Manapság elkezdtek egyre nagyobb teret hódítani a plus size-os nők. Hála az Istennek! Én mindig is lelkes támogatjuk voltam. Ez nem azt jelenti, hogy nem kedvelem a vékonyabb nőket, csak egyszerűen számomra a teltkarcsú nők a legszexisebbek és rájöttem, hogy ezzel nem vagyok egyedül!

 

 

pluss size 01

kép: pinterest

 

Egyre több plus size modell van, - mint amilyen Ashley Graham is - a Dove pedig évek óta támogatja őket. A korábbi évekhez képest, a tévéreklámokban is több teltkarcsú nőt látni. Itt volt az ideje annak, hogy ez így legyen! Soha nem is értettem, miért vannak ennyire kirekesztve, hiszen ezek a nők csodálatosak! És nem valami kanos, fétisimádó mondja ezt, hanem egy olyan férfi, akinek jelenlegi is dundi a partnere, és az exem is az volt. Meg az őt megelőző hölgy is.

 

Nikivel egy éve vagyunk együtt, és ahogy lenni szokott: időbe telt mire összerázódtunk. Ahogy az előzőekkel is. Nehezükre esik elhinni, hogy egy izmos, jóképű férfi – ezt ők mondták - mit akarhat tőlük azonkívül, hogy egyszer elmondhassa magáról „megdugott egy tehenet”. Rosszul vagyok az ilyen beszédtől, de az a legszebb, hogy ők hisznek ebben. Elhiszik, hogy dagadt disznók, tehenek, akiket legfeljebb egyszer jól megpakolnak és annyi, mert senki sem akarna tőlük komoly kapcsolatot. Niki is mesélte, hogy nem egyszer vették már így palira, ahogy a többi barátnőjét is. Bele sem merek gondolni, hogy mennyi nőt ejtettek még így át. Néha nekem is kedvem lenne szembeköpni a saját nememet. Az ilyen szemét, lélektelen fajankók miatt hajlamosak minket általánosítani a nők, ami persze valahol az ő hibájuk, de meg lehet érteni őket.

 

pluss size 02

 

Engem minden egyes alkalommal lesújt ez a nagyfokú önbizalomhiány, amikor olyan telt nővel találkozom, aki ilyen szinten bírálja magát. Az én szememben ők gyönyörűek, tökéletesek, ahogy Niki is az. Sokáig tartott, de megértette, hogy úgy fogadom el, ahogy van, nem akarom megváltoztatni és nem csak a „nagy csöcsei” miatt vagyok vele. De nem olyan régen megint elkapta egy depi-hullám, hogy ő mennyire dagadt és rettenetesen néz ki. Bekapcsoltam neki pár videóklippet, hogy lássa: szarásig vannak manapság teltkarcsú nőkkel. Nála még kétszer nagyobbak és egy szál fehérneműben rázzák magukat. Na, ha nekik van önbizalmuk, neki is lazán lehetne.

 

Újra és újra el kell neki mondanom, hogy ne lógjon annyit a rohadt Instagramon, Facebookon meg TikTokon, vagy válogassa meg mit néz. Tele vannak ezek a közösségi oldalak modell alkatú, „tökéletes testű”, vékony csibékkel, akik azt hiszik övék a világ. Hát jó lenne, ha ők is magukhoz térnének, mert rég nem csak az övék. Egyrészt a világ mindenkié, másrészt nagyon sok területen jelen vannak már a plus size-os nők. És ez így életszerű. A világ nem madárcsontozatú lánykákból áll. Másrészt unalmas már, hogy férfiak és nők torkán is egyaránt azt próbálják lenyomni, hogy mindenki rájuk vágyik.

 

pluss size 03

 

Meg a tökömet! Engem egyáltalán nem hoznak lázba, ahogy a legtöbb barátomat sem. De még a kollégáim között is rengeteg olyan pasi van, aki szívesebben ismerkedik teltkarcsú nővel. Mind harminc fölötti érett férfiak vagyunk. Ez van, el kell fogadni, megváltozott a szépségideállal kapcsolatos nézetünk. Sokkal kívánatosabb, vonzóbb egy teltidomú nő és nemcsak külső, hanem belső szinten is. Nagyon bírom az olyanokat, akik büszkén vállalják a testüket és nem a zsírpacát látják magukban. Sokkal élettel telibbek, magabiztosabbak a többi csajhoz képest. Esküszöm, elégedettebbek és boldogabbak az életükkel, mert nem szenvednek a megfelelési kényszertől. Nem próbálnak állandóan másnak látszani, nem figyelnek oda görcsösen arra mit esznek. Imádom, mikor egy nő jókat eszik és iszik. Mindez sokkal természetesebbek és ez hihetetlenül vonzóvá teszi őket! És még jobban csípem, amikor nem azzal vannak elfoglalva, hogy le kellene még egy kicsit fogyniuk és hogy kilóg az úszógumijuk a nadrágból. Nincs szexibb egy egészség önbizalommal teli nőnél!

 

Mikor Nikivel végig sétálunk az utcán, büszke vagyok arra, hogy egy ilyen nő van mellettem. Ő sokszor még parázik azon, hogy összesúgnak mögöttünk vagy bámulnak bennünket, de én meg szarok rá. Nekem ő a nagybetűs nő és alig várom a napot, hogy erre ő is rájöjjön. Szeretném, ha ő és a többi hozzáhasonló nő is megértené: már tisztelik, becsülik és szeretik őket. Rég nem képezik gúny tárgyát. Csak az éretlen marhák szórakoznak rajtuk, de pont rájuk nem kellene hallgatniuk. Nyíljon már fel végre a szemük, és lássák be, semmi okuk szégyenkezni. Egyszerűen csodálatosak.

 

Gergő

 

 

Amennyiben tetszett a cikk, látogasd meg facebook oldalunkat és nyomj rá egy lájkot, hogy első kézből értesülhess az újdonságainkról! Ezen kívül szeretettel várunk Téged a csoportunkba is, ahol meg tudjuk beszélni a téma összes részleteit egy remek társaságban, még akkor is, ha nem értesz vele egyet. 

 

Ha tetszett a cikk, akkor ezek is tetszeni fognak:

 

Csak mert dagadt vagyok, zsákot kellene húznom magamra?!

Váltás teljes nézetre!
Az oldal tetejére!