfiba bele van kódolva, hogy először a szex legyen fontos, mert azután nem törik össze a szívük? A szex nem vágja át, nem hazudik neki, még csak be se csapja, hiszen egyszerűbb, mint az egyszeregy. Nem kellenek hozzá érzelmek és mély beszélgetések. A szex vulgáris, és ösztönből jövő: pont, mint általában a férfiak. Tudjátok, mindig tisztelet a kivételnek, de ilyenkor nem a kivételekről és a mintapéldányokról van szó.

 

 

csak szexre kellunk a pasinak 01

kép: pinterest.com

 

A szex némelyik embernek maga az Isten: nem kérdez, nem vár választ, nincsenek kötöttségek, se elvárások, csak két test, ami egymás fölé kerül. Csak jól érezni magad abban a pár percben, vagy órában, amíg a másik emberrel az ágyban heverésztek, ennyi csak a lényeg: akkor és ott, csak ketten vagytok. Olyan dolgokról beszélhettek szex után és előtte akár, amiről lehet, hogy másokkal nem tudtok vagy éppen nem mertek. A szex a megnyílások, az önmagunk felvállalásának legnagyobb melegágya, vagyis eszköze. Mintha lenne egy íratlan törvény, hogy ami az ágyban történik, illetve ott elhangzik, az ott is marad.

 

A szexuális együttlét másfajta kapcsolat a szerelemnél, ezt mindenki tudja. Vagy ha nem is tudja tudatosan, de sejti: nem kötünk házasságot olyannal, akivel egy szexszel kezdődött el a kapcsolatunk, de azzal se megyünk oltár elé, akivel a viszonyunk a szexszen alapszik. Mondhatjuk azt, hogy fontos meg szükséges, hogy mükődjön köztünk az ágytorna, hogy meglegyen a kémiában és a fizikában is a közös nevező, a teljesen harmonikus összhang, de attól még nem lesznek felcsigázott, szerelemtől ittas, holtodiglanos, nagy impulzusú érzelmek. A szex a vágyak halmaza. A vágyat pedig nem szabad állandóan, kiéhezve követni, mert ő az egyenlet változó tényezője. Ha megkapunk valamit, amire nyálcsorgatva vártunk, tovább lépünk. Ha sokáig nem kapjuk meg, amire vágyunk, akkor vagy addig megyünk, amíg a miénk nem lesz, vagy megunva, mást keresünk. A vágyra hallgatni eleve olyan, mintha fék nélkül száguldanánk a szakadék felé.

 

csak szexre kellunk a pasinak 02

 

Ahogy az is elborult egy ötlet, mikor a szerelmet használjuk csalinak a szex megszerzésére. Csak egy egyéjszakás kalandot szeretnél a kiszemelt hölggyel/úrral? Mondd el neki: egyszerűen, őszintén, és simán azt, hogy baby, csak a tested kell, és semmiféle komoly kapcsolatra nem vágyom. Mit veszíthetsz? Ne keverd a hazugságot, a puszta létet össze a dugással. Ne hízelgéssel meg hitegetéssel próbálj a kiszemelt személy ágyába és bugyijába férkőzni, hanem saját magaddal. A szex épp azért móka és önfeledtség és puritán módú szabadság, mert nincsenek álcák, álarcok, s azt adod, ami vagy. Tehát kedves úriember/hölgy, aki meglátott valakit, akivel nem szerelmet, csupán egyéjszakás kalandot tervez, ne kezdj el a jövőről s a komolyságról cseverészni, mert egyrészt a hazugság hamar kiderül, másrészt, ne játszadozz az érzelmekkel, mert neked sem esik jól, ha valaki téged ver át. A szex bátorság, a sunyiság hazugság. Természetesen, a szex egy játszma, a szerelem meg inkább hasonlat egy küzdőtérre, viszont az első az egy olyan játszma, ahol, ha jobban belegondolsz, nem kell megjátszanod magad, mert nem várnak el tőled semmit; a kell szó használata pedig a megfelelési kényszer metaforája.

