Egyrészt sokszor hajlamosak vagyunk elfelejteni a tényt, hogy nem csak a férfiak tudnak hűtlenek lenni. Hogy igenis előfordul az, hogy egy nő csalja mega férfit. A másik dolog, amiről szintén megfeledkezünk egy másik tény: a férfinak is van szíve. Ugyanúgy padlóra tudja küldeni egy megcsalás vagy akár szakítás.

 

 

megcsalt ferfi szive 01

Kép: scienceblog.com

 

Négy éve voltunk már együtt Beával, mikor megtudtam, hogy két éven keresztül aktívan megcsalt. Mindig mással. Úgy derült ki, hogy lefeküdt az egyik haverommal is, akinek utána olyan lelkiismeret-furdalása volt, hogy elmondta. A nagy számonkérés után kiderült, hogy másokkal is félrelépett. Tudni akartam miért. Férfi vagyok, persze, hogy az volt az első gondolatom, hogy nem tudom őt kielégíteni, hogy valamit nem adtam meg neki, amire vágyott.

 

De ő azt mondta, hogy nem ezzel volt a gond. A szex az jó volt. Inkább a kapcsolatunk nem stimmelt. Keveset foglalkoztam vele, több szeretetre, figyelemre, megértésre vágyott, amit másoktól megkapott. Igazi nőnek érezte magát hódításai során. Kalandokat, izgalmakat akart.

 

Persze a kérdésre, hogy szeret-e még azt felelte, hogy szeret, de nem annyira, mint régen. Szakítottunk. Én még hajlandó lettem volna mindennek ellenére adni neki egy esélyt, de nem azért, mert papucs vagyok, hanem azért, mert szeretem. De ő nem kért belőle.

Mindenesetre földhöz vágott ez a dolog, mivel ez volt a második komoly kapcsolatom. Az első néhány napban sokat sírtam otthon, de eszembe nem jutott volna mások is előtt is kimutatni ezt a mély fájdalmat. A barátok is látták, hogy pocsék kedvem van. Kezdetben azzal próbáltak segíteni, hogy agyba-főbe mocskolódtak, de nem láttam értelmét annak, hogy Beát szidjuk. Nem fájt tőle kevésbé. Ellenben nem akartam hallani róla, sem pedig látni. Kitöröltem a mobilszámát, letöröltem a közösségi oldalakról, minden kapcsolatot megszakítottam vele. Sosem láttam értelmét annak, hogyha már valakivel nincs közöttünk viszony, minek legyen az ismerősöm.

 

megcsalt ferfi szive 02

 

A srácok megpróbáltak rávenni arra, hogy mielőbb találjak magamnak új nőt, legalább kalandnak, a kutyaharapást szőrivel elven. Eszem ágában sem volt. Egy négy éves kapcsolat ért véget, amiben én nagyon is szerettem páromat. Nem vágytam új szerelemre. Viszont soha nem is voltam azaz ember, aki szerelem nélkül bújt ágyba, szóval a kalandokat is kizártam és nem harminc felé akartam elkezdeni kipróbálni, hogy milyen is az. Másrészt, óriási csapást szenvedett az egóm.

 

Nem bírtam egy nőt megtartani. Többször is félrement. Talán tényleg borzalmas vagyok az ágyban, csak nem vallotta be, elvégre miért a szakítás során kezdjen el igazat mondani? Arra gondoltam, nem tudok kielégíteni egy nőt. Vagy partnerként vagyok csőd, nem vagyok elég gyengéd, figyelmes, nem vagyok olyan, mint amire a nők vágynak. Olyan gáz vagyok, hogy inkább megcsalt. Arra sem tartott érdemesnek, hogy a szemembe mondja, hogy nem szeret, nem vagyok elég jó neki és inkább megcsalt. Tiszteletet sem érdemlek.

 

Mikor ezt többször is levezettem a barátoknak, ketten megszóltak, hogy ne picsogjak. Egy férfi örüljön a szabadságának, használja ki. Viselje csendben és méltóságteljesen az őt ért csapást és ne rinyáljon. Lehet, hogy van benne valami. Innen is látszik, hogy baj van velem, túl gyenge vagyok.  

 

Sokáig éreztem romokban magamban. Semmihez sem volt kedvem, sem a bulikhoz, a haverokhoz, még csak utazni, élni sem. De ha meg otthon voltam egyedül, megrohamoztak az emlékek vagy azon kattogtam, mit rontottam el. Közben minden áldott nap meg kellett erőszakolnom magam, hogy a külvilágnak azt mutassam erős vagyok, minden a legnagyobb a rendben és nincsenek pokoli lelki fájdalmaim.

 

megcsalt ferfi szive 03

 

Fél évre volt szükségem, mire úgy éreztem, jobban vagyok és képes vagyok szóba állni egy nővel. Nem undorodom tőlük és nem is haragszom rájuk. De még mindig csak fél szívvel voltam képes ismerkedni. Képtelen voltam hinni azoknak a nőknek, akik azt mondták tetszem nekik, akik megdicsértek vagy bármi jót mondtak rólam. Az önbizalmam még mindig nem volt a helyén.

 

Kellett még néhány hónap, mire újabb kapcsolatom lett. Ami sajnos megint csak miattam ért véget. A megcsalás miatt már a kezdetektől fogva kételkedtem Dóriban és abban, hogy velem akar lenni. Nemcsak a kétségeimmel, hanem a félelmeimmel is sikerült őt elüldöznöm, a gyanakvásommal, a féltékenységemmel. Úgy hittem, ő is meg fog csalni. Hülye voltam, elszúrtam egy ígéretes kapcsolatot. Innen is látszik, hogy még mindig nem épültem fel teljesen. Dolgoznom kell magamon. Amíg nem tudok újra hinni magamban és a nőkben, fejvesztve fognak menekülni előlem. Pedig nem egyformák. Dóri sem be Bea volt. Tovább kellene már lépnem.

 

András történetét meséltük el.

 

 

Amennyiben tetszett a cikk, látogasd meg facebook oldalunkat és nyomj rá egy lájkot, hogy első kézből értesülhess az újdonságainkról! Ezen kívül szeretettel várunk Téged a csoportunkba is, ahol meg tudjuk beszélni a téma összes részleteit egy remek társaságban, még akkor is, ha nem értesz vele egyet. 

 

Ha tetszett a cikk, akkor ez is tetszeni fog:

 

Hová lett a híres női méltóság? Te is engeded, hogy mások lábtörlőnek használjanak?

 

Pin It
Váltás teljes nézetre!
Az oldal tetejére!