Hova tűntek a férfiak? Mindenki ennyire megváltozott?

Az utóbbi pár napban nagyon sok munkám volt nagyon sok emberrel találkoztam. A lányok sokat panaszkodtak a már meglévő párkapcsolati problémáik miatt a pasik vagy férfiak ahogy tetszik pedig csak is kizárólag ígérgetni és viber ( what's up) használatával írogatni voltak képesek. Ezek után már majdnem feladtam és arra gondoltam rendeljek egy férfit a hétvégére? - Ezt természetesen már csak fájdalmamban gondoltam de nem komolyan -

Azután megcsörrent a telefonom. Jézusom ez csoda! Egy férfi tud telefonálni is?? Sajnos vagy nem egy régi üzleti partnerem volt az akivel kicsit később amúgy is találkozom lett volna és amit titkon nagyon is vártam.Emlékeimben egy hősként élt. Mindig sármos, okos és lélegzetelállító volt. Minden egyes alkalommal lenyűgözött nagyon kedvesen tudott flörtölni de soha sem sértett meg! Ö volt számomra az igazi férfi mintakép! Magabiztos, kellően rámenős és borzasztóan sármos és intelligens! Mindig mindenre tudta a választ még mielőtt kinyithattam volna a számat.

Azt hiszem elég nyilvánvaló volt rajongásom és izgatottan vártam a találkozót. Ki akartam nagyon tenni magamért. Sajnos a telefonom megcsörrent és kedvesen arra kért, hogy halasszuk el a találkozót. Teljesen pánikba estem- nem az nem lehet gondoltam magamban- szükségem van egy intelligens férfi társaságára. Egy kicsit határozottabban fellépve de sikerült megegyeznünk hogy akkor viszont a lehető leghamarabb találkozzunk hiszen mindketten már nagyon hosszú évek óta ismerjük egymást és az ügy pedig nem várhatott.

Arra nem volt időm, hogy kicsinosítsam magam mint ahogyan a tervemben szerepelt de úgy gondoltam ez már 10 év után nem olyan fontos számunkra. Mi inkább az agyunkkal csatázunk.

Mindent és mindenkit hátrahagyva tehát azonnal autóba ültem és igyekeztem a megbeszélt találkozóra.Tudtam, hogy új címen van az iroda - ez nála megszokott- úgyhogy leparkoltam és kisebb izgalommal becsöngettem. Meglepetésemre már az ajtóban várt. Mivel gyors voltam sajnos várnom kellett egy keveset de ez sem zavart igazán.

Azután körbenéztem és megdöbbentem - vajon hol is vagyok?- a 10 év alatt megszokott luxusirodák titkárnők és egyéb asszisztensek helyett egy lepukkant belvárosi " valami " közepén ültem. Sehol egy alkalmazott. Mélyen elfeküdtem a fekete kopott bőrdíványban hátha senki sem vesz észre és a telefonomba mélyedtem....

Könyörögtem, hogy írjon valaki de néma csend - se email se whats up - Azután nem sokkal később előttem állt teljes életnagyságban és kedvesen megkért, hogy fáradjak be a tárgyalóba. -Akkor már boldog voltam, hogy nem vagyok nagyon kicsinosítva a tervnek megfelelően.-

Elkezdett beszélni a közös üzleti dolgainkról.Rémülten hallgattam. Egy teljesen másik férfi ült előttem. Mintha egy automata telefon üzenetrögzítőjét hallgattam volna. Eltűnt a sárm a humor az életvidámság a flört a nevetés csak egy életunt férfi érveléseit hallgattam és ezúttal én voltam a gondolatolvasó. Igyekeztem minél rövidebbre fogni és nem akartam ezt a sablonlemezt hallgatni ami annyira nyomasztó. Megtörtem a beszédet és nagyon gyorsan és röviden a saját stílusomban levezettem a megoldást és az útirányt helyette.

Azt hittem közbevág vagy megcáfol vagy vitázunk mint mindig de nem így történt. Láttam , éreztem ahogyan átgondol mindent a meglepődést az arcán, hogy én még mindig nem vesztettem el a humoros és csábító énem aki sziporkázik egy férfi mellett de nem volt mit tenni. Újra megcsillant a szemében a régi fény de a tárgyalás végeztével ki is aludt. Ennyi volt kiégett. A férfiak is ki tudnak égni. A sok munka a sok flört a sok energia amit egy nő csábításába beleölnek egy idő után már unalmas még ha azt a nőt sosem kapta meg igazán - már késő - kiégett. A fiatalok már eleve nem ismerik az udvarlás illetve a romantika kódexét az idősebbek meg már kiégtek? Hol vannak az igazi férfiak akkor? Aki tudja írjon a szerkesztőségnek kérem.

Váltás teljes nézetre!
Az oldal tetejére!