 

Volt egy ismerősöm, aki azt mondta, van egy bizonyos szint, ami alá nem szabad menni. Lenézte, ha a szórakozóhelyeken táncoltál, ne adj Isten, csókolóztál vagy elfogadtad a felkéréseket az idegen srácoktól; pedig csak annyi a titok, hogy jól érezted magad a bőrödben, hogy elengedted magad, nem azt lested, mit nem szabad, hogy kivel lehetne hosszan tartó kapcsolatod, nem, nem ezekre törekedtél minden körömmel, hanem élvezted a zenét, a nevetések függetlenségét és a random pillanatokat. Ami a szórakozóhelyen történt, a bulik kavalkádja fényében, az ott is maradt, ez íratlan törvény.

 

csak szexre kellunk a pasinak 03

 

 

Az adott ismerős, aki szerint egy bizonyos szint alá nem lehet menni és fúj mindenki más, aki számára nem-gyere-be, könnyedén hazavitte magával a szórakozóhelyen megismert férfiakat. Találkozott velük másnap és harmadnap is sőt, a második legnépszerűbb társkeresőn is ugyanezt művelte, csak ott minden másodikban már a nagybetűs Jövőt látta, és tudjátok, beleélte magát abba, hogy komolyat keres, pedig valójában a testek közelségére vágyott, mert képtelen volt egyedül lenni saját magával. És hogy miért van ez? Nem zárta le a múltat, a hatalmas nagy viharú volt párkapcsolatát, esetleg párkapcsolatait. Nem hagyott magának elég időt, hogy önmagának megbocsátson, hogy önmagát megismerje és összebarátkozzon vele, mert hajkurászta az impulzusokat, amiket egy másik személy adhatott csak meg neki.

 

Ez a személy az idei évben most negyedszerre szerelmes. Azzal a hűhával tudjátok, ami nélkül úgy érzi, hogy elveszne. Pedig igazából nem a másik miatt vesznénk el, hanem csak és kizárólag akkor vagyunk képesek erre, ha egy kapcsolat nem teljeskörű tagjaként veszünk részt benne, hanem csak félemberként, mint a párunk egyik végtagja. Amikor valójában nem önazonosként létezünk, hanem már-már függünk, amikor szomjazzuk a másik érzelmeit, rajongását, a velünk töltött idejét, a mindig készenléti állapotát, ha rólunk van szó. Elvárjuk a szerelmet úgy, hogy valójában a vágyainkkal sem vagyunk tisztában. Elvárjuk a szerelmet úgy, hogy valójában azt sem tudjuk, kit keresünk, csak valakit keressünk már, mert az jó lesz, mert az kiegészít minket, mert ő szeretni fog minket, mi pedig attól teljesek leszünk és boldogok. S pont itt basszuk el: hogy a másiktól várjuk el a saját magunk harmóniáját.

 

csak szexre kellunk a pasinak 04

 

 

A szerelem nem a vágyakon alapszik, az a szex. A vágy ösztönös és makacs. A szerelem naiv, és jóleső háborút idéző mennyország. A szex a szabadságban létező igazságosztó.

 

Csak szexre kell a másik? Akkor állj fel, és mondd ki nyíltan: ne játszd meg a komoly kapcsolatos macsót, aki éppen megtalálta az élete szerelmét, ha nem vagy az. A lány nem azért küldd el a búsfrancba, mert nyílt lapokkal játszol és elmondod neki a frankót, nem, a lány azért küldd el a búsfrancba, mert tudja, hogy nem gondolod komolyan a komoly kapcsolatot és a szemébe hazudsz csak azért, hogy megkapd a testét. A becsapást gyűlöljük, tudod miért? Mert az igazsághoz gerinc kell, és manapság sajnos az egyre nagyobb hiányérték. De ez szerintem, fordított esetben is elmondható, mindkét nem részéről.

 

Légy már őszinte, álarcok nélkül, baszki!

 

 

 

Amennyiben tetszett a cikk, látogasd meg facebook oldalunkat és nyomj rá egy lájkot, hogy első kézből értesülhess az újdonságainkról! Ezen kívül szeretettel várunk Téged a csoportunkba is, ahol meg tudjuk beszélni a téma összes részleteit egy remek társaságban, még akkor is, ha nem értesz vele egyet. 

 

Ha tetszett a cikk, akkor ezek is tetszeni fognak:

 

Egy alfahímnek van szíve?

Váltás teljes nézetre!
Az oldal tetejére!